1) u utorak stigne uvecan racun, nisam imao vremena zbog obaveza da odem do poslovnice pre 20:00 i zatekoh red od 30 ljudi, pitanje da li bih stigao na red, odustanem. I retroaktivno objasnjenje "e, vi ste sad kod nas od marta"
2) u sredu odem u drugu poslovnicu da vidim o cemu je rec (4 coveka ispred), devojka sa pulta kaze vama je istekao ugovor 3.3., mozete vratiti opremu i otkazati uslugu BEZ otkaznog roka.
3) u cetvrtak uvedem drugog ISP, ali se nesto komplilovalo oko instalacija, pa je opet kasno zavrseno, ne stizem u poslovnixu
4) u petak ujutru odrm da razduzim opremu, radnik odbija da je primi, kaze otkazni rok 30 dana. Gde to pise, data je informacija pre 2 dana receno moze odmah? Pokazuje mi neki mejl na njegovom telefonu od cetvrtka da se menja otkazni rok. Kazem to vam je interni dokument, nemate ga nigde javno objavljeno niti sam obavesten o tome, nije validno. Krene on da stampa taj dopis da ga okaci, jer vec 2-3 ljudi iza mene ceka za Orion problematiku, ja trazim formular za prigovor. Podnosim prigovor da je ugovor istekao, da trazim raskid ali odbijaju pozivajuci se na interni dokument koji nije javno publikovan. Zavodi prigovor i odmah po tome podnosim raskid, sa prigovorom kao prilogom i insistiram na vracanju opreme. Odbija, ali uz dugotrajno insisiltiranje u zapisnik ulazi i vracena oprema.
Menadzerka sve vreme sedi u kaficu pored i toboz na sastanku, ne moze da se bavi time.
Sad cekamo sta ce biti. Racun platio, ako sam i preplatio, prelicu ga na pretplatu decijeg telefona. A i taj telefon skidam sa mts cim istekne ugovor.
Sad su me podsetili zasto sam pre 6 godina batalio sve sto ima veze sa mts, a za deciji telefon sam bio prisiljen od gospodje posto ima minute sa njom i ako spuca pretplatu. I gospodju cu da skinem sa mts cim pre.
Edit:
Da izvinete na greskama u kucanju - pisem sa telefona, a poceo sam malo da coravim...