Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Za dobijanje popusta od 50% (postojeci postpejd) - da li je neophodno da se podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu ili je dovoljno podneti zahtev za prelazak na pripejd?

Za dobijanje popusta od 50% (postojeci postpejd) - da li je neophodno da se podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu ili je dovoljno podneti zahtev za prelazak na pripejd?
Podnošenjem zahteva za prenos broja u drugu mrežu, se od Yettela dobija :

1. 12 meseci 1 dinar & 12 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

2. 9 meseci 1 dinar & 15 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

3. 6 meseci 1 dinar & 18 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

4. 3 meseca 1 dinar & 21 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

Ovo su Vam top 4 najjeftinije ponude Yettel SRB mreže za / radi, ostanak / ostanka u mreži.

Podnošenjem zahteva za prenos broja u drugu mrežu, se od Yettela dobija :

1. 12 meseci 1 dinar & 12 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

2. 9 meseci 1 dinar & 15 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

3. 6 meseci 1 dinar & 18 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

4. 3 meseca 1 dinar & 21 meseci 50% na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor

Ovo su Vam top 4 najjeftinije ponude Yettel SRB mreže za / radi, ostanak / ostanka u mreži.
I jel ima ikakve povezanosti ko ce koliko da dobije meseci popusta ili je to sve nasumicno, pretpostavljam da se moze dobiti tih 6 meseci za dinar da ce to prihvatiti uvek, a ovih 9/12 da je kako te sreca naleti sa kojim agentom te povezu?

I jel ima ikakve povezanosti ko ce koliko da dobije meseci popusta ili je to sve nasumicno, pretpostavljam da se moze dobiti tih 6 meseci za dinar da ce to prihvatiti uvek, a ovih 9/12 da je kako te sreca naleti sa kojim agentom te povezu?
Situacija zavisi od agenta koji Vas pozove u datome trenutku..

Neko na kec(a) odmah daje 12m1din & 12m50% a neko daje samo 40% popusta na mesečnu pretplatu pa sada ako ne prihvatite, puste Vas ( agent / teleprodaja već kako god se to zvalo ) u drugu mrežu ( kod konkurencije )...

Nema nikakve povezanosti a ni nasumičnosti, menadžer ili viša/veća pozicija odredi agentu koji/koliki će korisnik koliko % ( procentnog ) popusta dobiti ako za svaki slučaj podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu, pa ako odbijete sve njihove ponude i zatražite svoju sopstvenu ponudu, onda agent mora da pozove menadžera ( ili kako se to već zove za odobravanje većeg/višeg popusta na mesečnu pretplatu ), pa Vam agent posle javlja da li je viša sila odobrila ili odbila vašu molbu / želju / zahtev.

Zato su i neki članovi ovoga foruma pisali da im je agent rekao da sačekaju ili da se strpe malo da vide da li će odobriti takvu ponudu kakvu korisnik traži, ako se odobri odlično ako se odbilo nažalost eto, dešava se...

Ali ako je provajderu stvarno bitno da svakog(a) korisnika zadrži, pristaće na bilo kakve uslove koje korisnik traži, zato, ponavljam, opet, kada agent te i te mreže pozove, pitaće Vas šta biste Vi želeli ( koji su Vam uslovi ) da biste ostali u datoj mreži.

To je to.

Poslednja izmena:
Pozdrav društvo, treba mi savet za Yettel. Uzeo telefon i paket 9.9.24, plaćao punu cenu pretplate bez popusta. Pre par dana sam isplatio telefon u celosti (Yettel Banka). Hteo bih sada da pređem na 50% popusta bez uređaja, ali u poslovnici kažu 'ne može ništa do septembra'!

Pošto sam isplatio telefon, a popust na pretplatu nisam ni imao, moja matematika kaže da su penali za raskid 0 dinara. Da li je neko uspeo da ih natera na obnovu uz 50% pre isteka ugovora u ovoj situaciji ili moram da cekam do sept?

Imas vazeci ugovor, mislim da ne moze, neki operateri dozvoljavaju da se produzi ugovor pre isteka roka, A1 mwaec dana, kod mts-a je to bilo tei meseca sada nisam siguran, ali treba da znas da najveci popust mozes da dobijes uz prenos broja u drugu mrezu pa te onda zovu i pregovaras.

Mogao si telefon da ispaltiš i prvi mesec, ali ugovornu obavezu si potpisao na određeni period, jer si telefon uzeo po nekakvim posebnim/povlascenim uslovima. Najčešća UO je 24 meseca.

U Yettel aplikaciji imaš opciju da vidiš koliko bi te koštao otkup ugovora.

Davnih dana je moglo tako ali sada više ne. Na paket si dobio 20-30% ono što svima daju verovatno a kažu da su i telefon dobio po nekoj povlašćenoj ceni uz ti UO tako da tek kad prođe UO.

Da li je Yettel daje neki benefit za prelazak na njihov postpaid iz A1 mreže?

Zasto bi sa konja presao na magarca za vece pare?
90% pokushaja prelaska iz a1 mreze u yettel se ne desi, dogovore se sa A1.
50% popusta na pretplatu i ljudi ostanu.

podneses zahtev da predjesh u yettel iz a1 i zovu te.

sta se desava sa RCS (Rich Communication Services) na iphone uredjajima ja i dalje nemam opciju?

To valjda nssi operatori ne podrzavaju. Znam da je tako za google messages.

Nema ja odavno govorim zvanične aplikacija za razgovor i poruke su odavno prevaziđene. Jos od siemens s60 i skype. Pozivi poruke neograniceni kroz cross platforme. Evo danas nije skype ali Whatsapp viber. Third party apps su uzele primat. Zao mi je sto vidim da je mobilna tehnologija toliko propala godinama. Od funkcionalnog bluetootha do ne funkcionalnog wifi direct. Sve novije nekako puca po šavovima...

Screenshot_53.png

Konačno da nešto dobijem grebajući, doduše posle zahteva za prelazak u a1. Ali sreći ne gledam u zube

Prilozi

• IMG_20260418_123551.jpg
    IMG_20260418_123551.jpg
    60.9 KB · Pregleda: 88
Čuo sam da su inače takve stvari počeli da nude i za zadržavanje, nekoliko meseci po dinar, pa posle redovna cena. Što se tiče javne ponude za prelazak iz drugih mreža (tri meseca po dinar), dobija se u prodavnicama, a link sa informacijom na sajtu je ovaj, isti koji je bio i za februarsku akciju. Zanimljivo je što uopšte ne piše dokad ova akcija traje, pa možda bude i duža.

Nazad
Vrh Dno