dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Bilo na akciji u Februaru , dve velicine.U lidlu samo nalazim listice za pecenje, nema korpica?
Bilo na akciji u Februaru , dve velicine.U lidlu samo nalazim listice za pecenje, nema korpica?
Nema trenutno. Gde kupovati a da nije u lidlu? DM isto ima papirice, nema korpice.Bilo na akciji u Februaru , dve velicine.
Dajte preporuku za one koripice za pecenje za AirFryer gde ste kupovali.
I just found this on AliExpress:Stigla, na prvi pogled kamerica kao i svaka druga, da se izvucem iz danasnjih obaveza pa cu da je probam. Upaljac je sa integrisanim kablom sto je debilizam ali je bar USB C varijanta i moze da zavrsi za nesto drugo.
Pogledajte prilog 530700Pogledajte prilog 530701
Nije do moje pošte, jer je prvo status bio 10250 Posta carinjenja koju nikad nisam video od kako je ovo uvedeno.To je vise do tvoje poste nego sto je pravilo, meni sve sa pracenjem donose na noge.
Dobićeš samo SMS za iznosom harača koji moraš da platiš bez ikakve specifikacije jer su državna preduzeća poput Pošte iznad zakona i pravila koji važe samo za sitne ribe. Tako je za sada, nadamo se svi nekim promenama!Kako sad nema te specifikacije?
Bukvalno mogu da stave 2000 din da se da poštaru i to je to, nema specifikacije, plati ako hoćeš, jer (to je sve uracunato).
Da ponovim opet. Meni nije problem da platim porez, sramota je da ako plaćam dostavu (aliju), da moram dodatno da plaćam i ovima ovde harač imaginarni.
nadamo se svi nekim promenama!
Ništa te ne košta da probaš.Je l može refund da se traži od Alija kad kinezi upišu na paketu veću cenu i to se tako ocarini?🤔

Po mojoj kalkulaciji 19.062,5, ali ne znam zasto je bitno. Premali su iznosi u odnosu na samu porudzbinu.Znači treba da iznos porudžbine bude preko 27.091 dinar (ako sam dobro izračunao) da bi naplatili proviziju preko 60 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari