Mogu u teoriji a u praksi nema gde 😂 Ali da, kad sam uzimao taj prepaid 2020. to je bio jedan od dva povoda: "mooožda se pojavi nešto bolje" (pa se pojavila nesrećna Supernova 2021. 🤣🤣).Sada vidis koliko je dobro sto smo u prepaid, mozes jednostavno bez raskida da predjes u drugu mrezu.
Sredili suZovi mts meni su rešili prekid.
Ja raskinuo 16.3.2026 Nakon toga vratio opremu, imao sam srece da je radnica primila opremu, izdala mi papir da je vracena oprema na onom zahtevu za raskid i to je to.Sestra je pre neki dan bila do mts-a, odnela Orion opremu da raskine ugovor pošto joj je istekla UO. Mole za strpljenje 🙂 Kaže momak, mogu ja da primim opremu, ali nemam još uvek način da raskinem Orionov ugovor, pa kao ne zna šta da radi samo sa opremom, bla bla. Kaže, dođite sledeće nedelje 😀
Ja takođe svratio da pitam šta se dešava (imam metro optiku, 4,5 / 1 Gb/s, UO do avgusta 2027), kažu, samo budite strpljivi, obavestićemo vas kada se migracija završi. Pitam kako da plaćam naredne računa dok se oni ne smisle sa migracijom i da li će biti isključivanja u slučaju da se ne plati, kaže, ništa ne brinite, neće biti isključivanja i najverovatnije će za sada ostati isti uslovi i cene onima koji su pod UO. Za sada nisam nikakvih prekida imao, radi sve kao i obično.
meni u Gandijevoj ( kod immo centra) nije bilo prekida, to su mozda u tvojoj zgradi radili na instalaciji.Sredili su
Isti paket, isto i kod mene stoji Super plan 3Imam Triple Hypersonic u Orionu i na MTS aplikaciji mi se pojavilo da koristim MOVE Super plan 3 (ne piše koji S ili M), mada tu ne vidim da i dalje imam HBO max. Kakva je situacija kod vas?
Jel Move u stvari Morescreens platforma?Ne znam sad kako radi najnovija verzija MOVE aplikacije, ali se secam od prosle godine da je dosta sporije prebacivala kanale i vracanje unazad se cekalo i zakucavalo, dok kod Orion aplikacije mi je sve brze radilo i prebacivanje kanala i vracanje sadrzaja unazad mislim da bi bilo bolje da su nastavili razvoj u orion aplikaciju ako mogu...
Moguće, vidim i da je signal jači za neka 3 decibela.meni u Gandijevoj ( kod immo centra) nije bilo prekida, to su mozda u tvojoj zgradi radili na instalaciji.
Ne, to (Morescreens / Specter?, Spectar?) je bila stara Supernova OTT platforma. Move je nova "unapređena".Jel Move u stvari Morescreens platforma?
Ne.Jel Move u stvari Morescreens platforma?
znaci bez obavestenja su sve postojece orion pakete vec zamenili sa manjim mts-ovim, nije samo ime pakete vec i brzine prate mtsove pakete 🙁, ili je to samo kod mene sada 600/600, tako da su elegantno to preuzimanje odradili 🙂Isti paket, isto i kod mene stoji Super plan 3
Meni su u mts aplikaciji zamenili Orion WiFi 20/2 (Triple Start bez UO) sa Box 3 paketom koji je navodno 400Mbps/400Mbps. Nisam ni primetio sve dok nisam kreirao nalog. Do sada sam inace moj mts aplikaciju koristio samo za prepaid dopunu kredita za mobilni. Prethodno sam godinama placao Triple classic 30Mbps, pa pretpostavljam da su mi zato "uvalili" Box 3. E sad, posto navodno ni 50/5 nije bilo tehnicki izvodljivo, ne znam samo kako ce da garantuju 400Mbps download preko postojece opreme. Trenutna brzina je 16Mbps/1.9Mbps, sto znaci da su promene i dalje samo na papiru. AP se nalazi na desnoj obali Dunava, 10-ak km jugoistocno od Terazija.znaci bez obavestenja su sve postojece orion pakete vec zamenili sa manjim mts-ovim, nije samo ime pakete vec i brzine prate mtsove pakete 🙁, ili je to samo kod mene sada 600/600, tako da su elegantno to preuzimanje odradili 🙂
Meni je posebno zanimljiva cena Box 3 S paketa - bez ugovorne obaveze. Samo 6.099 RSD!!! Od 2500 RSD koliko sam placao pre par godina odosmo na cifre vece nego Starlink pretplata. Posto sam planirao da koristim samo internet, bez IPTV i fiksnog, pitanje je koliko ce to da kosta po njihovom cenovniku. Ako budu bezobrazni i ponude mi samo ono sto pise na sajtu, tj 1 mesec po 50% nizoj ceni, a onda 6,099 RSD, onda je stvarno doslo vreme da se skida antena sa krova.na sajtu imaju samo neke nebulozne tarife, niti mi treba toliki upload. A mobilni net u prepaid samo na 7 i 10 dana. Treba da im placam da se izivljavaju, to ne moze.
To je verovatno zajednicko za sve nas Orion korisnike. Nadali smo buducnosti sa nizim cenama i kvalitetu usluge kao u Rumuniji, a dobili smo vece cene nego u Belgiji, Svajcarskoj ili Svedskoj dok su plate i dalje 4 puta manje. Jos ako Starlink odlozi Srbiju npr do 2030. godine, mozemo da ocekujemo da ce cene nastaviti da rastu iz godine u godinu, bas kao i cene elektricne energije. Posto mnogi vec placaju 35-45,000 mesecno za struju tokom grejne sezone (ista potrosnja kostala 10-15,000 do samo pre 2-3 godine), onda je sasvim ok i da se plati bar 10,000 za internet, tv i mobilni. Nema veze sto je to vec skoro kao ceo minimalac.Nasi su provajderu - uzas !
Bas sam sada gledao sta nude rumunski provajderi u prepeid za 4-5€
To jednostavno mozemo samo da sanjamo. Nije da ne mogu da platim, ali to su cene 100X naduvane i ucenjuju sa ugovornom obavezom na dve godine. Veoma sam ljut sto nas tretiraju kao debile. Ovo sa slike je tu preko Dunava.
Sta nasi provajderi nude za 5 € ???
Znaci ja sam jedini koji je uspeo da vrati opremu. 😀Nisu ni meni prihvatili opremu. Rekli da sacekam da odluce. Dan
sam ostavio opremu naplayili bi mi penale, tako rekli u mts poslovnici
Znaci ja sam jedini koji je uspeo da vrati opremu. 😀
Svasta se moze cuti od neukih radnica MTS'a, jedno je vracanje opreme a druga stvar je raskid ugovora, mozes ti vratiti opremu ali je besmisleno ako ne raskines ugovor prvo.Nisu ni meni prihvatili opremu. Rekli da sacekam da odluce. Dan
sam ostavio opremu naplayili bi mi penale, tako rekli u mts poslovnici
Zato sam prvo poslao mejl da raskidam ugovor zbog ukidanja CInestar kanala pozivajuci na jednostano menjanje ugovora na moju stetu uz citianje zakona, Odgovorili mi, ukinuli smo ih pa sta? i to je to sto se njih tice.Svasta se moze cuti od neukih radnica MTS'a, jedno je vracanje opreme a druga stvar je raskid ugovora, mozes ti vratiti opremu ali je besmisleno ako ne raskines ugovor prvo.
Ona ti je to rekla misleci kao prevremeno raskidanje ugovora. Svakako sve ove promene paketa koje su sve losije od orionovih su dovoljne za prevremeni raskid, prvo trazite svakako
preko maila raskid ugovora pozovite se na zastutu prava potrosaca iz razloga da su uslovi iz ugovora jednostrano promenjeni. Sacekajte odgovor pa kad se odluci i potpistete raskid vratite opremu, to kazem posto vam moze
neko i primiti opremu ali ako nije deklarativno po s/n broju uneo sta ste vratili mogu naknadno da kazu da niste sve vratili a vi jeste ali ne mozete dokazati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari