Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ja se danas konacno nakanio da odem do A1 i podnesem zahtev za prelaz. Zvali me iz Yettela nakon tipa sat vremena... I aj tu neke ponude drz ne daj i na kraju se dogovorismo za Yettel 30 (realno mi na ovom broju i ne treba toliki paket al aj...) i to 12x1din i 12x1600 din (bar tako rece batica 😀). Kako treba da im izgleda taj ugovor za ovu promociju? Koliko vidim u ovome sto su mi poslali, samo ima 24 meseca 50% (Prilog 1 Aneksa)
Tako je, ali kroz 24h na aplikaciji ce videti da ti je racun 0,99 din, tako da opusteno i uzivaj 😀

• Like
Reagovanja: GSM
E top 🙂 Hvala za info 💪👍🙂

A jel ta ponuda od 12 meseci dinar pa 12 meseci 50% samo za taj yetel 30 ili mogu da trazim za neki drugi paket naprimer za yetel surf?

@$tefan
Za Yettel Surf i Yettel start su pričali ljudi ovde na forumu da su najviše uspevali da dobiju 9 meseci po dinar pa 15 meseci 50%. U tom slučaju ti je bolje da uzmeš Yettel 30 ako ti ponude 12 meseci po dinar pa 12 meseci 50% pogotovo što tu imaš i jednu aplikaciju uključenu a i 1GB rominga kao i neograničene minute i duplo brži internet 50 vs 100 Mbps.

@$tefan
Za Yettel Surf i Yettel start su pričali ljudi ovde na forumu da su najviše uspevali da dobiju 9 meseci po dinar pa 15 meseci 50%. U tom slučaju ti je bolje da uzmeš Yettel 30 ako ti ponude 12 meseci po dinar pa 12 meseci 50% pogotovo što tu imaš i jednu aplikaciju uključenu a i 1GB rominga kao i neograničene minute i duplo brži internet 50 vs 100 Mbps.
I ja i zena smo juce podneli zahtev da predjemo na pripejd posto nam isticu ugovori 11og,nju su vec danas zvali i ona je dobila yetel30 12 dinar 12 50%,posto meni treba samo internet ostalo mi nije vazno pa da znam dal da trazim yetel surf pod istim uslovima da ne gubim vreme ako ne moze,i ja mislim da je bolje yetel 30 onda.Jos jedno pitanje na koju cenu se odnosi tih 50% ovu gore ili dole?

Prilozi

• IMG_9341.png
    IMG_9341.png
    342.1 KB · Pregleda: 83
Imate li razlog, jer ja gledam postoji li za mene, da hoćete na yettel da ostanete jer jedini imaju ove idiotske limite brzine a nisu ni najjeftiniji čini mi se. Ja sam gledao yettel surf/30 ali i sa popustom ograničenje brzine me jako nervira pa zato gledam A1 surf paket, valjda isto neki popust daju, ako ne onda globatel

Zato sto to neces ni da primetis u praksi i verovatno ne bi ni primetio da nisi procitao ovde i zato sto je sa popustom i svime prilozenim cela prica jako jeftina.

Moze da se uz prenos na A1 dogovori 9 meseci po dinar a 15 meseci 50% na surf tarifu. Danas izdogovarano

Ja da nisam ovde procitao ne bih ni znao,jos imam onaj stari go data na njemu sigurno jos gora brzina.

Moze da se uz prenos na A1 dogovori 9 meseci po dinar a 15 meseci 50% na surf tarifu. Danas izdogovarano
A sa kim to treba da se dogovara?Jel moze da se ide kod njih ili mora agent da se trazi?

Zato sto to neces ni da primetis u praksi i verovatno ne bi ni primetio da nisi procitao ovde i zato sto je sa popustom i svime prilozenim cela prica jako jeftina.
Nisam siguran da se ne bi primijetila razlika između 50mbit i sada koliko već imam bez cap-a. Svakako u praksi možda i nije toliko bitno za regularno korišćenje ali sami čin mi je anti potrošački i ciganisanje da me automatski odbija od yettela.
Plus sto ekvivalent mom paketu je sada skuplji i manje nudi... Isto kao s internetom, sa 3000 na 4100 a sve isto,kao dodali neki kanal, vazi.

Poslednja izmena:
Ja da nisam ovde procitao ne bih ni znao,jos imam onaj stari go data na njemu sigurno jos gora brzina.

A sa kim to treba da se dogovara?Jel moze da se ide kod njih ili mora agent da se trazi?
E pa sa yettelom. Kazes da ti A1 daje 9 meseci po dinar i ostalo 50 posto. I da ocekujes tskvu ponudu od yettela... A na A1 odneses prenos lupam na prepaid ili sta god...

Pozdrav! Samo pitanje-zasto Yettel prilikom boravka u BiH hoce da se poveze samo na BH telekom? Jel svima tako ili? A ima definitivno najgori signal

Verovatno nemaju roaming ugovore sa drugim operaterima?

Imam neku ideju pa da vidim da li je izvodljivo. Ako uz sve ove kombinacije za recimo 12m po dinar i 12 m sa 50% uzmem Yettel Mobile L, realno mi je 2500 mesečno previše za moje potrebe. Da li i kako mogu da u prvih 12 m uplacujem 1250 i tako drugu godinu smanjim na pola?

Imam neku ideju pa da vidim da li je izvodljivo. Ako uz sve ove kombinacije za recimo 12m po dinar i 12 m sa 50% uzmem Yettel Mobile L, realno mi je 2500 mesečno previše za moje potrebe. Da li i kako mogu da u prvih 12 m uplacujem 1250 i tako drugu godinu smanjim na pola?
Mozes bez problema da uplacujes iznos koji hoces, bices u preplati u prvoj godini, i posle ce samo da "odbijaju" to sto si akumulirao tokom prve godine.

Bitno da ne prave problem sa knjiženjem viškova kao... pojedini 😛

Ako neko hoce u A1 mega plan je zakon ko se uklapa. 6 meseci da ne placas nista. I kasnije imas dobru šansu da dobiješ dobru ponudu ako iniciras prenos broja u mts na primer.
Traži se prenos broja u A1 na prepaid i onda kao nov njihov korisnik imaš opciju da aktiviras taj mega plan 6 meseci free?
S obzirom da je to prepaid, nema nikakvih penala ako npr iskoristiš tih 6 meseci free pa predjes opet negde?

… sam se aktivira, samo napomeni da je to cilj prenosa… nikom ništa - ako ne utrošiš ni minut, sam se obnavlja… jedino je obaveza da na tri meseca uplatis minimalno kredit, za održavanje broja… nakon 6 meseci istog, radiš šta ti je volja…

Bolje stavljaj u kovertu. Ako promene uslove na pola i ponude mogucnost raskida bez penala, bice muka izvuci uplacen novac.

… sam se aktivira, samo napomeni da je to cilj prenosa… nikom ništa - ako ne utrošiš ni minut, sam se obnavlja… jedino je obaveza da na tri meseca uplatis minimalno kredit, za održavanje broja… nakon 6 meseci istog, radiš šta ti je volja…
Koliko beše ta minimalna uplata? 300 din?

Moje iskustva od malo pre u A1, ubeđuju me da ne moze da se postpaid prebaci na prepaid kod njih, tj da oni to zahtevaju, nego moram do Yettel-a, prvo tamo da prebacim na prepaid i nakon 2 dana da dodjem do njih u A1 i tek onda tražim prebacivanje sa prepaid na prepaid?!? To nigde nisam pročitao ovde u temi, tj. niko nije ni spominjao da mora da bude na prepaidu kod Yettela?
Da li ste vi prebacivali postpaid na prepaid u A1 direkt kod njih ili ovako kako me ubeđuju da mora?
Ali na postpaid moze direkt, pa sam prebacio na Neo 30. Nadam se da ce zvati iz Yettela i dati 12 za dinar 12 po 50%, ako ne, nisam baš zadovoljan ucinkom, tj u odnosu na sada što plaćam je isto praktično, net je sličan, 30 naspram 40GB, jedino što neću imati onda premijum aplikacije tipa Hbo Max, Deezer... koje koristim.

Ja koliko znam, ako u jetelu zahtevaš da te sa postpejda prebace na pripejd, onda 2 meseca ne možeš da preneseš broj u drugu mrežu. Bukvalno sam juče otkazala prevremeni zahtev za raskid ugovora i prebacivanje broja na pripejd jer gospodu treba da čekam mesec dana za taj poduhvat. Tako da ću 1.4 da odem i prenesem broj u a1. Neće dobiti ni tih 200din od mene. A ako im je to malo, neće me vise dobiti ni kao postpejd korisnika. Broj je kod njih 20 godina.

Moje iskustva od malo pre u A1, ubeđuju me da ne moze da se postpaid prebaci na prepaid kod njih, tj da oni to zahtevaju, nego moram do Yettel-a, prvo tamo da prebacim na prepaid i nakon 2 dana da dodjem do njih u A1 i tek onda tražim prebacivanje sa prepaid na prepaid?!? To nigde nisam pročitao ovde u temi, tj. niko nije ni spominjao da mora da bude na prepaidu kod Yettela?
Da li ste vi prebacivali postpaid na prepaid u A1 direkt kod njih ili ovako kako me ubeđuju da mora?
Ali na postpaid moze direkt, pa sam prebacio na Neo 30. Nadam se da ce zvati iz Yettela i dati 12 za dinar 12 po 50%, ako ne, nisam baš zadovoljan ucinkom, tj u odnosu na sada što plaćam je isto praktično, net je sličan, 30 naspram 40GB, jedino što neću imati onda premijum aplikacije tipa Hbo Max, Deezer... koje koristim.
Ja planiram da prebacim broj na mega plan prepaid za par dana iz druge mreže.
Reci mi jesi li dobio neki popust za Neo30 ili po onoj ceni sa sajta?

Pročitale mi te dve devojke da ne mora da se čeka 2 meseca, ali sistem im kao ne dozvoljava direkt postpaid na prepaid, već samo postpaid na postpaid. Jedino su rekli da posle 2 dana mogu oni da zahtevaju prenos nakon što sam prebacim sa postpaid-a na prepaid.

Ja planiram da prebacim broj na mega plan prepaid za par dana iz druge mreže.
Reci mi jesi li dobio neki popust za Neo30 ili po onoj ceni sa sajta?
Ja sam to hteo, pročitao ovde, ali kao što sam rekao, ubeđuju me da ne moze, čitaju njih obe i kao sistem ne dozvoljava. Čak sam rekao i da ću pozvati agenta sa kojim sam dogovorio A1 opticki net da proverim, da malo popuste ako ne govore istinu, ali i dalje tvrde pazar. Što se tiče Neo 30, dobio sam 30% popusta ne cenu sa sajta za prenos postpaid broja iz druge mreže. Naravno, potpisan je samo predugovor, sledi poziv iz Yettela i tek ako se ne dogovorim, onda je procedura da 11.03. odem ponovo, da potpišem ugovor, jer je kao prenos broja zakazan za 11.03. Inace to grubo izadje negde oko 1700 sa tim popustom mesečno.

Pročitale mi te dve devojke da ne mora da se čeka 2 meseca, ali sistem im kao ne dozvoljava direkt postpaid na prepaid, već samo postpaid na postpaid. Jedino su rekli da posle 2 dana mogu oni da zahtevaju prenos nakon što sam prebacim sa postpaid-a na prepaid.
glupost. Ako nema negde u ratel pravilnicima, pa da su to nekim sistemom uvezali, kako oni u a1 mogu da vide na kakvom sam ja ugovoru u Y.?

Broj mobilnog registrovan na moj matični broj, a kakav ja lični ugovor imam sa drugom firmom je valjda samo između nas dvoje. Ili smo prsotina totalna 🙂 🙂

Ja sam to hteo, pročitao ovde, ali kao što sam rekao, ubeđuju me da ne moze, čitaju njih obe i kao sistem ne dozvoljava. Čak sam rekao i da ću pozvati agenta sa kojim sam dogovorio A1 opticki net da proverim, da malo popuste ako ne govore istinu, ali i dalje tvrde pazar. Što se tiče Neo 30, dobio sam 30% popusta ne cenu sa sajta za prenos postpaid broja iz druge mreže. Naravno, potpisan je samo predugovor, sledi poziv iz Yettela i tek ako se ne dogovorim, onda je procedura da 11.03. odem ponovo, da potpišem ugovor, jer je kao prenos broja zakazan za 11.03. Inace to grubo izadje negde oko 1700 sa tim popustom mesečno.
Verujem ti.
Ja bih ih pitao po kom osnovu vi znate na kakvom sam ja ugovoru sa drugim operaterom. (pod uslovom da im ti sam nisi rekao da prelaziš sa postpaid, a i da jesi, to njih ne treba da interesuje.. nego, moja pretpostavka, da imaju više "poena" ako potpišu post-paid... fore i forice... )

Nazad
Vrh Dno