^Evo da odgovorim Proday i tebi posle par dana korišćenja Pixel 10 Pro XL telefona.
Pixel je kao i svaki drugi high-end(kako se to danas moderno kaže) izrađen vrhunski, tu nikakve razlike nema između različitih modela te klase.
Ekran je na Honoru da ne preteram duplo svetliji, boje su nekako življe(naravno sve može da se koriguje), dok su na Pixelu nekako mirnije i meni prijatnije za oči. Napolju na istom nivou podešavnja osvetljenja mnogo bolje se vidi na Honoru.
Zvučnici su tek klasa(mislim na jačinu )za sebe na Honoru, ni jedan drugi model/brend nema trenutno jače zvučnike od Honora(ja to sa mojim oštećenim sluhom najbolje mogu da primetim).
Što se tiče samo rada telefona, nema tu neke preterane razlike, Pixel malko fluidnije i tečnije radi(optimizacija hardwara i softvera iz jedne "kuhinje").
Kamera...pa sad nisam baš nešto preterano kompetentan da ocenjujem, ali na Honoru je zum bolji, a na Pixelu su boje prirodnije(verovatno se i to može korigovati i na Honoru u Pro modu).
SIgnal malko bolji na Honoru, gde on ima 4 crtice mobine telefonije, Pixel ima 3, e sad da li je to zato što Pixsel ima 4 moguće, a Honor 5 mogućih crtica...ne znam. WiFi jednaki(slika u prilogu).
Ne znam šta bih još mogao da kažem, a ako neko ima još bilo kakvih pitanja, tu sam da odgovorim.
PS: sad sam tek "ukapirao" da si pitao za lakoću korišćenja.
Bez obzira na tu grbu kod Honora, on mi bolje leži u ruci od Pixela, verovatno zbog veličine(Honor je uži). Za mene je lakoća korišćenja ipak na strani Honora.