Šta je novo?

Xiaomi 17 / 17 Pro / 17 Pro Max

• Začetnik teme Začetnik teme oil_up
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ladno nisu povećali senzor ultrawide kamere, ne da taj senzor nije veći od 15 Ultra, nego je ostao manji od UW 13 Ultra/14 Ultra (mada će kvalitet fotografija biti isti ili malo bolji). Tako će biti sve dok Vivo i Oppo ne budu zvanično dostupni globalno.

Ovo je bitnija vest, mislio sam da će osakatiti bateriju (u odnosu na kinesku verziju) kao i do sada, za 300 mAh, ali ovo je bedak - Xiaomi 17 Ultra global model to launch with smaller battery than China version

Xiaomi-17-Ultra-Battery-Capacity-Global.png

Ne može edit.. mnogo mi se sviđaju ovo dugmići za volume up I down 🙂
Grba možda i veća od one na x200u

1000$ u Kini osnovni model.. pa u EU neće biti ispod 1700e.

15ka mi lepša a 14ka i dalje kontam da je best buy (pored vivo x100 ultra) svima kojima je kvalitet slike prioritet

Zašto je zaključana 17 U tema?

Displej su nepotrebno povećali, a rezoluciju smanjili u odnosu na 15U/14U, 1200 x 2608p (~416 ppi) umesto 1440 x 3200p (~522 ppi), pritom je AR 19.5:9 a ne 20:9 i telefon je preko 2mm širi (77.6 mm), samim tim i malo teži za korišćenje jednom rukom.

Meni se skupilo nekih kupona na ts pa ispadne oko 900e, ali cekam da padne za jos 50e nakon prvih 2-3 tjedna.
Mnogo je to za Xiaomi 😁

Au Ala su mu odradili bateriju 🙂 niko neće da plati dodatne takse da imaju normalnu bateriju kao što je oppo uradio.. a zato će ladno da traze preko 1500e za njega 🙂
Kinezi će uvek ostati Kinezi
Ne mora dodatne takse, mogu da stave 2 baterije do 6000mah svaka ali pretpostavljam da im je to teže da "uguraju".

Vreme je da se otključa 17 Ultra tema.

Poslednja izmena:
^Loše, baš loše u odnosu na hardware koji nosi...

Jel poredio neko 17 uzivo sa S25 serijom? Ekran, kvalitet izrade, zvuk, vibraciju.. te 'sitnice' koje ne mogu iz specifikacija da se vide 😅

Razmisljam se da zamenim S25 Edge sa Xiaomi 17. Iz bolesti, ne iz potrebe 🤣

Ladno je neko kupio S25 Edge 😀

@ivanbass1
Pogledaj i Motorolu Signature, nije kompakt ali nije ni ekstremna cigletina.

Edge je toliko dobar za 500 i nesto eura da mene cudi da ga pola foruma ne koristi. Nista losija autonomija od S25, specifikacije (ekran i glavna kamera) od Ultre, a 160 grama i tanak telefon.

Nego dosada.. a i Samsung softver mi nije nesto, navikao na Kineze 😅

Nazad
Vrh Dno