Naravno na Ipko mrezi 😉
E bas bzv.Ja sam koristio Google.Kad sam presao na Samsungovoj .Video koliko je bolja.Sada ce je ukinuti 😏Jedan info za samsung korisnike:
![]()
Samsung Messages Discontinued | Switch to Google Messages | Samsung US
Samsung Messages is being discontinued. Learn how to switch to Google Messages and upgrade your messaging experience with RCS, AI features, and better connectivity.www.samsung.com
Dobar izbor. 26U preskoči slobodno.Nazad u samsung (25 ultra vodama), hvala kolegi @ICE opet. Pixel jeste odlican ali mi bas mnogo toga fali.
Da, u pravu si. Nisam te najbolje razumeo jer meni stalno stoji na albums. Kad se prebaci na pictures tu su slike na izvolte.To samo utice kada se prebaci na Albums tab, u onom prvom tabu po defaultu izlazi sve hronoloski..
Ima opcija kao što je @Jerry Drake napisao da ti se ništa ne čuva u galeriji dok ne klikneš na sliku ili na sačuvaj (ne sećam se, davno sam to uključio i spasio se 😂)...E to viber nema, jer je i ovako pistolj od aplikacije ali je svi koristimo zbog drugih gluposti (firma u mom slucaju)
Ja trazio al nisam nasao... Ili je negde zakopano ispod pa da ne provaljujemIma opcija kao što je @Jerry Drake napisao da ti se ništa ne čuva u galeriji dok ne klikneš na sliku ili na sačuvaj (ne sećam se, davno sam to uključio i spasio se 😂)...
Može ali nije to to jer slike u tom folderu neće biti vidljive ni u jednoj aplikaciji, jedino da ih ručno tražim po folderima ako treba da prosledim nešto od toga.Bilo koji album mozes da stavis ".nomedia" i nece ga prikazivati
Zanima me dokle ste sa ovim, uspeli uraditi nesto?Koleginica je danas krenula da instalira wallet i stavila šifru kao zaštitu. Koju je zaboravila u roku od odmah. Može da se javi na telefon i da spusti kontrolni panel.
Da li ima pomoći bez hard reseta?
Isto je i na viberu, ustvari još bolje jer preview nije mutan pa bolje možeš da vidiš dal ćeš sačuvatiMeni se jedino dopada npr na wapu sto mozes da stavis da sta god ti stigne ti moras da kliknes da preuzme u telefon, i tako sam sebe barem na tom frontu zastitio od silnih gluposti. Plus imas nekakav mutan preview pa mozes da procenis da li je korisno ili neka glupost 🤦♂️
E to viber nema, jer je i ovako pistolj od aplikacije ali je svi koristimo zbog drugih gluposti (firma u mom slucaju)
Претпостављам да нико није био у оваквој ситуацији. 😃Јел се још некоме десило да battery health падне на 99% након 10ак циклуса? И да се датум првог коришћења ресетује после сваког фабричког ресета?
Koji je csc na toj ultri, ako se ne varam, zavisno od tržišta za koje su namenjeni, telefoni imaju ili nemaju te opcije..pre neki dan uzeh 25 ultru a dosadasnji s25+ ode zeni. Zasto na ultri.nemam br.ciklusa i health baterije. Na + imam....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari