Nikola_995
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.01.2022
- Poena
- 50
Pozdrav, da li ima neko broj yettel agenata. Istekao mi je ugovor pa me zanima sta nude za produzetak saradnje
Yettel ukinuo 50% promociju za prelazak na postpaid za nove prepaid korisnike - TeleSrbija https://share.google/tJAJxjA8Zqkzk1g2B

Wow, kakvo pilićarenje... UžasPodneo sam danas zahtev za prelazak u A1 na pripejd i malopre me zvala neka teta iz Yettel-a nudeći 50% ...
Edit: zvala ponovo i nudi 9 meseci za 1 rsd a posle 40% popusta ali sam joj rekao da za tu ponudu i nema neke razlike jer kad se izračuna prosek bude razlika msm 8rsd pa je opet rekla da će me zvati. 🤣
Onda me je opet zvala i ponudila mi Mobile M 9m za 1rsd i posle 50% ...
A nekad ti prosto zapadne neko ko neće da ti odobri takav popust. Samo je poenta da ti zaista nije stalo da ostaneš, pa i ako dobiješ lošiju ponudu, ne popuštaš.Slabo vi ovde vodite te pregovore. 12 po 1 dinar i 12 po 50% važi i dalje, u pitanju je samo koliko ste vešti u pregovorima a vidim da odmah padate na to pustiće vam broj u a1
Odgovor Yettela u prilogu.Danasnja situacija sa Yettelom i prenosom broja. Bice duza prica ali je interesantna.
Broj koji koristim kao “drugi broj” (dakle imam 10-20 min poziva i koji GB neta potrosnju) sam prebacio iz A1 u Yettel 27.1. kada mi je istekla ona Mega akcija sto ne trajala godinu dana. Presao sam u Yettel na prepaid. 12. marta me zovu da mi ponude postpaid u pola cene i ajde prihvatim neki paket sto je 574 din u pola cene. Posle par dana shvatim da tu ne mogu da zovem kad potrosim tih 50 min iz pretplate (a prvi mesec sam dobio manje od 50), da ne mogu da zovem inostranstvo, ne mogu da posaljem poruku van Srbije itd. Dakle gore od prepaida, a palcam pretplatu.
Odem u nedelju 29.3. kad mi je isteklo 2 meseca i podnesem zahtev za prenos u A1. Danas dobijem poruku od Yettela da nisam nista duzan, a od A1 da je odbijen prenos. Nazovem A1, razlog - nije proslo 2 meseca. Krenem da podnesem zahtev ponovo, ali svratim do Yettel-a da vidim sta je problem. Dva konja koji rade tamo mi objasnjavaju da moram da budem 2 meseca na postpaidu. Ja kazem ne moram, a ovaj jedan mi sarkasticno kaze “ja vas informisem sta pise u proceduri”, ja pitam cijoj proceduri, kaze Yettelovoj. Ja pitam kakve veze Yettel ima, kaze Ratelova procedura. Reko’ daj da vidim, kaze ne mogu da vam dajem uvid u racunar firme… Pitam ga da se kladimo u 200 EUR da nije tako, nece.
Ok, odem ja u A1, da podnesem novi zahtev (poslovnice su jedna pored druge), objasnim godpodji problem, ona ode u Yettel da ih pita sta je razlog. Ja kazem nemojte ici tamo, nemaju pojma, kaze kako nemaju, rade u Yettelu. E reko’ super sto to ima veze.
Vraca se, kaze moram da sacekam 13.5. jer sam u Yettelu presao na prepaid 12.3. Ja kazem ne moram, kaze ona moram. Nudim joj na uvid pravilnik Ratela, nece da pogleda. Pitam nju da se kladimo, nece ni ona. I nije mi dala da podnesem novi zahtev za prenos.
Sa mts-om sa na ratnoj nozi odavno, sad i sa Yettelom, a ne mogu da prebacim broj u A1. 😀
Kacim kao prilog i vrlo jasan pravilnik Ratela, koji naravno ne pominje prepaid/postpaid, vec samo 60 dana od poslednjeg prenosa (jasno svakome funkcionalno pismenom).
Imao go data paket, podneo zahtev za neosurf u A1 uz popust 40% ,zvala radnica , davala mi njihov surf paket 1250 mesecno ja se samo nasmejao, povecala ponudu, dala mi 6m za din. Ja rekao da bih yettel 100 13 m za din i posle 50%, ili yetel 30 9m za din i posle 50% jer mi je na surfu net bas spor. Rekla da ne moze da su te akcije istekle, ponudila mi eventalno yetel 100 9m za din, ja odbio i rekao da je to to, prelazim u a1. Na kraju rekla ajde da vidi to za yetel 30 9m za din i posle 50%. Naravno javila se posle sat vremena i rekla da au "jedva" to dali 😂. U principu, obavezno podneses zahtev za prelazak, odaberes provajdera i paket koji ti odgovara u slucaju da se ne dogovoris, oni te zovu i prilagodis popust koji trazis ponudi koju si dobio ovamo gde prelazis. Sta god da mi je dala od ova dva sto sam trazio, srednja cena mi jw bila oko 1100-1200 sto je cifra koju odvajam za mob, malo se informises i spremis.Pozdrav, da li ima neko broj yettel agenata. Istekao mi je ugovor pa me zanima sta nude za produzetak saradnje
Tacno, zato sam odabrao paket koji mi odg i dobio oreko agenta cenu koja mi odg i apsolutno mi je bilo sve jedno da li ce me pustiti. To je i poenta, stavis ih ored svrsen cin.Wow, kakvo pilićarenje... Užas
A nekad ti prosto zapadne neko ko neće da ti odobri takav popust. Samo je poenta da ti zaista nije stalo da ostaneš, pa i ako dobiješ lošiju ponudu, ne popuštaš.

Sto se tice aplikacije po izboru, mozes menjati na mesecnom nivou. Na kraju meseca odes u usluge i deaktiviras npr hbo max, i odmah 1. u mesecu aktiviras nesto drugo, npr sky showtime. Mislim da su obe u 1080p, jer 4K je za premium korisnike, u koje ne spadamo mi preko yettela 😄Imao go data paket, podneo zahtev za neosurf u A1 uz popust 40% ,zvala radnica , davala mi njihov surf paket 1250 mesecno ja se samo nasmejao, povecala ponudu, dala mi 6m za din. Ja rekao da bih yettel 100 13 m za din i posle 50%, ili yetel 30 9m za din i posle 50% jer mi je na surfu net bas spor. Rekla da ne moze da su te akcije istekle, ponudila mi eventalno yetel 100 9m za din, ja odbio i rekao da je to to, prelazim u a1. Na kraju rekla ajde da vidi to za yetel 30 9m za din i posle 50%. Naravno javila se posle sat vremena i rekla da au "jedva" to dali 😂. U principu, obavezno podneses zahtev za prelazak, odaberes provajdera i paket koji ti odgovara u slucaju da se ne dogovoris, oni te zovu i prilagodis popust koji trazis ponudi koju si dobio ovamo gde prelazis. Sta god da mi je dala od ova dva sto sam trazio, srednja cena mi jw bila oko 1100-1200 sto je cifra koju odvajam za mob, malo se informises i spremis.
Jedno pitanje, ova aplikacija po izboru, da li moze da se menja ili kada jednom odaberes to ti je to i da li je ovaj HBO max ili Sky show u 4k ili su obe apk u 1080p?
Tacno, zato sam odabrao paket koji mi odg i dobio oreko agenta cenu koja mi odg i apsolutno mi je bilo sve jedno da li ce me pustiti. To je i poenta, stavis ih ored svrsen cin.
Inace ja sada proverih brzinu neta, i dalje cepa dobro iako bi trebala da jw ogranicena na 100mb/s , doduse tek juce sam preneo brojPogledajte prilog 534966
A jel' to preko Yettel mreze koristis HBO Max nalog ili preko A1?
Da li je ukljucen internet u roamingu na telefonu?Možda je neko imao slično iskustvo u romingu ili može da me posavetuje- otkako sam stigao juče u Italiju, telefon se ne povezuje ni na jednu mrežu. Koristim paralelno Orange flex esim i povezan je uspešno na Wind na istom telefonu. Kod druga koji ima Jetel je isto povezan na Wind. Probao sam da isključim esim i ostavim samo Jetelovu karticu, ne povezuje se. Restartovao sam uređaj, uključio avionski režim na 30 sekundi. Probao sam da ručno biram mrežu, nalazi ih sve uspešno, ali se ni na jednu ne povezuje, probao više puta svaku pojedinačno. Očajan sam i ne znam više šta da uradim, pisao sam Jetelu i kažu da je sa brojem sve u redu i da budem uporan, a meni sve vreme piše da nemam signala i samim tim ne stoji nijedna crtica
Nema to veze sa registracijom na mrežu.Da li je ukljucen internet u roamingu na telefonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari