Na nekom MacBook-u, koga sam nedavno uzeo, je preko 1.300 ciklusa. Primetio sam da je touchpad pod većim pritiskom, nego kod prethodnog uređaja. Vrv je blago naduta. Zato i hoću da je zamenim. Drži ona ekstra i ovako, par sati 4-5 opušteno, ali krenuo crv..Što bi bacio radi i bez baterije...
Toga se i ja plašim, nadam se da se nisam istripovao sa force touch track pad-om..Moguće, treba proveriti, ja nadute i ako rade vadim da ne naprave neki 🔥
Pošalji upit, mislim da mogu ali se čeka 2-3 meseca jer roba ide brodom ja mislim pa dok prođu sve procedure. One stare klasične gde idu 18650 ćelije mogu i da zamene ako imaš staru.U vezi Telita, da li zna neko da li mogu mozda nekako da nabave bateriju za odredjeni model koji uopste nemaju u ponudi (ne da nemaju na stanju trenutno nego uopste u ponudi)?
Yoga 6 13 ABR8 (83B2003EYA).Za koji model laptopa ti treba?
Verovatno cu kasnije/sutra da posaljem, a mozda i prosetam do njih (nisam znao da su iz Nisa).Pošalji upit, mislim da mogu ali se čeka 2-3 meseca jer roba ide brodom ja mislim pa dok prođu sve procedure. One stare klasične gde idu 18650 ćelije mogu i da zamene ako imaš staru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari