Ja smo koristio samo Orion tv aplikaciju.Bez interneta njihovog,bez kablovske.Znači samo aplikacija na tri uređaja.Da li si prethodno koristio taj paket od 1200 bez UO? Ja sam od sredine 2025. placao 3850 RSD za Triple Classic WiFi bez UO i ne bih imao nista protiv da ubuduce cena te usluge bude 2199 RSD. Pitam posto ja nisam uspeo da dobijem te informacije od agenta koji me je pozvao dan nakon slanja primedbe putem emaila. Sve sto je znao da kaze je da jos uvek nemaju mogucnost da prodaju stare pakete klijentima koji su migrirani iz Orion-a. Takodje, i da nece biti moguce ukinuti fiksni telefon, iako fiskni nikada nije bio potreban za pristup internetu putem WiFi mreze. Usput je spomenuo i da je neka druga njihova usluga vec dostupna na adresi, ali posto me nije zanimala ni pre 7-8 godina, odbio sam ponudu.
Ma sledeće ide zahtev za raskid ugovora.Samo da vidim kakva je procedura i da prođe vikend da odgledam fudbal😀Posalji email nazad da nisi saglastan za to povecanje cena ako odgovore da se menja i dalje pises Ratelu [email protected] oni ce odobriti raskid ugovora.
Ako neko zna proceduru i članove zakona na koje možemo da se pozovemo neka napiše.
Možda bi trebalo da ih zatrpamo zahtevima za raskid.