Opro sam engine 🙁. Leva izgleda kaput, desna kao ništa da se nije desilo.
Sa svim popustima izašle 43.98$ za tu cenu se morale uzeti 😂13CD99 - nije više dostupan (first come, first serve)
KOLA5P20 - radi i sa njime cena ode na 50.98$.
Kada se ode na coins, piše da je popust 7.5%, ali kada se klikne "Buy Now" umanji za oko 40%.
Nisam u skorije vreme. 😀Zar nisi već jednom oprao neke slušalice? 🙂 Ili to nisi bio ti?
AliExpress kupone morate da "claimujete" cim budu dostupni tako sto se na neki predmet primeni. Tako se rezervise na account13CD99 - nije više dostupan (first come, first serve)
KOLA5P20 - radi i sa njime cena ode na 50.98$.
Kada se ode na coins, piše da je popust 7.5%, ali kada se klikne "Buy Now" umanji za oko 40%.
Znači mogu povremeno na jedan spin. 😂
Ultimately, it's the Sony WF-1000XM6's greater sound quality and noise-cancelling abilities that win this battle. The AirPods Pro 3 are talented earbuds and it's a close-run thing, but the Sonys are a step ahead with more authentic, more precise and revealing sound quality.
To mi je posebna opcija "Start mucis automatically - automatically start media when you start driving".@PJ nećeš, samo neće da krene muzika kako startuješ auto čim se poveže telefon.
@PJ nećeš, samo neće da krene muzika kako startuješ auto čim se poveže telefon.
Radi skroz odvojeno, bas sam i ja bio skeptican. Plug n play bukvalno.Da li adapter radi skroz odvojeno od Windows BT sličice gde su uređaji, ili je zajedno? Ako je priča za sebe, to će možda i da šljaka.
Kazi mi kako si zadovoljan sa jacinom zvuka? Na H3 jos je i ok a recimo na capsule 3 pro + sve pojacano na max i mozda daje realnih 20% jacine ne znam zasto je jako tiho.Treba proveriti da li radi mikrofon preko FiiO... Za voice conferecing ne treba audiofilski adapter, već A2DP profil preko računara. Takođe, ukoliko slušalice ne podržavaju codec-e koje podržava FiiO AirLink neće ih videti - samo AptX ili LDAC.
Npr. ako je isključen LDAC, Sony XM5 ne može da se poveže dok se ne uključi, jer ne podržava AptX.
Pošto se spominju gamepad-ovi, audio konferencije - FiiO verovatno nije za to. FiiO gura veliki protok i može da bude latencije kada se gleda npr. video i sl.
Pogledajte prilog 530149
Radi skroz odvojeno, bas sam i ja bio skeptican. Plug n play bukvalno.
Kazi mi kako si zadovoljan sa jacinom zvuka? Na H3 jos je i ok a recimo na capsule 3 pro + sve pojacano na max i mozda daje realnih 20% jacine ne znam zasto je jako tiho.
Inace zvuk sa ovim je jos imersivniji pricam za pc win 11, na iphonu nemam usb c pa nisam probao, mada 90% vremena slusam na kompu. Ovo sam trebao kupiti isti dan kad i sluske.
Ja sam uzeo xioami buds 6 play za 1450 dinara i mogu da ti kazem da sam prezadovoljan za sad.Koje uzeti za 2500-5000 din?
Da u pravu si, ja sam sve opcije za touch iskljucio preko soundpeats app sem menjanja modova (normal, anc, transparent) jer slusam samo na kompu i tu podesavam zvuk preko win-a. Sad sviraju ko zmaj, hvala.Moraš da pojačaš i na samim slušalicama. Npr. Sony WF-1000XM5 su isto bile tihe kada sam ih povezao, ali tap gesture za Volume Up na samim slušalicama je sredio stvar, iako su bile pojačane na max. na samom telefonu.
To je zbog toga što telefon ili računar FiiO Airlink vide kao USB-C slušalice i ne mogu da pošalju komande na Bluetooth. Fiio nije BT adapter, samo koristi izolovan BT za internu vezu sa slušalicama. Nešto kao Logitech Bolt.
Razne aplikacije za slušalice isto ne rade preko AirLink-a, tako da je za update ili inicijalna EQ podešavanja potrebno ih povezati na sam BT telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari