lexpower
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2010
- Poena
- 345
Hvala puno.Nogara je jeres na mtb 🙂
Imao sam je jako davno, bila je na bajsu 1-2 meseci i dovela me je u rizične situacije, nikad više. Nasloniš ga na nešto ili ležeći.
Beosport ima možda neke akcije za kacige, oni drže Smith i možda još neke marke.
Za šorc idi do Decathlona pa isprobaj šta ti odgovara, ima za 1500 najosnovniji model koji je ok.
Nosač bidona koji ti se sviđa, a za bidon neki koji nema nikakav miris, Planet bajk bi trebalo da ima ok ponudu.
Od alata imbusi (neki kršteni), komplet ili neki koji su najviše prisutni na bajsu, 3-4-5-6 da bi podesio sve i svašta i našao najudobniji položaj.
Ako ćeš da krpiš/menjaš sam gume onda montirače za skidanje guma (unior, schwalbe), flekice, lepak (tip top).
Ulje/Sprej za lanac i neko sredstvo za čišćenje lanca (Axel recimo) i četke/četkice za zube.
Eventualno alat za skidanje lanca, ali ne verujem da će ti to zatrebati.
Sve ostalo u servis za sada, osim ako posle nećeš sam da se bakćeš pa ćeš da kupiš dodatan alat.
U PB-u sam gledao neke Camelbak bidone, znam da su ih hvalili ovde. Drugar me ubedjuje da kupim neki alu bidon, kao ne oseca se i duze drzi vodu hladnom.
Porucio sam relativno veliku torbicu pa cu imati mesta da stavim sve sto eventualno moze da zatreba od alata negde u "divljini". Sta je krsteno? Je l moze na Aliju/Temuu da se nadje neki set da valja?