Pixel 11 Pro Fold - https://www.androidheadlines.com/google-pixel-11-pro-fold
I ja čekam ostale. 🙂Napokon nove kamere ?
Top, uskoro znači idu i CAD renderi ostalih modela.
Ima opcija 2g protection i ne treba shizuku za volte.Pozdrav ljudi, brzinsko pitanje za korisnike A1 mreže (ako vas ima ovde).
Pixel je ranije imao ogromnih problema sa 2G mrežom zbog gašenja baznih stanica.
Navodno je pušten patch i to je ispravljeno.
Plus izgleda da nema više potrebe za Shizuku-om i "premošćavanjem" za VoLTE.
Može li neko da potvrdi ili demantuje te tvrdnje?
Ako se ne varam pojavila se opcija "2G protection" (ili tako nešto) u Network sekciji podešavanja.
Hvala unapred
Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da su onda situacije gde je uređaj nedostupan smanjene na minimum? Tj. ponaša se kao i svaki drugi telefon nadam se.Ima opcija 2g protection i ne treba shizuku za volte.
Kao svaki drugi, osim što još uvek nemamo 5g, kome doduše ne vidim preteranu primenu.Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da su onda situacije gde je uređaj nedostupan smanjene na minimum? Tj. ponaša se kao i svaki drugi telefon nadam se.
Samo što ne može da se namesti KK sekcija nego samo fudbalski, NBA i NFL klubovi.
Meni se to ne pojavljuje 🙂 čudno.
Za FK mi baca rezultat.
Edit: ne radi im search nego mora ručno da se nađe EL pa KK.. ali opet kada ga izaberem ne izbacuje mi rez 🙂 verovatno se zaglupeo
Onaj lik što je radio 2 godine test ili tako nešto? Verovatno mislimo na istog. Zanemarljive razlike dobioSlao sam one klince kineze koji su radili razne testove za baterije, sve je lepo objašnjeno.
Nemoj da rusis sneska ljudima koji misle da ce imati 7534856x bolji kapacitet baterije ako drze bateriju na 80% u odnosu na one koji pune do 100%. (posle par godina...)Svakako će baterija identično oslabiti za dve tri godine korišćenja.
Slao sam one klince kineze koji su radili razne testove za baterije, sve je lepo objašnjeno.
Onaj lik što je radio 2 godine test ili tako nešto? Verovatno mislimo na istog. Zanemarljive razlike dobio
Nemoj da rusis sneska ljudima koji misle da ce imati 7534856x bolji kapacitet baterije ako drze bateriju na 80% u odnosu na one koji pune do 100%. (posle par godina...)
Da, da, gledao sam. Svaka mu čast, baš sveobuhvatni testovi.Da da taj, radio je više tipova testova, za brzo punjenje, punjenje tokom gaminga, tokom noći, 80% i 100% itd.
Sve mu svemu zanemarljive razlike je dobio, tako da, pusti fon na 100% i uživaj u njemu 100%.
Ja sam kontao da puniš do 80 jer si ovde rekao da si primetio ovaj bug kad se stavi punjenje do 80.![]()
Pixel's 80 percent charging limit is turning into a battery bottleneck
It's an intended changewww.androidpolice.com
Primetih baš ovo
Jednom sam stavio dok se punio u autu da bih izbegao pregrevanje i throttle jer mi je radila navigacija, u pozadini YT i plus WA i poneki mejl. P7 je u tim situacijama bio vruć do 80% a preko 80% se usija, naročito leti. P10 mlak. Videćemo leti.Ja sam kontao da puniš do 80 jer si ovde rekao da si primetio ovaj bug kad se stavi punjenje do 80.
I meni za berzu (ETF-ove) izbacuje rezultate svaki dan po zatvaranju evropskog tržišta.Evo sada se pojavilo 🙂 top.
![]()
Pixel’s Desktop Mode is amazing — until you hit this one frustration
I’ve been testing Android Desktop Mode on my Pixel with the March Pixel Drop. Here’s what I love, what frustrates me so far.www.androidauthority.com
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari