Grga Pitić
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 135
Pazi ti koje ovo dju**e od firme. Provale im bazu njihovom krivicom i oni od toga 'oće da ućare na račun korisnika.
Pa zar ima više kraja njihovom bezobrazluku?!
Pazi ti koje ovo dju**e od firme. Provale im bazu njihovom krivicom i oni od toga 'oće da ućare na račun korisnika.
Znači da su "amaterski" fejkovali data-breach sami sebi da bi nešto konačno zaradili jer kvalitetom usluga nisu baš nešto konkurentni.Pazi ti koje ovo dju**e od firme. Provale im bazu njihovom krivicom i oni od toga 'oće da ućare na račun korisnika.
Pa zar ima više kraja njihovom bezobrazluku?!
To mozes odmah da zaboravisZato bi po meni na benchu trebao da postoji jedan poseban podforum namenjen regulativi i politici u IT industriji i telekomunikacijama. Znači usko vezan za date teme.
Složio bih se da je sektor IT regulativa daleko potrebniji za razvoj i informisanje nego neki clubbing, foto, hifi i slični hobi podforumi. Bitte überdenken. VD, MfGTo mozes odmah da zaboravis
Jeste i poblem nije sama tema vec ucesnici koji je pretvore u politicki haos.Složio bih se da je sektor IT regulativa daleko potrebniji za razvoj i informisanje nego neki clubbing, foto, hifi i slični hobi podforumi. Bitte überdenken. VD, MfG
Cekaj, a sta ako ti ukrade neko licnu kartu, otvori firmu, zaradjuje, uplacuje ti i lovu a ti ne znas. To moze da bude opasno cuo sam.Pošto imam firmu i broj telefona je javan jer kako bi me ljudi našli, nemam privatan broj.
Ali lični JMBG da stoji javno na izvolte, e to već nema logike i ne vidim svrhu. Firma ima matični broj a ja nju svakako ne mogu da otvorim bez lične karte tako da logike nema.
Možda i jeste, ali je realno ostvarivo, a to jedino treba da bude važno.hah... zvuci kao challenge 😛🕵️🕵️
da... ali to je krajnje besmisleno
Takav isti stav je i US Kongres imao prema big-tech.Jeste i poblem nije sama tema vec ucesnici koji je pretvore u politicki haos.
To nam nije potrebno na forumu.
Nisam. Isti je otpočetka.e jel si ti menjao nick? poznat mi je taj avatar?
Nemoguće stvari gledam! 🤣
Pa tu bi postojala moderacija kao i na ostatku foruma. Tako da ne vidim problem. Ionako su teme o regulativi i politici u ITC-u vec sada razbacane po celom forumu. Samo bi tada bile na jednom mestu i lepo razvrstane pa bi se odrzavao kontinuitet u diskusiji.Jeste i poblem nije sama tema vec ucesnici koji je pretvore u politicki haos.
To nam nije potrebno na forumu.
Hoćes da kažeš sve su obezbedili samo taj jedan nalog nisu dirali (renovirali).Evo, sve je bezbedno… “samo taj jedan eksterni nalog je bio povezan sa nekim servisima…” https://n1info.rs/biznis/hakovana-i...cioni-sistem-potpuno-bezbedan-i-funkcionalan/
“Pun intended”Hoćes da kažeš sve su obezbedili samo taj jedan nalog nisu dirali (renovirali).
Zna li se samo koji AI model je u pitanju, odnosno sa kojim danom je urađen presek znanja modela, nemoj Lule da bude, model iz januara 2026. pa ti javi lokaciju gde je bio početkom godine 😂"- Mislim da smo ga veštačkom inteligencijom poprilično locirali, da čak imamo i u kojem gradu živi, i njegov mobilni telefon. I sve smo to dali policiji."![]()
Oglasio se direktor Telekoma Srbije: Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka
Telekom Srbije je identifikovao hakera koji je preuzeo podatke o korisnicima, dok direktor Lučić ističe da je sistem ostao siguran.biznis.kurir.rs
Ovo je odgovor koji je upućen nepismenoj većini i kao takav je adekvatan iz pozicije onoga ko ga je smislio, ali je u isto vreme iz pozicije nekoga ko razume materiju o kojoj ovaj trut priča, duboko nemoralan i vređa inteligenciju."- Mislim da smo ga veštačkom inteligencijom poprilično locirali, da čak imamo i u kojem gradu živi, i njegov mobilni telefon. I sve smo to dali policiji."![]()
Oglasio se direktor Telekoma Srbije: Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka
Telekom Srbije je identifikovao hakera koji je preuzeo podatke o korisnicima, dok direktor Lučić ističe da je sistem ostao siguran.biznis.kurir.rs
Da nije uzasno zalosno bilo bi jako smesno...Verovatno će sada neka izraelska cybersec. firma preko noći da dobije tender.
AI model se zove "Vinjače" powered by Rubin. 😉😀Zna li se samo koji AI model je u pitanju, odnosno sa kojim danom je urađen presek znanja modela, nemoj Lule da bude, model iz januara 2026. pa ti javi lokaciju gde je bio početkom godine 😂
Da,zavisi koja firma, neke imaju 2fa, a neke nemaju, vecinom je cisco vpn ,negde checkpoint. Mada ja imam osecaj da je to bilo negde drugde busno a ne vpn.Kompromitovanje spoljasnjeg naloga - sve drzavne firme su outsource-ovale svoje interne aplikacije domacim velikim it kompanijama, svi znamo ko su, da ih ne nabrajam. Oni koriste spoljasnje naloge za kacenje na interne sisteme i aplikacije, verovatno neki VPN nalog ili slicno, koji nije ni imao MFA pa je pao neki fishing. Nije iskljuceno ni da su zaposleni upecani dok su radili remote.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari