Meni je to posle cene najveći problem. Tako da sa ostanak samo 2 ponude koje mogu da prihvatim:Meni zapravo ni NAT nije problem.
Ja proveram brzinu na speedtestu. Od kad su mi skinuli javnu IP, brzina jako varira i cesto puca konekcija. Evo slike merenja od malopre na wi-fi 5 Ghz. Na njoj se vidi i da imam pun signal od rutera.Meni zapravo ni NAT nije problem
Divlji zapad....monopolistiUgovoreni paket za koji traze da se plati, u mom slucaju svakako ne postuju
jednostrano su smanjili brzinu paketa i bez objasnjenja povecali cenu i to kao sa 50% popusta
Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, oni ni to ne postuju.
Zahtev za raskid ugovora i pozivanje na zakon takodje odbijaju da prihvate.
Jel bar resio neko da se ne nerviram za dzabe 🙂Padobranac isticaj jedno 20 stranica unazad da bi bio u toku 😁
upravo tako, to pisem kao osoba koja je uspesno raskinula 2 ugovora za moju porodicu kod MTS-a i jedan za komsiju, ali izgleda dzaba pisemo ovde, uvek ima nekih pametnjakovica da negiraju pa cak i za CC pisanja 🙂Ja dobro znam koja je procedura za formalni prigovor na nekog provajdera. Koristi sam nekoliko puta (2 puta MTS, 2-3 puta Orion progovori).
Takođe i kad im bzvz pošalješ ovako mail stigne ti posle odgovor od Ratela koji sadrži link do formulara na sajtu + dugačak text o tome kako pre prigovora treba da si prvo probao da rešiš problem sa podrškom provajdera.
Slučajnost ili ne ali ono na šta nisu odgovarali 15 dana i 5 drugih mailova su nakon slanja i Ratel-u i spominjanja Tržišne inspekcije su ZAMISLI odgovorili sutradan odmah.
Pa kad sam u sam im u odgovor poslat na taj njihov mail poslao BEZ kopije Ratel-u naravno evo 3 dana ne odgovaraju 😅
Odgovorio ti je @nidzesiJel bar resio neko da se ne nerviram za dzabe 🙂
Ne mora da traži. Već mu / nam je dodeljena. Ali da bi tim resursima kojima bi da pristupaš konekcija sa koje pristupaš takođe mora da ima dodeljenu IPv6 adresu, inače šipak.Mozes takodje da im trazis i IPv6 adresu pa da radis sta ti je volja,
Posle užuriranja sistema na orion tv koji je sad mts u četvrtak je nestao internet i tv naravno.Ja sam bio u Zemunu jutros, ispred mene desetak penzionera uglavnom. Svi sa problemima nevezanim za Orion.
Rekli su mi ono sto napisah i to je zena izmedju redova otvoreno rekla kakva optika i 1gbps za 2000 dinara. Od toga nema nista. Takodje mi je rekla da spremaju poskupljenja i za njihove korisnike tako da ce imati duplu guzvu zbog zalbi.
U toj situaciji bi morao da imas neki rezervni net za beckup.Ja radim od kuće i svaki prekid servisa za mene znači ekonomski gubitak i moguće gubljenje posla.
Meni internet ne radi već 10 dana, od kad su prebacili u mts, i ne znaju da rese još uvek, tako da srećnoPosle užuriranja sistema na orion tv koji je sad mts u četvrtak je nestao internet i tv naravno.
Do sad sam zvao najmanje 10 puta da neko stupi u kontakt sa mnom i da vidim zasto imam prekid od 72 sata koji jos uvek nine uklonjen. Ja radim od kuće i svaki prekid servisa za mene znači ekonomski gubitak i moguće gubljenje posla.
Molim da mi neko pomognr gde mogu da prijavim ovo kao korisnik.
Naravno da želim da raskinem ugovor sa njima i da ih tužim zbog kršenja ugovora menjanja cena paketa i ekonomskih gubitaka.
Javi kako je prošlo kod MTS. Ja trenutno ne mogu da fizički odem u poslovnicu MTS, slao sam im dva puta zahtev mejlom i dva puta mi odgovarali da sačekam odgovor.A baš i neću da čekam i juče sam krenuo u proceduru uzimanja Orion Biznis ugovora, gde za tu neku sumu novca obrni okreni dobijam i brzinu neta i Static IP kao sastavni deo ugovora i paketa koji ne mogu posle tek tako da ugase.
Jedino što sad čekam je tih par dana "posle praznika" pa da idem do MTS poslovnice u vezi raskida i da vidim hoće i meni pokušavati da nametnu 30 dana "otkazni rok".
postoje teme za Move aplikacije i box pa vidi tamoVi koji ste prešli na Move, kakav je kvalitet slike tamo? Vidim da je Eurosport sad u HD, a bio je u FHD i baš strašno izgleda, skoro negledljivo.
Na Move su oba Eurosport kanala u FHD i 50 fps.Još nešto... Vi koji ste prešli na Move, kakav je kvalitet slike tamo? Vidim da je Eurosport sad u HD, a bio je u FHD i baš strašno izgleda, skoro negledljivo.
To je sve hipoteticki, ne znamo kuda vodi ovakvo ponasanje mts-a. Javicu ako dodje do prepucavanja.Javi kako je prošlo sa inspekcijom.
Samo nisam razumeo, da li očekuješ da čekaš u call centru inspekcije 10 minuta ili da 10 minuta traje proces prijave?
A baš i neću da čekam i juče sam krenuo u proceduru uzimanja Orion Biznis ugovora, gde za tu neku sumu novca obrni okreni dobijam i brzinu neta i Static IP kao sastavni deo ugovora i paketa koji ne mogu posle tek tako da ugase.
meni je tehnicar oriona rekao da kablovi nisu prodati tako da je pitanje sta je cije ali za nas korisnike bitno da ti samo zamene ruter ostalo daljinski povezu. moguce da orion ovde ustupa mtsu a ne obrnuto.Jasno mi je za pib, ali kako moze orion da iskoristi nesto sto vise nije njegovo vec je kupio MTS?
postoji sansa i to velika 🙂 koji ruter, ako je huawei umesto admin probaj sa : superadmin/adminsuperOd kad mi je na par sati nestao internet pre par dana (garantovano zbog prelaska na mts) ne mogu da se ulogujem na ruter, ni sa default loginom. Jel se desilo još nekom i jel postoji šansa da je to do mtsa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari