dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Po pitanju slavina, imao sam slučaj da mi kineska proplace na telu baterije. Možda bila los primerak...
To je Rebate100 u search...
ovako i meni otkad sam uradio return 🤣 naljutili seJa ukucao i kaze: Kupi 15 artikala da dobijes 21780 RSD kupona.
Pa to je vise od kupona sto se dobije posto iskacu sve stvari preko hiljadarke...
Ja sam obrnuo cetri puta i ista prica, nije dostupno ali imam na drugom nalogu.Obrnuh 2 qqqq, sa pauzom od par dana izmedju. Evo sad taman da krenem treci krug kad ono sorry not available for you.
Meni je prvi ultimate gift bio ostecen pa su poslali ponovo. Iskreno ocekivah samo neki kupon popusta i sl. medjutim oni pitali jel hocu da posalju ponovo bez da vracam ovaj ostecen. Ja kazem hocu i eto. A vec je bio zapocet drugi krug. Mozda su mi zato stavili ban na treci.Ja sam obrnuo cetri puta i ista prica, nije dostupno ali imam na drugom nalogu.
Vidim da se mnogi zale da im ultimativna nagrada nije bila dostupna, odnosno da je nisu imali na stanju, ja sam imao srecu da sva cetri puta dobijem ono sta sam izabrao
jel neko kupovao led lampe za monitore?
Takodje mi stoji na aerodromu od petka, sto se nikad nije desilo do sad u mom slucaju da stoji tolikoHoće li biti kašnjenja u isporuci zbog zbivanja na Bliskom istoku? Meni neka pošiljka čuči na aerodromu već nekoliko dana, a obično odmah poleti.
Takodje mi stoji na aerodromu od petka, sto se nikad nije desilo do sad u mom slucaju da stoji toliko
Meni je špediter M-ONEDešavalo se puno puta, posebno ako je špediter Transfera.
Isto ..Obrnuh 2 qqqq, sa pauzom od par dana izmedju. Evo sad taman da krenem treci krug kad ono sorry not available for you.

Jel prvi put dobijas? 😀Stigao A56 od 99din. Sve ok, nije fake.
Ne znam da li je iko dobio 2 puta. 🤣 Baš da otvaram drugu nalog zbog nagradne igre, ne mogu.Jel prvi put dobijas? 😀
Elem, imam jedan novi telefon na koji je mozda ranije bio instaliran i logovan temu (ako to nesta utice)
Ako se napravi potpuno novi nalog na tom novom telefonu, jel ima sanse za flashsale dobitak?
Potrosis 3000+ i dobijas 3400 u kreditima. Trebas svakog dana da kliknes ali to je to tzv. credit backŠta tačno znači ova ponuda sa screenshot-a i kakva je njena mehanika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari