Podnošenjem zahteva za prenos broja u drugu mrežu, se od Yettela dobija :Za dobijanje popusta od 50% (postojeci postpejd) - da li je neophodno da se podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu ili je dovoljno podneti zahtev za prelazak na pripejd?
Jel imas 4G karticu?Ja sam sad na eronetu morao da ručno registrujem na A1 2G mrezu na automatskom bilo emergency calls only. Toj kartici ne radi internet u ZB tako da za vise detalja ne znam ali eto da podelim iskustvo...
I jel ima ikakve povezanosti ko ce koliko da dobije meseci popusta ili je to sve nasumicno, pretpostavljam da se moze dobiti tih 6 meseci za dinar da ce to prihvatiti uvek, a ovih 9/12 da je kako te sreca naleti sa kojim agentom te povezu?Podnošenjem zahteva za prenos broja u drugu mrežu, se od Yettela dobija :
1. 12 meseci 1 dinar & 12 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor
2. 9 meseci 1 dinar & 15 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor
3. 6 meseci 1 dinar & 18 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor
4. 3 meseca 1 dinar & 21 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor
Ovo su Vam top 4 najjeftinije ponude Yettel SRB mreže za / radi, ostanak / ostanka u mreži.
Situacija zavisi od agenta koji Vas pozove u datome trenutku..I jel ima ikakve povezanosti ko ce koliko da dobije meseci popusta ili je to sve nasumicno, pretpostavljam da se moze dobiti tih 6 meseci za dinar da ce to prihvatiti uvek, a ovih 9/12 da je kako te sreca naleti sa kojim agentom te povezu?
Ni dinar, bar meniDa li je Yettel daje neki benefit za prelazak na njihov postpaid iz A1 mreže?
Kako ste to uspeli ?Zasto bi sa konja presao na magarca za vece pare?
90% pokushaja prelaska iz a1 mreze u yettel se ne desi, dogovore se sa A1.
50% popusta na pretplatu i ljudi ostanu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari