Šta je novo?

Arc Raiders

Jel nailazite na cheatere?

Moram da priznam da mi je prija reset, interesantnije je kad si slab i kad je sve zaključano.
Deluje mi da je većina igrača isto odradila ekspediciju, vidim niko nema ljubičasto oružje, svi i dalje idu na ferro i sticher, tu i tamo neki anvil i el torro.
I ja sam uglavnom u mirnijim lobijima tako da nisam primetio da neko vara.

Ja sam presao u totalni no rush, ljubav, setnja ubijaj robote mod 🙂 Ne uzbudjujem se vise ni oko sledece ekspedicije, verovatno cu da preskocim.

sutra malo... narocito iz blizine.

Ma kakvi.. skoro igrao onu mapu gde ima jedna zatvorena prostorija sa onim silnim semenjem. I ulazi lik, sav ono "eee friendly! friendly!" ja reko ok, kako sam mu okrenuo ledja, tako je krenuo da me reseta i ubi me na kraju. 😀

Savetovao bih ti da ako sumnjas na nekoga da probas da ga zveknes bez obzira.
Pogresices mozda u pocetku par puta al kako vreme bude odmicalo sve ces cesce biti u pravu sto si tako uradio.
Cim cujes ruski ili francuski akcenat - pucaj... i ne prekidaj dok ne potrosis svu municiju. Nema veze sto su mrtvi...
Neka placu i kukaju na voicu, ne obracaj paznju.

E ovo za Francuze mogu da potvrdim. U preko 50% slucajeva kada je neko pucao u mene, igram PvE ne pucam u druge osim ako ne radim trials sa loadoutom od 200k (i neko me napadne), trtljao bi nesto u proxiju na francuskom. Drugih 40% su Rusi.

Ruse nisam sretao, al za francuze potpisujem. Mada sam u solo naisao na dva franzuca dali mi dva bp-a za zute puske da ne gresim dusu.

Zavisi da li su pravi Francuzi ili juzno-Francuzi 😀
Afrika igra na istim serverima kao mi🙂

africki akcenat a vala i glas se dosta razlikuju od onih nativnih francuza.
ali je generalno pravilo barem kod mene - pucaj dok ne ogulis cev, i onda ih zapali cime god. E onda dovedi neke arcove da tu patroliraju iznad njiovih leseva za svaki slucaj, a jos ako se sve zadesi u blizini leapera ili onih matrijarhova - jos bolje! Znas da nema sanse da vaskrsnu.

Vi ih barem čujete, mene kad zaskoče ti su svi mutavi i nečujni, srede me sa el torro ili bobcat dok gledam po inventaru...
Ne stignem ni da reagujem.

Inače, Kad smo kod francuza i afrikananaca 😆 :

francuzi su definitivno pali na ovom socijalnom eksperimentu.
rusi ih prate, sto moj drugar rece - takvi su i u doti, pa onda 10 mesta prazno i onda tek svi ostali.

Idemo mi, trio, cepamo trials na Blue Gate, sisli dole u tunel da roknemo Bastion, neki likovi sa druge strane zapucali na nas, jos neki likovi bili tu gde smo bili mi. Mi se povukli ovi likovi otisli da se napucavaju sa ovima sto su pucali na nas.
proslo neko vreme izrokali sve na povrsini al nas svrbi onaj Bastion dole. Al isto tako ne bi da se napucavamo sa ovima koji su mozda jos dole a mozda i nisu. Kada iznad glavnog ulaza za podzemlje, one velike kapije, na onom zipu sto ide ravno gore, iskace lik, za njime jos jedan. Pozdravim ih ja. Moj ortak isto. Pita on njih da li su friendly. Kaze ovaj jedan: Nismo!. Moj ortak : Niste friendly? Ovaj ponovi: I kaze da nisu. I doda: Ali posto niste pucali prvi na nas necemo ni mi na vas. Tu im ja pozelim lep dan i svi odemo svojim putem. Ali ako ne gresim ti likovi su mi zvucali kao Nemci, nisam siguran ali tako mi je delovalo.

Ajoj kolko je dobar pvp kad je noc na mapi. Sunjam se okolo ko uhoda, ne mogu da me vide. Kad raspalim po njima, ne znaju odakle ni sta ih je snaslo 😀

Pitanjce jedno.. isteklo vreme za edit..

Jel ima neko da je probao Arc na slabom kompu? Imam jednog drugara koji bi hteo da igra, ali ima Intel i7 2600 (mozda cak i neki noviji, ne secam se, znam samo da je i7), RX 580 8GB i 12GB RAM. E sad, on ima 1440p monitor, kontam da ga ne bi spasao ni FSR sve na low i performance?

Pitanjce jedno.. isteklo vreme za edit..

Jel ima neko da je probao Arc na slabom kompu? Imam jednog drugara koji bi hteo da igra, ali ima Intel i7 2600 (mozda cak i neki noviji, ne secam se, znam samo da je i7), RX 580 8GB i 12GB RAM. E sad, on ima 1440p monitor, kontam da ga ne bi spasao ni FSR sve na low i performance?

Prilozi

• Screenshot_20260317_091348_Chrome.jpg
    Screenshot_20260317_091348_Chrome.jpg
    93 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_20260317_091405_Chrome.jpg
    Screenshot_20260317_091405_Chrome.jpg
    97.2 KB · Pregleda: 19
Zahtevna je igra dosta, meni sa FSR 4 radi na oko 100 fps (rx 9070 xt, r5 7600x, ultra wide 3440x1440).

Ali je stabilno tih 100fps, optimizovana je skroz pristojno.

Nerfovan El Toro, nerfovani energy clips.

Mislim da sam oko pola milke nagruvao smao od energy municije kada sam provalio da se zaradjuje oko 3.5k po slotu 🙂

Moram da priznam da je ovo jedna od retkih igara gde mi se jako dopada kako su odradili zvuk i efekte..

Jel ima neko od vas da koristi dobre IEM (bubice) za Ark i neki DAC/AMP? Iskreno sam se sokirao kad sam video na netu da su bubice toliko napredovale, da su iste, ako ne i bolje od "obicnih" slusalica, pogotovo za ovakve igre. Tako da sad razmatram da ulozim malo u setap za zvuk 🙂

Imas one sluske od 1000 evra sa xlr priključcima, mislim da imaju i mikrofon.
Problem sa takvom opremom je sto ti treba neki dac da ubodes te sluske, a oni isto toliko kostaju. Barem oni pristojni.
Meni ovaj moj hyperx 3 zavrsava posao i nesto prekovremenog.

Gledam nesto malo skromnije 😅

~200e sluske i isto toliko za DAC/AMP.

Ako ti je tisina u sobi, tesko da ce i jedne bubice da zamene open back.

Ali generalno vise volim sluske sa sto vecim drajverima kvalitetnim nego male sluske, sto zbog higijene sto zbog samog utiska zvuka.

Ovaj batica igra totalno drugu igru...

Nadam se da su pečovali ovo.

Nazad
Vrh Dno