Pozdrav svima. Kupio sam polovan S23 Ultra, pre 15ak dana. Auzrirao na tada zadnji A16 Februar, baterija je katastrofa drzala. Razocarenje potpuno. Nakacio tel na komp, cmd+komande za pregled baterije, sve uredno. Navodno nikada menjana, nista nije cackano, nikada nije praznjen do 0%, najcesce punjen do 80%. Sve uredno, za pozeleti. Onda resim da ga vratim unazad sa Androidom, bilo je moguce do A14, jer je i na njemu bincode 8. Vratim ga na 15, pa na 14, postupno. I baterija je bolja, osetno. Danas resim da potrazim jos neke informacije o modelu s23U, dodjem na ovaj sajt i vidim da je SOT 5 ili vise sati, a baterija na 20% ili vise. Kod mene je do 5 sati i 30min maksimalno, tada vec mora na punjac jer je to ispod 10% baterije. Dakle, po komentarima ovde i prilozenim fotkama ekrana, ni tih 5 sati SOT nije nesto wow. Pa me zanima, kako vam je podesen telefon? Posto je kod mene Performance profile na Light, a sve aplikacije osim Viber su u Sleeping Apps. Mreza je podesena na 4g/3g/2g. GPS se koristi samo po potrebi, sinhronizacija takodje, palim samo po potrebi.