bila mi montaža, ugradili je juče, sve kako treba
bili su predusretljivi iako je proces predviđao vađenje stare i unošenje nove odozgo u uzak prostor, čak su uradili i nešto više nego što su obavezni (da ne idem u detalje zbog njih, momci su za primer)
oni su pustili neki kratki program od 15 minuta, ja posle onaj za čišćenje bubnja (mislim da je trajao oko sat i po), odradila kako treba, ništa ne curi, škripi, udara.. koliko sam tada uspeo da vidim/čujem (pošto baš nisam sedeo pored nje), dosta je tiša nego stara, pogotovo u trenucima kada rade pumpe za vodu
otvor vrata mi deluje malkice manji nego kod stare Indesit, mislim da je do deblje gume, ali nije problem
unutra je bubanj vidno "plići" odn. rastojanje od vrata do zadnjeg zida je manje kod ove od 11 kg nego kod Indesit-a od 9kg, ali mi deluje da je obim bubnja veći
uostalom, i spoljne dimenzije kod ove su manje po dubini nego kod stare, 56.5 cm u odnosu prema 58 cm
ima zanimljive zvučne efekte koji se nekom mogu svideti a nekom ne, nije klasično pištanje nego "odsvira" neku melodiju kad završi program
srećom, zvučni efekti mogu lako da se isključe (duži pritisak na dva susedna označena senzor-tastera)
pustio sam danas ovaj Cotton program na 95°C i 1400 RPM centrifuge sa malo deterdženta na praznu mašinu, otprilike kako je preporučeno u uputstvu (tamo piše 60°C), i lepo je odradila to za oko 2h
baš se osetilo kako je zagrejala, a definitivno se čuje manje nego stara (mislim, i kad je bila ispravna, na kraju je centrifuga zbog ležaja bila kao da poleće mlaznjak), pogotovo pumpa za vodu i centrifuga
noćas puštamo neke krpe za pod na iskuvavanje sa predpranjem, pa će da odradi svoj prvi realni ciklus
i da, registrovao sam je na ovom njihovom
site-u, tako da je i to završeno
LG Prijava : Prijavite se da biste videli registrovane LG proizvode i evidenciju nedavnih aktivnosti
www.lg.com