Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Kada se prijavite na betu on odraditi update samo, svi podaci ostaju.
Briše se sve jedino kada hoćete da se vratite na stable, pre nego što na primer ne izađe stable qpr, a kada izađe stable možete da se vratite na stable bez brisanja svega.

@Vipera hvala za proveren info kolega, btw jel si presao na 10ku ikad? 👍

I jos jedno pitanje, da li je sa jednog pixel 10 pro npr uredjaj moguce samo jedna aktivacija za promociju onu gemini + storage od godinu dana ili vise ljudi moze da aktivira? Znaci kupim novi pixel znam da mogu, ako ga nekom posle prodam da li ce i taj novi vlasnik moci da aktivira isto?

Nisam siguran da ta promocija traje doveka nego samo prvih par meseci pošto predstave Novi telefon? Neka me neko ispravi ako grešim..

Ja tek sad vidim da i pixel 6 pro može da gura ovu novu betu.. 🙂 tamo ću i da je instaliram 🙂

@Proday nema na čemu 😊
Nisam prešao, jer stvarno mislim da nije bilo potrebe, u principu skoro isti telefoni, da je možda malo dizajn bio drugačiji uzeo bi, ali ovako kada izađe 11 Pro XL uzimam ga odmah 😁 Inače pre 9 sam imao svaku generaciju godinu za godinu.

Oko ovog drugog nisam siguran.

Nisam siguran da ta promocija traje doveka nego samo prvih par meseci pošto predstave Novi telefon? Neka me neko ispravi ako grešim..

Ja tek sad vidim da i pixel 6 pro može da gura ovu novu betu.. 🙂 tamo ću i da je instaliram 🙂
To si u pravu, do oktobra je promocija i do tada moze sigurno da se aktivira ali nisam siguran jel jedna aktivacija po uredjaju ili moze vise to je ono sto me zanima.

Sad me zanima da li postoji mogucnost da dobijemo taj novi operator network version bez prelaska na betu haha

Probao sam reset network settings, al nece haha

Android 17 STABLE stiže tek u junu, zato mi se sad ne prelazi na beta verziju 🙂
Ali ako sve radi ok što da ne, ipak je to pixel - sve može da se sredi i da nešto nije ok...

Poslednja izmena:
Ma jok, ja meni se ne ide na betu.

Ako mi night potvdi da mu je sve ok, baterija, fluidnost itd, mozda i predjem pre stable, ali cu vrv sacekati stable. Meni je bitno da su nas se setili za 5g, pa kad dodje dodje, taman zajedno sa famoznim najavljenim SA u mts-u haha

Kod mene je ova verzija a čini mi se da je ta bila i pre update-a, mada nisam siguran.Screenshot_20260327-123235.png

Kod mene je ova verzija a čini mi se da je ta bila i pre update-a, mada nisam siguran.Pogledajte prilog 533398
Uporedili smo night i ja, meni je
telekom_rs-75(nule)2.10
2025-11-12

A njemu je ta kao tebi, tako da vi imate 77 2.24 i 2025-12-31

Verovatno zato i radi 5g zbog te nove carrier settings verzije

Jedino što vidim na reditu je da kukaju da zeza Lidl aplikacija, ali to je već do developera aplikacije. 🙂

Koji subredit pratis za nase trziste za pixele?

Poslednja izmena:
Pa Lidl ima po celoj Evropi, ne koristimo samo mi tu aplikaciju 🙂

Pa Lidl ima po celoj Evropi, ne koristimo samo mi tu aplikaciju 🙂
Da, ali sam mislio da je razlicita app jer meni nasa nije radila u Nemackoj, ali sad se setih da je to vrv do profila samo, a ne cele app.

VIdeh da nije radila ni na prosloj beti sad u komentarima

Nije radila dok nije izasla stabilna verzija A16

@The PunisheR
Ma isto, samo treba promeniti zemlju u podešavanjima aplikacije...
Lično koristio godinama u više zemalja Evrope.
Srediće se i to, a i nije toliko bitno - dovoljna mi je jedna Lidl aplikacija u kući 😀

Стигао напокон 10 про мањи.
Пријатно изненађење волте ради одмах на МТС мрежи, за разлику од старог 6а где онај стандардна акробација шизуку и пикселИМС нису радили од последњег апдејта.

Ne vredi, ne mogu da se prebacim sa iphonice pa to ti je... toliko su me uvukli u ecosistem, a izgleda da sam omatorio, jednostavno me mrzi da se privikavam....ako je nekome interesantan pixel neka pise, nmg da objavim oglas.

Skinuo i ja 17 betu, lepo ovo radi jedino se telefon vise greje na 5g al ocekivano. Videcemo kako ce se sad baterija pokazati

Skinuo i ja 17 betu, lepo ovo radi jedino se telefon vise greje na 5g al ocekivano. Videcemo kako ce se sad baterija pokazati
Tu ima i do toga kakva je naša 5g mreža (za sada kritična), tako da ono..

I mene zanima da li je baterija bolja / lošija nego na A16 stable, u smislu da nema nešto da drlja bateriju u pozadini i slično.

Baš pričam sinoć nightu, vrlo moguće je da se dobije 5g i sad ovim sledećim apdejtom za par dana što dolazi stable.

Meni je na 7 beta, uzeću ga danas da probam jel proradio 5g. Rade banking aplikacije, nema problema sa time. Na 10 pro nisam na beti, ali ako radi 5g na 7 preći ću i na 10 pro jer nisam imao nekih primedbi na betu (osim čini mi se kada je došao 16, pa nije radilo plaćanje telefonom nekih nedelju dana).

Inače meni radi thermometer app, jesam drndao shizuku ali mi se činilo da ne uspevam to što je trebalo da uradim, ali radi.
Uradio Update na p7 na 17b3, ali nemam sim karticu da probam radi li 5g 😀. A mrzi me da prebacujem esim tamo/ovamo da bih to probao.

Hmm
Čini mi se da sam čak negde u opisu paketa video da piše LTE ali nisam siguran. Svakako kod kuće ne hvatam 5G, ako se setim baš poneću ga kad krenem negde

Subota, loše vreme, malo se više izležavalo, pa malo i veći sot (ss niže).

Hmm
Čini mi se da sam čak negde u opisu paketa video da piše LTE ali nisam siguran. Svakako kod kuće ne hvatam 5G, ako se setim baš poneću ga kad krenem negde

Msm vidi u temi njihovoj, ali imaš i na sajtu, imaju regularno 5g.
Nego je fora što sve starije od 8 serije ne dobija ništa spec novo, kao ni volte što nije proradio bez shizuku kad se skoro to menjalo, tako da sumnjam da će stariji od 8 serije dobiti 5g..

Prilozi

• Screenshot_20260328-224740.png
    Screenshot_20260328-224740.png
    224.1 KB · Pregleda: 27
Msm vidi u temi njihovoj, ali imaš i na sajtu, imaju regularno 5g.
Nego je fora što sve starije od 8 serije ne dobija ništa spec novo, kao ni volte što nije proradio bez shizuku kad se skoro to menjalo, tako da sumnjam da će stariji od 8 serije dobiti 5g..
Ja sam na 7 dobio volte ono kad i svi, nakon, čini mi se, oktobarskog apdejta. A i sad na 7 na 17 Beta izgleda ne fali ništa specijalno. A 5G me iskreno ni ne zanima, nego ajd, čisto neka ga ima. Pre P7 sam globaltel imao u drugom telefonu koji ima 5G, pa opet nešto nisam primetio da je imao 5G kad sam ga nosio na neka mesta gde je dostupan 5G, pošto kod kuće nemam svakako

Ja sam na 7 dobio volte ono kad i svi, nakon, čini mi se, oktobarskog apdejta. A i sad na 7 na 17 Beta izgleda ne fali ništa specijalno. A 5G me iskreno ni ne zanima, nego ajd, čisto neka ga ima. Pre P7 sam globaltel imao u drugom telefonu koji ima 5G, pa opet nešto nisam primetio da je imao 5G kad sam ga nosio na neka mesta gde je dostupan 5G, pošto kod kuće nemam svakako
Brate, meni je drago da vidim da je došao i na pixele, eto onako, a kao što kažem 10 puta, na poslovnom ajfonu ga držim ugašen.
Kada dođe SA 5g, e onda će biti dobra stvar za imati.

Slažem se. Bilo bi mi drago da ima ali za moje potrebe apsolutno beskorisno trenutno. Jedino ako u budućnosti bude manja potrošnja baterija korišćenjem 5G

Jel normalno bese da u početnom periodu korišćenja malo stucaju animacije, nekad malo zabada, gubi frejmove, poneki lag, u glavi mi je kao i da je šestica to radila u početku..

Nazad
Vrh Dno