Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ma da, jasno je da je ***** do ovih nasih mentola.

Mozda je offtopic, ali koji CSC imaju telefoni koji su legalno kupljeni u radnjama a da nisu operateri? EUY ili EUX?
Par postova(post 5835) ranije sam postavio sliku sa csc kodom telefona koji sam kupio preko zvanicnog samsung distributera za srbiju t.j. mobilnitelefoni.rs.
kod je EUY/-/EUY/EUY

promenio sam csc u EUX, javljam sutra da li mi prijavljuje 5g na mts-u, i meni su bili rekli da je moj telefon za saudijsku arabiju i da kao zbog nekompatibilnosti ne može imati 5g tra la la la la, u glavnom javljam da li sam postigao nešto sa zamenom csc-a
Do operatera je sve. Ja sam tel uzeo u radnji na Vračaru, kod gradića Pejtona, isto za arape (nema broj ciklusa punjenja baterije, nekome bitno meni ne), radi 5g od momenta aktivacije, i sa sim karticom, i kad sam prebacio na e-sim. A1 mreža je u pitanju. Kod je KSA. Prebacivao sam na EUX, EUY, onako, iz radoznalosti, i 5g signala ima. Vratio na KSA da povuče martovski patch, to jedino nije htelo kad je promenjen kod.

Evo posle par dana korišćenja S25ultre.

Prelazak sa S23 ultre prošao glatko , 2 sata prebacivanje fajlova i sređivanja S25 ultre .

Legla mi je S25 ultra baš .
Ekran mi je svetliji i bolji (ovo bolji može da bude i zbog toga da mi je 9 meseci ekran na S23 ultri bio udaren )
Na početku korišćenja S23 ultre imao sam oko 5h Sot , sad sam na nekih 5.5h SoT , mislim da je to zbog novijeg Snapdragona koji ima bolju optimizaciju .
Kamere su malo bolje .
U principu kome radi S23 ultra nema preteranih razloga za prelazak .
Kome je ulupan telefon bio ko meni , S25 ultra je dobar izbor i preporučujem ga .

Evo i ja sam prešao sa 23 ultre na 25 ultra. Više mi leži 25-ca, od samog oblika, težine ili je možda do maske. Prešao sam samo jer mi je na 23-ci već baterija počela da slabi a dobio sam ponudu za 512gb za neku ok doplatu. Nema nekih bitnih elemenata i stvari da su bolji nego na 23-ci mada nisam još nisam imao vremena da se potpuno posvetim telefonu kako bi valjalo.

S25U - EUY - kupljen u Dijaspori krajem prošle godine. Prvog dana nije radio 5G, ali čim je povukao par većih ažuriranja, proradio je i 5G na Yettel-u. Dakle, radi od drugog dana...
S23 mali - EUY - kupljen u Gigatronu krajem 2023. godine. Dugo nije bilo 5G (kod nas, u HR, SLO, ITA radilo), ali negde u slično vreme krajem prošle godine stiglo, čini mi se sa nekim ažuriranjem u decembru.

Ubise custom fontove sa ovom martovskom zakrpom... 😡

@crveni baron verovatno kad mu padne cena, mada mislim da će pre toga da ide fold 7 na par meseci barem.

Edit: ironija, slikano sa foldom 5

Prilozi

• 20260401_155739.jpg
    20260401_155739.jpg
    351.4 KB · Pregleda: 99
  • 20260401_155754.jpg
    20260401_155754.jpg
    498.3 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Da li je neko na bilo kom Samsungu nakon ažuriranja dobio poboljšanja u prijemu signala? Ono, da vam tu ranije nije bilo signala a da nakon ažuriranja ima?

@crveni baron verovatno kad mu padne cena, mada mislim da će pre toga da ide fold 7 na par meseci barem.

Edit: ironija, slikano sa foldom 5
Ja bih Samsung Fold preskocio . Imao sam Fold 4 i nisam bio zadovoljan njime i prodao ga posle 6 meseci . Čuo sam - čitao i da Fold 7 ima iste probleme - nije preležo te bolesti iz vremena Fold 4 . S 25U mi je bio odlican , pa ga iz dosade zamenio sa Honor V5 koji je isto odličan , ali mi S25U ipak davo neki bolji osećaj korišćenja . Sad čekam neku dobru promociju za S26U pa da njega kupim , ali Honor ostavljam kao rezervni telefon ili kada mi bude dosadio Samsung S26U

Da li je neko na bilo kom Samsungu nakon ažuriranja dobio poboljšanja u prijemu signala? Ono, da vam tu ranije nije bilo signala a da nakon ažuriranja ima?

Ukratko ne... Pratim zbog vikendice, gde je signal užas... Dok kod supruge (iphone) za 30% bolji...

Meni nije hteo da povuče taj update dok nisam vratio "original" csc, tj KSA, a stavio sam evropski. Možda to ima veze, možda ne, ali eto...
Sa martom ne dobijam nista, sacekacu april i vrv 8.5 pa da vidim da li ce sam da resi problem ako ne onda cu preko kabla
Nece to jos dugo

Ali ne kapiram ih sta im font nanosi kao stetu? Barem po necemu da se isticu oni sebi pucaju u nogu...
Da li ima neki na store-u kod njih a da je vizualno slican google sans fontu? Ako neko zna neka podeli

@Proday честитам ти на телефону. И користим прилику да ти похвалим маску, ја имам исту, само sunset.

Стигло мартовско ажурирање, google play system update.

Ali ne kapiram ih sta im font nanosi kao stetu? Barem po necemu da se isticu oni sebi pucaju u nogu...
Da li ima neki na store-u kod njih a da je vizualno slican google sans fontu? Ako neko zna neka podeli
Nokiji je trebalo dve tri godine da od najveceg proizvodjaca da ode u zaborav. Koliko ce trebati samsungu ako ovako nastavi?

Nokia nije prihvatila buducnost - android, u cemu to tacno Samsung zaostaje od aktuelnosti trenutno? Sta vise AI im.je primarna stvar, a to je hit sada...

Nazad
Vrh Dno