Sta da radim, pomagajte. Stvarno nisam bio nikad u ovoj situaciji...
Kupljen dakle uredjaj preko web shopa yetelea...Stize u prosli ponedeljak, dostavlja dexpres. Potpisujem sve, racun se uvecava odmah isti dan...Konstantujem da uredjaj nije ok, slikam, posaljem yetelu. Gde oni kazu ok, vratite. O njima cu posebno nekad, docice i oni na red...Jer su znali za uredjaj...
Aplikacijom dexpresa zakazem kurira odmah, dodje u utorak 24.2. I ode paket i od tad navodno stoji u njihovom magacinu centru Bg. Platim ja uslugu, pa jos i castim kurira...
Stvarno sam ovo ocekivao da ce se resiti do srede, cetvrtka. Jos u februaru... Dakle u petak posaljem mail, nista. Pozovem kasnije, kaze neka devojka, pa ne ide se svaki dan u Šimanovce..
Rekoh ok, nisam znao vec mi napraviste problem. Ulazim u sledeci mesec i naplatu...
Dakle ponedeljak nista, utorak 2 poziva cc dexpresa. Gde ce mi se javiti. Jedan ujutru, jedan popodne nista... Juce sreda nekoliko poziva, gde ce mi se opet neko javiti. Saljem mail na reklamacije... Rade do 16h, u 15:30 ko zna koji poziv gde zahtevam da mi se paket vrati. Da posaljem nekom drugom sluzbom... kazu ok, napisu, pita onako, a sta je u paketu... Danas nista, zovem kurira koji je dosao ne javlja se...
Sta moze da bude problem pojma nemam, istice mi 14 dana. I to je to. Uredjaj je poprilcno skup, takodje i ugovor je u tom paketu... da li su ga izgubili pomisljam, ne znam. Prvi put mi se ovo desava... Dakle danas je 10 ti dan, kako je paket negde...