Da li vama te aku busilice rade sasvim normalno kao i one "tradicionalne"?......ja se juce mucio da izbusim par rupa u zidu sa nekom aku busilicom (prethodno napunio bateriju) iz fieldmann-ovog koferceta sa alatom (ostali alat im je OK),sve nesto traljavo ide,jedva busi.... iznervirao se i uzeo moju neku nemacku elektricnu busilicu staru 30 godina i izbusio rupe k'o covek kao od sale...
Или нормална аку бушилица са “чекић”функцијом.a za pravo busenje,elektricna nemacka busilica stara 100 godina 🙂
Za ciglu treba čekić ili jako kvalitetna burgija, a bušilica samo vrti bez razlike jer napajana strujom ili accu
Svaka sledeca verzija je sve losija. A1 i B2 su bile najkvalitetnije, C3 se solidno pokazala, posle njih od kako je Owim poceo da ih pravi doslo je do mnogo propusta u proizvodnji zarad ustede i nize cene.Kakva su iskustva sa Parkside PBSPA 12 D4? Biće u sredu u Lidli.
Ispratio sam da je model E4 hvaljen na više mesta, C3 kako gde, a za D4 nisam pronašao ništa.
Pogledajte prilog 533650
Ne, često nema veze sa vezom, idu malo redom slova po generacijama pa se onda dese recimo C4 i D4 modeli (imam takve hiltije) C4 je pravio Kompernass a D4 je pravio Grizzly Tools. Obično ako postoje dva alata sa istim brojem u generaciji C3/D3, E8/G8 je ista generacija, a drugačija fabrika/proizvođač. I iako su na oko identični alati, unutra nisu nikako isti.@IgorHW Trebalo bi da je slovo generacija, znaci E je noviji od D, a broj posle slova je revizija istog alata.
Kakva su iskustva sa Parkside PBSPA 12 D4? Biće u sredu u Lidli.
Ispratio sam da je model E4 hvaljen na više mesta, C3 kako gde, a za D4 nisam pronašao ništa.
Pogledajte prilog 533650
Ja bih ti savetovao da preskočiš sve iz 12v Parkside serije alata.Kakva su iskustva sa Parkside PBSPA 12 D4? Biće u sredu u Lidli.
Pogledajte prilog 533650
Znači teoretski i ovaj D4 će biti od Grizzly Tools što bi, sudeći po online komentarima, trebalo da je bolje od OWIM (E4).Ne, često nema veze sa vezom, idu malo redom slova po generacijama pa se onda dese recimo C4 i D4 modeli (imam takve hiltije) C4 je pravio Kompernass a D4 je pravio Grizzly Tools. Obično ako postoje dva alata sa istim brojem u generaciji C3/D3, E8/G8 je ista generacija, a drugačija fabrika/proizvođač. I iako su na oko identični alati, unutra nisu nikako isti.
Problem kod lidla je što je ova bušilica dostupna svega 1 dan što znači ako nešto ne valja imam do kraja dana da ustanovim to i da odem da zamenim za drugu. Realno verovatno neće biti dostupne već do podneva zbog preprodavaca.Lild bar odlično hendluje reklamacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari