- Učlanjen(a)
- 26.03.2026
- Poena
- 20
Ja ipak mislim da im softver igra najveću ulogu ovde, ekrani i zvučnici su takođe odlični na gorepomenutim telefonima a i neće ništa da "lažiraju" kao određeni, Pixel je dodao "AI zoom" pa opet sačuva i originalnu sliku pored "AI" dok na "kinezima" taj izbor nemaš bez obzira što je hardver kamera 2-3 puta jači, uvek ćeš da dobijaš ulepšanu sliku stvarnosti (mada smo mi na to u Srbiji nekako i navikli 😛)Stvar je u tome da ljudima koji su zaludjeni Pixelom (ili iPhone-om, ili Samsungom) nijedna falinka nece da bude dovoljna, i za njih ne postoje drugi telefoni i inovacije.
Sada, stoji, svako ima pravo da trosi svoje pare i da kupi telefon koji ima isti kamera sistem i bateriju kao pre 5 godina. U to se ne mesam.
iPhone, Samsung i Pixel takođe imaju optimizaciju za gotovo sve naše aplikacije, pogotovo kamere u istim dok na drugim androidima i dalje dobijaš "screenshot" viewfindera
Prosto se ljudi osećaju sigurno ovde i to je sasvim okej, pogotovo što je na Pixelu stock AOSP pa ažuriranja stižu gotovo momentalno
E sad što je SoC ispod proseka i što su baterije i dalje li-ion - biće bolje, nekad, zato su drugi tu da dižu hajp