Sve u redu i prav,al AI je neizmenjen,puca se u sobi do tebe i ti stojiš ko panj.Ne tražiš zaklon,ne zoveš/čekaš pojačanje
Samo da kažem par reči o AI u tarkovu,bilo je više njih,tražili su neku zlatnu sredinu.Ovo vam piše neko koji ima 1500 sati u Tarkovu
Znaći kao prvo vika i galama,traženje zaklona,gledanje u tvojem pravcu.I onda sledi pucnjava.Treći metak te ubija sigurno.
Arena break point,kopi paste Tarkova,vide te kroz žbunje,pucaju kroz žbunje,al debelo promašuju.Kontam tako mora biti,friendli game.OK
Vratimo se Tarkovu,koliko god da sam mrzio njihov model poslovanja,toliko sam volio igru
AI lota mrtve igraće,tako da si na kraju lotajuči samo AI mogao da izneseš milion bez neke veće muke.
BAš neki dan igram Arenu,nema AI.Svi pobijeni.Tri tima na vrlo malom mestu,šuljanje,skrivanje,jedan NPC koji dolazi u našem pravcu.Počinje da bubnji u ušima.Andrenalin na 100%.
Problem je za mene ako krena prema meni,otkriće me,moraću da trčim,ovi će me izrešetati.Ako krene prema njima.Win win za mene,poubijaće se medju sobom,dokrajčim šta je
ostalo,lotam i bežim naplje.Takav je plan,al kao i svi planovi doneseni na brzinu imaju fifti fifti šanse da uspiju,tako je bilo i sa ovim.
U ovim single player pucaćinama ,baš ovo mi fali,da AI,NPCovi budu više ljudskom ponašanju,a ono svi na isto kopito ko zombiji.Andrenalin....u vrlo malim količinama