Hajde videćemo, nadam se da će to ubrzo rešiti sa carinom pa da mi dostave pošiljku.Pa ceka informaciju sa carine oko troskova. A ta informacija moze biti da nema troskova
Jeste za EU. Ali šta sprečava vlast da npr. od juna to bude i za Srbiju? Ljudi pričaju o čemu su šuška...
Može za 15 dana, takva je procedura. Sad ide prolećno zasedanje, ionako je sve hitan postupak, od 1 juna da se primenjuje lagano.Pa i nije jednostavno. To za par meseci ne može da se desi.
Ne živiš u Srbiji? Kod nas se potegne Lex specijalis za svaku sitnicu. Za ovo bi ga odradili čisto da ne zaborave kako se piše.
Pa tih 2eur im je trenutno najveći dobitak jer ga nisu naplaćivali u 95% slučajeva.Može za 15 dana, takva je procedura. Sad ide prolećno zasedanje, ionako je sve hitan postupak, od 1 juna da se primenjuje lagano.
Nebitno svakako da li će i kad će ionako uzimaju 260 dinara na majke mi...
"Kako bi utvrdili da li postoji osnov za oslobađanje, neophodno je da dostavite kompletnu dokumentaciju na portalu, u skladu sa zakonom roba će biti oslobođena nakon provere dokumentacije."
Pošta Srbije saopštila je večeras da od 23. februara naplaćuje uslugu zastupanja u sačinjavanju elektronske carinske deklaracije ili podnošenja pošiljke na carinski pregled u uvozu, kao i proviziju za uplatu duga obračunatog od strane carinskih organa, saglasno cenovnicima.
Kako je Tanjugu rečeno u tom preduzeću, cenovnici poštanskih usluga oglašeni su i javno dostupni u svim poštama i na korporativnom sajtu Pošte Srbije.
Naglašavaju i da su od navedenih naplata trenutno izuzeti neregistrovani mali paketi iz Mađarske, sa oznakom koja počinje slovom U i završava se sa HU, za koje su troškovi PDV-a i eventualno carine regulisani sporazumom o poslovnoj saradnji.
To ne mogu da znam jer me nisu o tome ni na koji način obavestili, iako sam ih 2x pitao, već su tražili da im dam saglasnost za pokretanje carinskog postupka u okviru kojeg nastaju određeni troškovi među kojima je i njihova usluga.Verovatno ti neće naplatiti ništa. Dešava se ponekad, u recimo 5% slučajeva, da traže dokumentaciju iako je vrednost ispod 50€. Isti slučaj sam imao i sa FedExom i UPSom. Možda zavisi na kakvog službenika/carinika naletiš.
Meni su svi primenjivali stopu iz tarife, bez potrebe da im se napominje. Kao što kažeš, pošto su uglavnom veći iznosi, to ispadne povoljnije čak i kada se uračuna njihova usluga (npr. na objektive je, ako se dobro sećam, 1%, na gramofone 5%...). Jedini slučaj kad su me zeznuli (DHL) je bilo kada su prebacili carinjenje na neki Novošped, koji je primenio tarifu 10%. Tako ako nekome ponude da špediciju radi njihov podizvođač, tražite obavezno da kažu koju će stopu da primene. Ili ne pristajte na to.Što se redovnog postupka tiče, da bi primenili stopu iz tarife (kada se isplati t.j. ako je npr 1% i ako je vrednost veća) to stranka mora da traži. Neće oni sami to uraditi nikad.
Nije nista jasno iz tih poruka. DHL nista nije naplacivao niti trazio za pakete do 50 EUR. Niko u tim porukama nije napisao da li se sada placa PDV ili ne? Carine znamo da nema ako je manja vrednost. 30 EUR za njihove usluge eto i to smo saznali da nema, znaci ostaje PDV da ili ne tj. da li se nastavlja kao i do sada sto je bilo da prodje bez ikakvih troskova?Bukvalno prethodnih 10 poruka je na tu temu... 😀 Evo, odgovorili su mi jutros, kažu nema naplate DHL usluge...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari