@Tilek Pa naravno kada su BPŠ i KB banke sa najviše ekspozitura, šaltera....bukvalno ih ima svuda, pa se stvara takav utisak. Nije lako naći toliko dobrih radnika.
A tebi to nije proknjiženo jer očigledno ima neki problem s tim, logično da neće biti dok ne razmrse šta si smrsio.
@Tilek Ajde neka bude tako, ti sve znaš, majstor za banke, retko ulaziš u njih ali znaš sve, bogomdan 😂
Ima veze nemoj tako, u yettel-u (ex mobi bank, ex telenor banka) se račun gasi 1 klikom na web-u. Kakvo nošenje kartica na blokadu i gluposti.. Još da to traje 2 sata. Onda recimo podizanje deviza na šalteru traje po 30 - 60 minuta u zavisnosti kad dodješ na red od penzionera itd itd.@miki92 Nema to veze sa samom bankom, kao bankom, već sa ljudima koji rade. I ja sam nailazio na neuke službenike, kao i one koji znaju svoj posao i rade profesionalno. To imaš u svim bankama, BPŠ nije ništa posebno.
Isto. Drago mi je što sam ugasio Račun Plus kroz aplikaciju, malo pre nego što su ga ubacili u zajednički sistem sa ostatkom BPŠ.I kod mts banke je bilo ukupno 0 (nula) problema za sve vreme, barem kod mene
Лимити за платне трансакције у динарима:
- Лимит по једној трансакцији износи 300.000,00 RSD;
- Дневни лимит за платне трансакције износи 300.000,00 RSD;
- Месечни лимит (у последњих 30 дана) за платне трансакције износи 600.000,00 RSD;
- Број дневних трансакција је 30;
- Број месечних трансакција је 60.
Ko želi da bude više mora da ponese zahtev za povećanje:
Upravo bio do ekspoziture u Ustaničkoj u koju su nedavno prebacili sve mts kartice iz Šumica. Službenica je morala baš da se potrudi kako bi otkrila u kom se ormaru nalazi hrpa mts koverata među kojima je bila i moja MC kartica. Zatim je morala dva puta da pregleda svaki od njih i srećom iz drugog puta je uspela da nađe karticu. Pošto mi nije spomenula da bi trebalo da preuzmem i DinaCard UnionPay karticu, a nisam ni imao nameru da je tražim, brže bolje sam izašao, nadajući se da će mi postojeća DinaCard Discover izdržati do 2030. godine. Ovim putem sve pohvale za službenicu, a za banku kritike što su ugasili samostalni šalter Šumice bez ikakve najave na sajtu.I ja cu da gasim na leto, pre toga ne mogu jer imam neka ovlascenja po drugim računima.
MTS banka je bila fantazija. A njihova ekslozitura u Pariske komune je verovatno najbolja filijala BPS u Beogradu. Bar je bila do pre godinu-dve, jer od tada nisam isao.
Secam se kad sam isao u tu filijalu prvi put 2019. da su zaposlili nekog decka kome je to bio verovatno prvi posao u zivotu. Nekoliko meseci kasnije to je bio verovatno jedan od najboljih radnika na koje mozete naici u nasim bankama. Stalno sam isao tamo jer sam znao da cu zavrsiti sve za pet minuta.
Kad idem u originalne filijale BPS to je blagi horor. Jednostavno moras da ides psihicki pripremljen da ces izgubiti bar 30-45 minuta i za najprostiju stvar.
Jednom sam pri podizanju vece svote deviza u Zemunu cekao oko 30 minuta (ne u redu, nego 30 minuta nakon sto sam dosao na red) jer nisu znali da popune neki formular na računaru.
Verujem da ima i dobrih radnika u originalnim filijalama BPS, samo je prava retkost da naletis na njih. Negativna selekcija pri zaposljavanju je ucinila svoje.
Dovoljno za sta? Moraces da platis reizdavanje kartice iako je ne preuzmes. Naplacuje se sa racuna po automatizmu pa treba da imas dovoljno sredstava na racunu, ako nemas ides u nedozvoljeni minus.stiglo mi je skoro obaveštenje da preuzmem karticu koja mi ne treba, moje pitanje je da li za gašenje računa moram da idem u poslovnicu (ulica 27. marta) ili je dovoljno da i dalje ostanem neaktivan ?
Dovoljno za sta? Moraces da platis reizdavanje kartice iako je ne preuzmes. Naplacuje se sa racuna po automatizmu pa treba da imas dovoljno sredstava na racunu, ako nemas ides u nedozvoljeni minus.
Narode, imao sam račun u MTS banci, valjda onaj RačunPlus, nisam je godinama koristio, stiglo mi je skoro obaveštenje da preuzmem karticu koja mi ne treba, moje pitanje je da li za gašenje računa moram da idem u poslovnicu (ulica 27. marta) ili je dovoljno da i dalje ostanem neaktivan ? Znam da je ranije kod MTS banke bila opcija da se ugasi online ali ne mogu da se ulogujem na BPŠ sa starim podacima.
Edit: probao sam sa onim zaboravljena lozinka ali mi ništa ne stiže na mail
Zašto gasiš račun, jer ako nema promena na računu u toku meseca - godine onda se ne naplaćuje održavanje.
Ako ipak želiš da ugasiš račun to sada možeš jedino u nekoj od poslovnica (konkretno mislim da je najbolje u Poštanskoj u 27. Marta)
Reizdavanje kartice po automatizmu ako je kartica istekla se ne naplaćuje,
Mali dodatak: za DinaCard to ne vazi, jer moraju da je izdaju besplatno imalo novca na racunu ili ne.Kartice se automatski reizdaju ukoliko ima pokrića na računu. Meni nisu reizdali Visa internet sa nultim stanjem i kartica je otkazana.
Nije istina.
Mali dodatak: za DinaCard to ne vazi, jer moraju da je izdaju besplatno imalo novca na racunu ili ne.
Sad vidim da nisam bio dovoljno precizan u mom prethodnom postu. Hteo sam da kažem da se debitne (ne znam za kredite) DinaCard kartice reizdaju automatski i besplatno, bez obzira da li ima sredstava na računu ili ne.Ja pre dvadesetak dana podigao u poslovnici DinaCard UnionPay karticu koja je kod njih stajala u fioci jedno dva meseca i ništa mi nisu naplatili... takođe na računu imam već godinu dana samo 50 dinara (pričam o bivšem Račun Plus)!
Da li uopste moze da se promeni limit? Mozda sam prevideo, ali ne vidim gde to pise?Limit nije problem imaju ga i drugi ali zašto ići na šaleter da bi se promenio to nije baš jasno...
Može piše par postova gore. Takođe sam ih direktno pitao u ekspozituri.Da li uopste moze da se promeni limit? Mozda sam prevideo, ali ne vidim gde to pise?
Ja pre dvadesetak dana podigao u poslovnici DinaCard UnionPay karticu koja je kod njih stajala u fioci jedno dva meseca i ništa mi nisu naplatili... takođe na računu imam već godinu dana samo 50 dinara (pričam o bivšem Račun Plus)!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari