Šta je novo?

Amazon Fire TV

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne cackaj, ne moze.

Pa u samom radu nema, za sad. Al nikad ne znas sta ce d aim na pamet i kakve aplikacije ce da onemoguce i stave na black list, pa posle moras da izvodis neku mehaniku da ih instaliras. Osim toga, kad ovo uradis mozes da instaliras custom launcher

I normally purchase all of the devices I write about, but that’s not the case this time. In the interest of full disclosure, Amazon provided me early access to the new Fire TV interface by sending me a 2nd-gen Fire TV Stick 4K Max preconfigured with the updated interface.

Home-Navigation-Tab-Menu-on-the-2026-Fire-TV-Interface.jpg

App-Row-on-the-2026-Fire-TV-Interface.jpg

Settings-on-the-2026-Fire-TV-Interface.jpg

Poslednja izmena:
Da li na Fire stick4KTv (2Gen,2023)mogu da instaliram Downloader?Sinoc sam pokusao i navodio me je na stranicu za placanje.Nisam mogao da ga aktiviram.Aplikacija je postavljena na spisku svih aplikacija ali nista vise od toga.Ako imate neki savet napisite.

Nema sta da aktiviras kad je besplatan. Naravno da mozes da intsliras, skini .apk pa instaliraj tako.

Ови слепци блокирали downloader 😱😒😡

Kaze da je vracen vec tj omogucen. Ne znam, blokiran mi update i sve to pa kod mene skroz normalno radi. Navodno je bio problem u ugradjenom pregledacu Amazon zeli da samo njihov Silk pregledac ima tu mogucnost, da se surfuje po internetu

Kako da podesim na Tesla Tv (starii model) da mogu da smanjujem zvuk i gasim tv preko firestick daljinskog. Iz menija ne ide, svih 6 kombinacija ne reaguju. Pretpistavljam da mogu nekako custom kod da ukucam ali ne znam koji

Kako da podesim na Tesla Tv (starii model) da mogu da smanjujem zvuk i gasim tv preko firestick daljinskog. Iz menija ne ide, svih 6 kombinacija ne reaguju. Pretpistavljam da mogu nekako custom kod da ukucam ali ne znam koji
Mislim da su ranije pisali, odabirom Samsung tv moze da se podesi daljinski Tesla tv da radi sa Firestick-om... Probaj...nisam siguran...

Meni na LG televizor povezujem firestick remote sa TV no utredenta kada TV bil iskljucen i se uklucuva, mora pak povrzuvanje t.e. ne radi automatsko povrzuvanje.

Meni na LG televizor povezujem firestick remote sa TV no utredenta kada TV bil iskljucen i se uklucuva, mora pak povrzuvanje t.e. ne radi automatsko povrzuvanje.
Proveri na TV da li je ukljucena opcija SIMPLINK (HDMI-CEC)... Deluje mi kao problem oko HDMI-CEC

Unapred se izvinjavam, pretpostavljam da je pisano 100x, može li se instalirati/sideload-ovati EON na firestick 4k max-u?

Krenuo od 100. strane i završio komplet setup. Hvala svima 🍻 Nego mi ove ikonice za eon i skyshowtime ružne kao lopovi, postoji li neko rešenje za to?

Nazad
Vrh Dno