Ocekujem to i ozbiljno se razmisljam da narokam nekoliko godina extra po punoj ceni na turskoj. Mislim da izadje oko 70e za godinu dana sto mi je sasvim prihvatljivo. Zapravo to vec mesecima razmisljam, al nikako i da uradim to.ne bi me cudilo i da opet dignu cene za ps plus, jer sto da ne?
Бгми..телефон не плаћам изнад 300 еур и користим га 5 година 😁🤷♂️Kad se konzola kupi na samom pocetku zivotnog veka visestruko se isplati. Pa jedan premium telefon kosta 1000e i preko a menjamo ih mnogo cesce nego konzole.
Prastare informacije, ne ocekuje se pre 2029.Kraj 2027, najkasnije 2028 ide PS6.
Specifikacije se već znaju, igre za isti već u razvoju.
Odustao sam od tih prikupljenih igara jer sam često menjao regione US, TR, JP a mislim da nikada ni jednu nisam za 6 god odigrao celu od tih mesečnih već iz kataloga uglavnom. Za JP jeste smor zbog jezika i tu je indijac bio najbolji dok nije krenulo ovo zezanje sa dopunama. Planirao sam i da se vratim po isteku na TR zbog jezika ali zbog streminga koji mi je bio nebitan ipak ostajem jer mogu da ga koristim na portalu. Sad koliko cu streaming korisiti u narednih god dana zavisi i da li cu po isteku ostati na JP i naravno cena. Jer pored toga ne vidim neki benefit JP mada jeste bio nešto povoljniji PS+ na njemu.Imam vec dosta igara pokupljenih na TR, a i premium me ne interesuje nesto spec. Plus lepo engleski jezik i ne moram da razmišljam o 18+.
Kontam da bi indija bila bolja, al opet ista prica o prikupljenim igrama.
Sony ne menja plan, bice slabo dostupno u pocetku isto kao za ps5 sto je bilo. Q4 2027Prastare informacije, ne ocekuje se pre 2029.
Ova poskupljenja ako se dese će pozicionirati PS6 na neku visoku cenovnu startnu cenu.
Microsoft je tenutno u daleko većem problemu i govnima. Zato je bila i seča glavešina u xbox diviziji.Осим цене РАМ-а, овоме су припомогли и мамлази из Xbox-a својим лутањем и подизањем цена.
Даље овим путем има и Плус да поскупе 🙄
Verovatno to nema veze sa samom konzolom nego si konačno našao više vremena u životu.Nisam se naigrao ovokiko koliko na ps5 na pc decenijama. Doduše nisu to neke next gen igre vec backlog svega i svacega sto nisam igrao zadnjih 10ak god. Ako je na pc omdah neki modovi čuda izgubim nekoliko sati na budzenje, ovako plug and play. Meni je ps5 najbolja investicija ikada ali nisam imao konzolu od snes-a. Da li bih isao na 6icu teško.
Iznenadio bi se. Pre 15+ godina sam radio u radnji gde se prodaju igre i prodavalo se ko hleb. Secam se za ps3 igre bile 5.999. Ako Beograd ima milion ipo ljudi, racunaj da najmanje 10% ima para za bacanjeMeni nije jasno ovi klinci sto imaju konzole mama tata lovatori ko im daje 70 evra za igru svakih par nedelja, meseci?
Nismo u zlatnom dobu ali ovde je i tokom sankcija 90ih bilo ljudi koji su puni para. Dok su neki "cipovali" konzole da bi igrali kopije sa buvljaka, bilo je ljudi koji su kupovali oridjidji i vozili nov mercedes. Moja poenta je da svaka roba ima svog kupca u bilo kom vremenuZnači živimo u zlatnom dobu samo toga nismo ni svesni?
Ja oko sebe vidim samo većinu ljudi u kreditima, kartice u minusu i slično
Apsolutno niko nema dalje od Xbox S ili PS4 koji su dal 200-230 evra.
Pusti te zvanične brojke ne verujem apsolutno ništa u to, kreni u prodavnicu uporedi cene koliko su skočile i dal je to porast "prosečne ćaci" plate ispratio, naravno da nije.
Ja nikad nisam čuo da je neko seme mene uzeo original igru skuplju od 2000 din kao nalog ili na popustu ili Turska, a znam bar 20 ljudi koji imaju konzole ili PC.
Nisam u BG možda oni žive neki drugi svet Holivud ne znam.
Ti se zezas al Beograd stvarno jeste drugi svet. 70e je nista, cak ni meni koji zaradjujem dobro ali ne ludacki, a mnogo je ovde ljudi koji bas ludacki zaradjuju.Znači živimo u zlatnom dobu samo toga nismo ni svesni?
Ja oko sebe vidim samo većinu ljudi u kreditima, kartice u minusu i slično
Apsolutno niko nema dalje od Xbox S ili PS4 koji su dal 200-230 evra.
Pusti te zvanične brojke ne verujem apsolutno ništa u to, kreni u prodavnicu uporedi cene koliko su skočile i dal je to porast "prosečne ćaci" plate ispratio, naravno da nije.
Ja nikad nisam čuo da je neko seme mene uzeo original igru skuplju od 2000 din kao nalog ili na popustu ili Turska, a znam bar 20 ljudi koji imaju konzole ili PC.
Nisam u BG možda oni žive neki drugi svet Holivud ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari