Na nekom MacBook-u, koga sam nedavno uzeo, je preko 1.300 ciklusa. Primetio sam da je touchpad pod većim pritiskom, nego kod prethodnog uređaja. Vrv je blago naduta. Zato i hoću da je zamenim. Drži ona ekstra i ovako, par sati 4-5 opušteno, ali krenuo crv..Što bi bacio radi i bez baterije...
Toga se i ja plašim, nadam se da se nisam istripovao sa force touch track pad-om..Moguće, treba proveriti, ja nadute i ako rade vadim da ne naprave neki 🔥
Pošalji upit, mislim da mogu ali se čeka 2-3 meseca jer roba ide brodom ja mislim pa dok prođu sve procedure. One stare klasične gde idu 18650 ćelije mogu i da zamene ako imaš staru.U vezi Telita, da li zna neko da li mogu mozda nekako da nabave bateriju za odredjeni model koji uopste nemaju u ponudi (ne da nemaju na stanju trenutno nego uopste u ponudi)?
Yoga 6 13 ABR8 (83B2003EYA).Za koji model laptopa ti treba?
Verovatno cu kasnije/sutra da posaljem, a mozda i prosetam do njih (nisam znao da su iz Nisa).Pošalji upit, mislim da mogu ali se čeka 2-3 meseca jer roba ide brodom ja mislim pa dok prođu sve procedure. One stare klasične gde idu 18650 ćelije mogu i da zamene ako imaš staru.
Naravno, ali onda treba da ostane i dalje na punjacu, aa ne da trosi bateriju a prikljucen punjacMislim da tako mora. Moj PC (Lenovo Yoga 7 Pro) se puni na takav način, ako stavim da ide do 100%.
Napravi ubuntu usb stick i probaj da vidiš da li će biti isto.Pozdrav, zanima me da li neko zna sta moze biti problem? Naime u laptop sam ubacio novu bateriju, uradi kalibraciju, ali baterija se napuni do 100% i onda umesto da ostane na punjacu ono se prebaci na bateriju i onda kad padne koji procenat onda se ponovo upali punjenje. Tako je bilo i sa starom baterijom. Probao sam reset biosa, nov sistem ali nista. Sve isto. Molim za savet. Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari