Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Zdravo svima, da li je neko imao slično iskustvo

S23 Ultra, sve vreme u silikonskoj futroli, bez oštećenja. Juče mi je ispao na pod, normalno radi nakon toga osim što je počeo da gubi mrežu (diskonektuje se i konektuje posle minut dva, radi normalno nekoliko minuta i opet se diskonektuje, i tako u krug).

Probao sam nekoliko puta da izvadim SIM karticu i vratim misleći da se pomerila, ali bez nekih rezultata. Dešava se i dalje.

Tokom vađenja SIM kartice, primetio sam da su leđa telefona sa desne strane počela da se odlepljuju (slike u prilogu). Sa baterijom nemam problem tako da mislim da nije zbog nje, jer se leđa sa donje strane telefona nisu odlepila što bi bio znak da je do baterije. Jedan od razloga može da bude nakupljanje toplote na toj strani telefona zbog korišćenja futrole. Nisam ga jako dugo vadio iz futrole da bih ranije primetio promenu.

Da li je neko imao slično iskustvo? Prva ideja mi je zamena SIM kartice. Ako to ne uspe, šta bi drugo moglo da bude u pitanju?

Prilozi

• 20260131_172125.jpg
    20260131_172125.jpg
    219.3 KB · Pregleda: 88
  • 20260131_172147.jpg
    20260131_172147.jpg
    217.5 KB · Pregleda: 90
Da li je neko menjao bateriju na s23 ultra u skorije vreme? Koja je cena?

@Loshmisrb ako nemaš osećaj pod rukom, kada je bez maske, da je telefon deblji nego što bi trebalo da bude, što bi ukazivalo na "oteklu" bateriju, onda se vrlo verovatno odlepilo od siline udarca o pod. Samim tim, moguće da se nešto i unutra oštetilo.

Prilozi

• Screenshot_20260131_234708_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20260131_234708_Samsung Internet.jpg
    65.3 KB · Pregleda: 64
Nema tog osećaja "otekle" baterije. Možda se antena zeznula prilikom pada. Probaću sa zamenom kartice pa ako to ne reši problem, moraće u servis

Pitanje za korisnike S23 Ultra da li na UI 8.O u galeriji imate "brisač zvuka" ?

Screenshot_20260210_131414_Studio.jpg

ni ja

Paz,original baterija je 4900...mene mrzelo da sam odradim ,nisam imao zaptivnu masu inace nista komplikovano

Koliko vam traje baterija na S23 Ultra , nabavio sam pre 2 dana jedan očuvan primerak za 380€ , baterija još "uči" način upotrebe , evo danas drugo punjenje 90% vremena na WI-FI , šta mislite o ovome?

Screenshot_20260212_210056_Device care.jpg

Ja nisam jak korisnik i meni baterija izgura 2 dana.
U to ulazi stalno upaljen mobilni internet, Viber/What's App, Youtube, pozivi/normalno koriscenje telefona i jedna-dve partije PUBG-ja na dan, gde je grafika otpanjena. Sto mi i najvise potrosi baterije.
Bio sam skeptican citajuci postove ovde pre kupovine telefona jer je ispadalo da baterija ne traje duze od 4-5 sati koriscenja. Ja sam sa ovim trajanjem baterije sasvim zadovoljan i meni je to dovoljno.

Od kako ne koristim "AOD for new notifications", jer ne moram baš odmah da vidim sve, meni je tu negde između 5-6h. Zavisi od kretanja, kada sam na WiFi ovo tvoje je najčešći scenario. Telefon kupljen u maju 2023, prva baterija. Ovo je prvi telefon na kojem nije bilo potrebe da u garanciji "zamolim pod malim pritiskom" da mi zamene bateriju. 😄

Evo baš lepo, da ne kažem prelepo, radi telefon poslednjih par meseci. Možda da iskuliramo ažuriranje... 😅

Dr mobi pise da ima...meni je uzeo serviser

Najbitnije je da je izašao update za Lockstar, da vidimo da li su posle skoro godinu dana ispravili bug sa AOD brightness, koji je potpuno uništio smisao AOD-a na telefonu. Svemoćni OneUI i developeri njegovi...

Nazad
Vrh Dno