Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Android-Desktop-Mode-settings-menu-1280w-720h.jpg.webp

Pozdrav ljudi, brzinsko pitanje za korisnike A1 mreže (ako vas ima ovde).
Pixel je ranije imao ogromnih problema sa 2G mrežom zbog gašenja baznih stanica.
Navodno je pušten patch i to je ispravljeno.
Plus izgleda da nema više potrebe za Shizuku-om i "premošćavanjem" za VoLTE.
Može li neko da potvrdi ili demantuje te tvrdnje?
Ako se ne varam pojavila se opcija "2G protection" (ili tako nešto) u Network sekciji podešavanja.
Hvala unapred

Pozdrav ljudi, brzinsko pitanje za korisnike A1 mreže (ako vas ima ovde).
Pixel je ranije imao ogromnih problema sa 2G mrežom zbog gašenja baznih stanica.
Navodno je pušten patch i to je ispravljeno.
Plus izgleda da nema više potrebe za Shizuku-om i "premošćavanjem" za VoLTE.
Može li neko da potvrdi ili demantuje te tvrdnje?
Ako se ne varam pojavila se opcija "2G protection" (ili tako nešto) u Network sekciji podešavanja.
Hvala unapred
Ima opcija 2g protection i ne treba shizuku za volte.

Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da su onda situacije gde je uređaj nedostupan smanjene na minimum? Tj. ponaša se kao i svaki drugi telefon nadam se.
Kao svaki drugi, osim što još uvek nemamo 5g, kome doduše ne vidim preteranu primenu.
Imam ga na poslovnom ajfonu pa ga držim ugašenog.
A i 5g će doći u nekom trenutku verovatno.

Inače, mnogo mi se sviđa ova nova fora da ti pokazuje rezultat za odbranu ekipu kada ista igra na at a glance widgetu na lock screenu i pozadini.

Meni se to ne pojavljuje 🙂 čudno.
Za FK mi baca rezultat.

Edit: ne radi im search nego mora ručno da se nađe EL pa KK.. ali opet kada ga izaberem ne izbacuje mi rez 🙂 verovatno se zaglupeo

Pretekao me night, ali da, savršeno radi za kk partizan, što mi je doduše i najbitnije, a i za fk radi.
Kad su bile tekme u isto vreme uredno je pokazivao obe po redu početka na swipe.

Evo sada se pojavilo 🙂 top.

Prilozi

• Screenshot_20260311-221245.png
    Screenshot_20260311-221245.png
    283.7 KB · Pregleda: 60
A ovo za 80%, koja je poenta kupiti nov fon i koristiti samo 80% njegovog punog kapaciteta baterije?
Svakako će baterija identično oslabiti za dve tri godine korišćenja.
Slao sam one klince kineze koji su radili razne testove za baterije, sve je lepo objašnjeno.

Meni se to ne pojavljuje 🙂 čudno.
Za FK mi baca rezultat.

Edit: ne radi im search nego mora ručno da se nađe EL pa KK.. ali opet kada ga izaberem ne izbacuje mi rez 🙂 verovatno se zaglupeo

Ja sam našao direkt sa Google, kucao bc partizan izašao mi kk partizan i follow i tjt

Svakako će baterija identično oslabiti za dve tri godine korišćenja.
Slao sam one klince kineze koji su radili razne testove za baterije, sve je lepo objašnjeno.
Nemoj da rusis sneska ljudima koji misle da ce imati 7534856x bolji kapacitet baterije ako drze bateriju na 80% u odnosu na one koji pune do 100%. (posle par godina...)

Onaj lik što je radio 2 godine test ili tako nešto? Verovatno mislimo na istog. Zanemarljive razlike dobio

Da da taj, radio je više tipova testova, za brzo punjenje, punjenje tokom gaminga, tokom noći, 80% i 100% itd.
Sve mu svemu zanemarljive razlike je dobio, tako da, pusti fon na 100% i uživaj u njemu 100%.

Nemoj da rusis sneska ljudima koji misle da ce imati 7534856x bolji kapacitet baterije ako drze bateriju na 80% u odnosu na one koji pune do 100%. (posle par godina...)

Bukvalno, samo sebi uskraćuju 20% baterije na dan haha

Ja sam kontao da puniš do 80 jer si ovde rekao da si primetio ovaj bug kad se stavi punjenje do 80.
Jednom sam stavio dok se punio u autu da bih izbegao pregrevanje i throttle jer mi je radila navigacija, u pozadini YT i plus WA i poneki mejl. P7 je u tim situacijama bio vruć do 80% a preko 80% se usija, naročito leti. P10 mlak. Videćemo leti.
Inače uvek do 100% idem, noću mi je na punjaču

Gde mogu da vidim za koji je region 10 Pro XL? Nigde ne vidim da piše GUL82 ni na kutiji ni u telefonu?
Inače ima slot za fizičku sim karticu, kao i mogućnost za eSim.
Našao sam samo ovo, a to je verzija softvera/firmware-a.

Prilozi

• Screenshot_20260312-091443~2.jpg
    Screenshot_20260312-091443~2.jpg
    72.3 KB · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
@marinko98
About phone pa onda regulatory labels

Prilozi

• Screenshot_20260312-092717.png
    Screenshot_20260312-092717.png
    132.1 KB · Pregleda: 27
Nije baš isti, za američko je bez slota za sim(prodavac od koga sam ga kupio tvrdi da ga je kupio u Americi).

Nazad
Vrh Dno