- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Ne vidim sta te sprecava da otvoris temu...Да се уведе рубрика - читуље. Да могу да каче ови што воле да објаве ко је све одапео, а и ми неинфорисани да се информишемо.
Фала!
Ne vidim sta te sprecava da otvoris temu...Да се уведе рубрика - читуље. Да могу да каче ови што воле да објаве ко је све одапео, а и ми неинфорисани да се информишемо.
Фала!
Nažalost, ne. Nemamo mogućnost za takvu vrstu override-ovanja. Ali evo editovaću ti oglas i napisati da je stavka #2 prodata.Okacio sam oglas za 2 stavke pre sat vremena i vec prodao jednu.
Da li moze da mi se dozvoli edit, samo da napisem novi post da je stavka #2 prodata, da ne cekam 24h jer ce mi dosta ljudi pistati ili zvati.
Kad prikupiš 10 poena se automatski aktivira taj deo i traje sedam dana. Piše ovde
Upozorenja
Zarad održavanja reda na forumu, moderatori dodeljuju upozorenja onim članovima foruma čiji postovi i teme nisu u skladu sa pravilima. Svako upozorenje sa sobom nosi odgovarajući broj kaznenih poena koja imaju odgovarajući rok trajanja. Moderatori zadržavaju diskreciono pravo da dodele i veći broj poena u specijalnim situacijama, kao i da momentalno zabrane pristup forumu ukoliko je to neophodno.
Posebnu kaznu predstavlja takozvano obeshrabrivanje korisnika koja se dobija sa 10 kaznenih poena ili ukoliko je moderator momentalno izrekne. Obeshrabrivanje...
Otvaranje novih naloga nece pomoci, nemojte to raditi.S obzirom da je moj username izgleda stavljen na neku sivu listu ili kako da je nazovem ,da pitam kako da se to ukloni?
Naime primetio sam zadnjih recimo 3 nedelje da mi forum izuzetno sporo ucitava sve kao da sam na dial-up konekciji..
Na drugom racunaru gde nisam ulogovan sve radi brzo kao munja... Sto dovodi do zakljucka da je u pitanju neki Apple fazon sa usporavanjem ucitavanja i koriscenja foruma kao sto apple radi sa ''starenjem'' baterije i IOS-a kao operativnog sistema...
Hvala unapred na odgovoru.

Aha.. pa ipak sam onda bio u pravu kad sam primetio da se usporilo sve bas bas.. ja reko pa kakav je sad ovo forum kad im ovako usporeno sve a ono u stvari je nesto drugo u pitanju..Otvaranje novih naloga nece pomoci, nemojte to raditi.
Imao si ukljucen discourage i ne znamo zasto, ne postoji nikakav trag da ti ga je iko dodelio niti si ga zasluzio.
Iskreno zbunjeni smo sta je uzrokovalo ovaj problem (kao sto se vidi na ss) i izvinjavamo ti se na neugodnostima.
Discourage je uklonjen i sada bi trebalo sve da radi kako treba.
Pogledajte prilog 531341
Да, то сам и ја приметио, баш ми недостају вести. Мислим да је последња вест била у недељу.Prestali ste da linkujete vesti ? 🙂

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari