Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Kakva su iskustva sa cenkanjem kod Yettela kada je istekao ugovor,a hoću isti da preduzim uz kupovinu tel,da li ima nekih popusta na tarifu ili telefon ili nema ničega?

Kakva su iskustva sa cenkanjem kod Yettela kada je istekao ugovor,a hoću isti da preduzim uz kupovinu tel,da li ima nekih popusta na tarifu ili telefon ili nema ničega?
Zahtev za prenos broja u A1 nakon isteka ugovora, kad te pozovu u roku od 24h trazis ili popust na pretplatu ili popust na uredjaj, sta ti vise odgovara.

Pre skoro dve nedelje sam podneo zahtev za prebacivanje mog drugog broja u A1, posto taj drugi broj ne koristim ja, vec tata, njega su zvali i iz A1 i iz Yettela, on im kaze da je samo korisnik broja, a da sam ja vlasnik i da im moj broj. Kazu zvace me i nisu me nazvali. U prosli petak samn zvao call centar da vidim sta se desava i kazu da ce proslediti moj kontakt telefon koleginici koja je zvala tatu i nisu me ni tada zvali. Jutros su ga opet zvali i opet im je dao moj broj, nazvali su me i nude mi fenomenalan paket Yettel 7 za samo 1800din, reko pre mesec dana sam produzio ugovor na mom drugom broju i nudjeno mi je 12 meseci za 1din + 12 meseci sa 50% popusta za Yettel 30 kaze nema sanse, takva ponuda ne postoji i jos se smeje lik dok mi prica. Kaze izneo sam vam najbolju ponudu koju mozemo da vam damo. Reko prosledite dalje da me neko kontaktira, kaze nema potrebe jer takav paket ne postoji, prijatan dan i dovidjenja ... Sad moram opet da podnosim novi zahtev u A1 i da caletov broj bude kod mene par dana dok me ne nazovu.
Evo mesec dana kako se natezem sa Yettelom za bolju pretplatu, u medjuvremenu su me zvali opet i nudili ovaj put Yettel 7 za neverovatnih 2.200din, isao sam kod njih pre nedelju dana i podneo zahtev za prelazak na prepaid i jos uvek ne zovu ... mozda je problem sto sam platio prvi skupi racun posle isteka ugovorne obaveze 🙄

Čim prenos nije odobren, nije sve bilo čisto

Nema sta da ne bude cisto, svaki racun placen uvek 3. u mesecu, cak i prvi dupli racun posle isteka ugovorne obaveze, ugovorna obaveza istekla 31.januara. Niko me nije obavestio da nije odobren prenos, jednostavno su zvali caleta (on koristi taj broj) i on im je rekao da mene zovu na drugi broj, ali taj poziv nije nikada stigao do mene. Zvali su me samo dva puta iz Yettela, ali su mi nudili pakete sa popustom koji su skuplji ta 1000din nego koliko sada placam. A mesecno bude do 1 sat razgovora na tom brju, SMS i internet se uopste ne koristi.

njega i treba da zovu, a ne tebe. Uvek je tako bilo. Zovu na broj za koji se radi obnova paketa. Nema veze sto si ti vlasnik. Vrtis ih po telefonima ni oni vise ne znaju koga da zovu i odustali su

zvali kevu kdo nje broj ona prihvatila a iz a1 me pozvala posle minut dva da pita mene posto sam vlasnik tkd

cudno mi je to da nemaju istu praksu, buduci da vlasnik mora da "potpise" iliti da podatke jmbg i to

njega i treba da zovu, a ne tebe. Uvek je tako bilo. Zovu na broj za koji se radi obnova paketa. Nema veze sto si ti vlasnik. Vrtis ih po telefonima ni oni vise ne znaju koga da zovu i odustali su
Uvek cale da moj kontakt broj, a i ja sam naveo u Yettelu moj kontakt telefon. Nije mi prvo produzenje ugovora, uvek su posle caleta zvali mene i resavali smo sve, ovo je sada prvi put da se natezemo.

• Like
Reagovanja: fiy
Zovu broj,ne zmaraju se ko je vlasnik. Onda ta osoba kaze koga da zovu,bio vlasnik ili ne. Tako sam ja rekao majci,kad te zovu, kazes da nisi skolovala i da zovu onaj drugi bro tj moj. Uvek su to ispostovali.

Moje iskustvo od skoro. Podneo sam zahtev za prelazak na prepaid 24.02. za drugi broj koji se vodi na mene. Ugovor je isticao 04.03. Pre mesec i po sam dobio na prvom broju 12x1 + 12x50% Yettel 30. Kada su me zvali nakon par dana, i dalje je bio februar, tražio sam iste uslove kao za prvi broj. Bez ikakve polemike sam to i dobio i sve smo završili za par min.

`Potrebna preporuka kod kog operatera otici. Istekao je ugovor na 4 broja u Yettelu, porodicno bismo presli na neki novi plan kod drugog operatera. Trazim najbolju ponudu sa najboljim internetom zbog posla. Takodje sam imao problem 300 400 minuta u prethodnom paketu istrosim svaki drugi mesec. Kolege IT-jevci sta kazete?

Sestra podnela zahtev za prenos u A1 zvali je iz yettela htela yettel surf. Nudili 50 posto na popust, trazila jos dodatno 6 meseci po dinar. I to joj odmah odobrili. Bilo joj glupo da proba 12 meseci da izboksuje. Ali svakako kad se izračuna prosek na dve godine izađe 900 i neki dinar tako da sve u svemu nije loše.

`Potrebna preporuka kod kog operatera otici. Istekao je ugovor na 4 broja u Yettelu, porodicno bismo presli na neki novi plan kod drugog operatera. Trazim najbolju ponudu sa najboljim internetom zbog posla. Takodje sam imao problem 300 400 minuta u prethodnom paketu istrosim svaki drugi mesec. Kolege IT-jevci sta kazete?
A1 SRB.

Ako želite da ostanete u Y. mreži, 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu podnošenjem zahteva za prenos broja u A1 SRB mrežu na prepaid ( dopuna ).

Zvali danas iz yettel-a samoinicijativno i nude 40%. Prijatno sam se iznenadio jer mislim da je ovo prvi put od kada se zovu yettel da sam dobio ovakav poziv u mesecu isteka ugovora. Nisam ih grubo odbio nego je ostalo na razmislicu, kako bi zvali kada se podnese zahtev za A1, posto 6m po dinar koliko vidim ovde i dalje nude a i 12m.

Evo mene su zvali danas i nude mi samo 50% na dve godine bilo koji paket, s tim da ispadne najjeftiniji paket sa neogranicenim razgovorima oko 1400din mesecno, a jeftinije od toga su samo paketi sa 300min 1250din i sa 50min nesto manje od 600din. rekao sam da se javi sutra i da cu razmisliti, a za Yettel 30 kaze da ne moze da mi ponudi 12meseci za 1din i 12 meseci sa 50% popusta, jer je to bila akcija oko nove godine i nije bilo za sve korisnike ... 🙄 Ima da se prebacim na Globaltel za 335din 100min mesecno, vise od toga se retko prebaci na tom broju.

Juce koleginica dobila 6 meseci po dinar i 18 po 50% za yetel 30, bilo je sramota da traži više...

Ma najgore sto se na tom broju koristi 60-120min mesecno, 0 SMS, 0 internet.

Ja ne znam da li da pokušavam uopšte jer yettel surf koji bih uzeo ima kriminalnih 50mbps ograničenje brzine, mislim da kod drugih mreža nema toga. Čak i da dodam malo za yettel 30 opet bude 100mbps što mi je besmisleno kad su već 5g uveli iako za moje potrebe bi i bilo dovoljno al stvarno je ciganisanje.

Samo kad istekne uo, podneti zahtev za prenos u a1.

Uskoro mi istice ugovor u mts-u (sredinom aprila). Sigurno bih presao u Yettel. Uzeo bih Yettel 30. Daju li i novim korisnicima 50% tokom cele ugovorne obaveze?

Uskoro mi istice ugovor u mts-u (sredinom aprila). Sigurno bih presao u Yettel. Uzeo bih Yettel 30. Daju li i novim korisnicima 50% tokom cele ugovorne obaveze?
Do sada su davali kada se inicira prelazak preko agenta.

Daju. Samo moraš prvo da prebaciš broj na pri pejd u Yettelu, ostani tu dva dana i onda pređi na bilo koji postpaid paket i dobices 50% tokom trajanje ugovorne obaveze.

Osim ako ne aktiviraju neku novu promociju za prenos broja kao sto je bila ova u februaru: https://www.yettel.rs/sr/privatni/ponuda/aktuelno/mnp/

Znaci zavrnuo Yettel slavinu. Jos jedan ( sestrin) broj ida izboksujemo 12x1 12x50% ako ne moze idemo druga mreza.
Ja se danas konacno nakanio da odem do A1 i podnesem zahtev za prelaz. Zvali me iz Yettela nakon tipa sat vremena... I aj tu neke ponude drz ne daj i na kraju se dogovorismo za Yettel 30 (realno mi na ovom broju i ne treba toliki paket al aj...) i to 12x1din i 12x1600 din (bar tako rece batica 😀). Kako treba da im izgleda taj ugovor za ovu promociju? Koliko vidim u ovome sto su mi poslali, samo ima 24 meseca 50% (Prilog 1 Aneksa)

Nazad
Vrh Dno