Meni je vrh bilo kada su mi ostavili u samouslužnoj autoperionici na paketomat. Kada sam otvorio, malo sapunjave vode je iscurelo iz pretinca. Paket je naravno bio ljigav i zamirisao mi je ceo auto dok ga nisam doneo kući. Ne znam da li postoji opcija da jednostavno ne preuzmem ako ga ponovo ostave tamo? Da ga prebace na drugo mesto (ili donesu na adresu, kao što bi treblo)?M-One kurirska sluzba nije normalna, samo ostavlja pakete u paket shopovima, paket shopove izgleda svaki put menja, prosli put sam isao u menjacnicu po paket, sad sam isao u knjizaru po paket, kontam nesto da ce sledeci paket shop biti obucar ili mozda neka apoteka.
Znaci ludilo, a sto je najgore nista mi nije blizu.
Pisao sam Temu i pitao ih da li postoji mogucnost da mi vise ne salju pakete preko M-One, njih naravno bas briga, samo kazu skrenucemo paznju kompaniji za dostavu.
Broj licne karte se obicno trazi kad se salje otkupni paket, mada je meni PE trazio broj licne karte kad sam slao paket bez otkupnine preko web express-a.I opet počeli da traže broj lične karte.
Aks sada traži upisivanje tačne kilaže prilikom slanja paketa, težinu im mere u lokalnim magacinima i ako je težina manja paket ne kreće za centralni magacin.
To važi za varijantu kada pošaljilac plaća dostavu. I opet počeli da traže broj lične karte.
Ja cu sutra da posaljem prvi paket preko njih. Koliko vidim oni jos nemaju prijavu preko sajta ni mobilnu aplikaciju vec ih moram zvati na broj telefona. Ne znam ni kada dolaze po paket,da li prvi dan ili sutradan,znaci totalno sam neupucen. Korisnicki im radi do 16h pa cu znati nesto vise.Da li neko koristi novu X express kurirsku službu kao pravno lice?! Kakvi su utisci?!
Epa meni paketi nisu otišli zbog 700 gr. Ali tih 700 gr. već prelaze u tarifu 2 do 5 kg. i po paketu je više nekih 50 din. eto zato ih nisu poslali da odu. Ma pišem sada i kilo više, ništa mi to ne znači, mnogo mi je bitnije da pošiljka krene isti dan.Što je sasvim OK, jer ako neko ko šalje 10 ili 50 paketa dnevno, nije sposoban da iste izmeri i upiše pravilnu kategoriju mase, ne treba ni da šalje pakete. Neće oni smarati za 100-200 grama, već da se ne šalje 20kg, a upiše 490 grama.
Upravo ih zvao. Jos su u test fazi i ne preuzimaju pakete sa adrese. Trenutno su u fazi ispitivanja terena, logistika,trte,mrte. Bice uskoro i preuzimanje paketa i eto drago joj sto smo se culi i sto sam zainteresovan za saradnju.Da li neko koristi novu X express kurirsku službu kao pravno lice?! Kakvi su utisci?!
Doneo Post Express, kao što je već neko rekao PL...RS su njihovi paketi.Koji su ti M-One, el oni voze sve ili neko domaći preuzima?
Sve zavisi, obicno bude isti dan ali ako se radi o nekom vecem gradu, na primer Beogradu onda zna biti slucajeva da bude uplata sutradan ukoliko je guzva.Koliko vreme je neophodno da se uplati novac na račun nakon prijema paketa (Post Ekspres)?
Zamišljao sam da je instant (čovek potvrdio prijem) ali izleda da nije tako.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari