nemanja2607
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 26.09.2025
- Poena
- 20
U Nisu je pokrivenost A1 optikom ocajna, po vecini centra grada je nema...
Misliš da bi A1 bio povoljniji da ima svoju mrežu u koji bi uložio milione, niko nije imun na profit, i sve te strane firme su samo zbog toga i došle u Srbiju, da zarade ogroman novac koliko to nama čudno zvučalo, pogledajte samo Lidl i cene kada se otvorio a cene danas...Da se A1 uozbilji, napravi opticku mrezu, sto nije ni tesko ni bog zna koliko skupo, srusili bi MTS kroz par godina bez problema, mislim da vecina ljudi hoce da zapali mts da moze... Racunajuci da A1 posle toga nebi postao mts 2.0, sto verovatno bi.
Imam stan u Železničkoj - Kralja Petra , ima optika A1. Nova zgrada. Ima i 5G. Dobro, nije suv centar ali tu je.vidim da si iz Mitrovice kao i ja, centar grada A1 nema ni optiku ni 5G ...
U Nisu je pokrivenost A1 optikom ocajna, po vecini centra grada je nema...
Znate kako smo mi to rešili u zgradi: dobar dan u A1, šta nam treba da uvedete baš vašu optiku kod nas jer mts već ima i nećemo tako. Treba vam to. Vidimo se kad ispunimo. Ispunili, za par dana došli i razvezali mrežu.Tako je, jutros sam im poslao upit za centar grada i naravno nista od optike. Svi bi nesto da rade, al niko da ulaze.
Znate kako smo mi to rešili u zgradi: dobar dan u A1, šta nam treba da uvedete baš vašu optiku kod nas jer mts već ima i nećemo tako. Treba vam to. Vidimo se kad ispunimo. Ispunili, za par dana došli i razvezali mrežu.
Mora malo cimanja ako hoćemo konkurenciju, a svi bi gotovo rešenje.
Ajde da te vidim isto tako za privatne kuce, zgradama je lako da dobiju optiku, daleko lakse nego kucama. Doduse naravno i kuce imaju prednosti, pa kome kako odgovara. Ali svaka cast sto ste se snasli, i ako to nije vas posao vec njihov.Znate kako smo mi to rešili u zgradi: dobar dan u A1, šta nam treba da uvedete baš vašu optiku kod nas jer mts već ima i nećemo tako. Treba vam to. Vidimo se kad ispunimo. Ispunili, za par dana došli i razvezali mrežu.
Mora malo cimanja ako hoćemo konkurenciju, a svi bi gotovo rešenje.
Nije bilo uslova, čak mislim da još uvek nema ni jednog korisnika. Ja čekam da istekne uo kod sbb-a još malo i eto me.Da, ja ne znam kako treba pa treba neko da mi objasni 😉 zivim u privatnoj kuci, pre godinu dana sam bio u Orionu i trazili su mi da nadjem jos pet domacinstva da razvuku 100 metra kabla od najblizeg objekta, a svi u kraju pod ugovorom. Lepo sam napisao, svi bi nesto da rade a ako mogu nista da ne uloze.
Nad kućama se i drži monopol, jer je pravilo, neko ovde napisa- prvih 6m od prolaska optike, ista je jedino mts-ova. Posle može i drugi.100 metara optickog kabla inace ne kosta ni 1000 dinara da znas koliko nas cene kao korisnike.
Ajde da te vidim isto tako za privatne kuce, zgradama je lako da dobiju optiku, daleko lakse nego kucama. Doduse naravno i kuce imaju prednosti, pa kome kako odgovara. Ali svaka cast sto ste se snasli, i ako to nije vas posao vec njihov.
Mene je prvo 2 godine (2020 - 2022) 500/20 koštalo 1500 din a zatim narednih 4 godine i za sad i trenutno 500/50 košta 1800 din u Orion-u. Ali eto i njih je sad progutao MTS tako da mogu da se pozdravim sad sa ovako povoljnim netom a da je i optika a ne raspali mobilni "kućni" 4G, 5G ili ne daj bože WiFi net.dok nisu preuzeli mog operatera, FTTH internet 50/25 me je koštao 1390 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari