Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Odlicna ponuda ako mene pitas. Meni danas ponudilo standardni paket kupona ako porucim jedan artikal, to mi se do sad nije desilo, uvek je trebalo dva.

Затражио сам рефунд за неиспоручени пакет преко Трансфере, и добио, а након тога сам затражио још једну рефундацију за поврат производа, нисам морао да враћам-то нисам очекивао.
Претпостављам да могу да се опростим од QQQQ i Claimcredit на дуже време или заувек на овом налогу. Мада ми ни на другом телефону са другим налогом не даје QQQQ, врв због истог вајфаја.

Због проблема са испоруком, дали су купон са 20% попуста на 7 дана, изгледа да ћу морати да се задовољим са тим и утрошим кредит.

Matematika je jasna, zavisi od procenata koje dobiješ u promociji. Kada odeš na pravila igre piše kako se računa.

Nakon 3 kruga QQQQ pise mi da mi vise nije dostupna promocija, da li se nekom desilo da mu se vratila nakon tog obavestenja ili je to to? Inace claim credit nemam odavno vec.

Ja juče kliknem na neku promociju u emailu i kaže "nije više dostupna za ovaj nalog", nakon što sam dobio refundaciju za neisporučen paket.

Mene počeli da bombarduju ponudama, cc, dnevne nagrade itd. Samo jedan cc iskoristio, ne vredi da naručujem svaki dan kad ne znam šta. I danas jedan dnevni kredit, taman dobrodosao za iznos od 5000

29149.jpg

Hm, kod mene uvek kada tako piše 3000+ bude ~3900-4000 za potpuni povrat, ako piše 9000+ mora ~10.000 itd...?! Baš ću da obratim pažnju sledeći put.
Proveri i vreme tj. imas valjda bese samo pola sata ili sat vremena za maksimalnu nagradu a to je ustvari minimalna kupovina za ceo iznos, posle tog vremena povecava se iznos kupovine da bi se dobio maksimalni kredit

Da, da, uvek obavim kupovinu u roku od odmah, dobijem i +50 RSD 🙂

Nakon 3 kruga QQQQ pise mi da mi vise nije dostupna promocija, da li se nekom desilo da mu se vratila nakon tog obavestenja ili je to to? Inace claim credit nemam odavno vec.
Ja sam na jednom nalogu imao QQQQ i nije se vise vracao.. Na drugom nalogu je dosao, prosao (uspesno zavrsen, bez refund-a), onda ga nije bilo, i onda nakon grubo nedelju dana vratio i sada okrecem drugi krug, tako da moze da se desi da se vrati po meni.. Claimcredit nemam od pocetka novembra ni na jednom nalogu...

Ja danas vraćam glavnu qqqq nagradu i iskreno se nadam da će da mi ukinu promociju nakon što odvrtim trenutnu, pošto pojma nemam više na šta i zašto bacam pare.
Za divno čudo, na drugom nalogu/telefonu/broju imam trenutno i qqqq i claimcredit, koji trenutno nemam za šta da iskoristim. ***.

Ista stvar, ponuda je ista, nemam pojma na šta bih iskoristio CC.

Paket iz lokalnog skladišta Temu-a stiga za 2 dana (naručeno u ponedeljak uveče, stiglo danas). Jedini problem je što mora 5000+ da bude besplatna dostava

Stiglo mi je nekoliko stvari koje sam kupovao/dobio preko QQQQ. Poprilično sam zadovoljan kvalitetom.
1772738221765.png1772738263119.png
1772738486097.png1772738511748.png1772738585577.png

Nisam očekivao da je ovaš šubler toliko dobar.

@mwsavko Koliko te je izašao ovaj DAC?
9455 din. Kupljen preko claim credita. Bio mi vec duze u korpi. Cena preko claim credita je uvek malo uvecana. Cena je uvek bila tu negde oko 8-9k. Planirao da ga kupim vec neko vreme. Jedno vreme su bila aktuelna dva oglasa. A zadnjih 3-4 meseca samo jedan oglas. Ali uvek jedan na stanju...Pa je nedostupan neko vreme.
Cena je ista kao i kod nas na KP. Ali sam bar ovom kupovinom dobio neke kredite nazad.

Poslednja izmena:
Jel kupovao neko elektricnu mesoreznicu sa temua?
Nemam vise ideju sta da stavljam kao ultimativnu nagradu, pa lepsa polovina kaze da vidim dal ima mesoreznica.
Bacim pogled, i nudi mi ovo cudo kao ult.nagradu u qqqq.
https://share.temu.com/SBSXRbrzJpB

Ako je neko uzimao ili se vise razume, neka baci komentar.

Stiglo mi je nekoliko stvari koje sam kupovao/dobio preko QQQQ. Poprilično sam zadovoljan kvalitetom.
Pogledajte prilog 530752Pogledajte prilog 530753
Pogledajte prilog 530754Pogledajte prilog 530755Pogledajte prilog 530756

Pogledajte prilog 530752

Je li šubler plastični (kao u mom slučaju☹️) ili pravi kršteni tj. metalni?

Stigla i moja druga glavna qqqq nagrada.
Toster iznenadjujuce dobar.
IMG_20260306_123410.jpg
IMG_20260306_123546.jpg
IMG_20260306_123939.jpg

Jel kupovao neko elektricnu mesoreznicu sa temua?
Nemam vise ideju sta da stavljam kao ultimativnu nagradu, pa lepsa polovina kaze da vidim dal ima mesoreznica.
Bacim pogled, i nudi mi ovo cudo kao ult.nagradu u qqqq.
https://share.temu.com/SBSXRbrzJpB

Ako je neko uzimao ili se vise razume, neka baci komentar.
Uzeo sličnu prošle god. Nije loša za novac. Uzeta preko cc. Izašla me oko 1500 din. Malo nezgodna za štelovanje debljine rezanja, tj više ne precizna. Isekla oko 5, 6 kg pršute i nekoliko komada domaće slanine. Ja zadovoljan ali nije profi. Za ponekad i manja količinu radi posao

• Like
Reagovanja: s5p
Imam neku sličnu. Koristimo je za hleb i za to je odlična. Posle sečenja mesa treba svaki put da se detaljno očisti i opere, pa nije da na brzinu malo naseckaš.

• Like
Reagovanja: s5p
Jel vam ovakav sistem za podesavanje?
Plasi me da je to labavo za npr stelovanje od 1-2mm, za npr tanko secenje kulena, cajne...?
Da li izdrzi preciznost za npr cela 2 stapa da se isecu u cugu?

Svakako meni ne treba za profi svakodnevnu upotrebu, vec za upotrebu jednom-dvaput mesecno.

Prilozi

• Screenshot_20260306-123313~2.png
    Screenshot_20260306-123313~2.png
    66.8 KB · Pregleda: 36
Nazad
Vrh Dno