Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Po pitanju slavina, imao sam slučaj da mi kineska proplace na telu baterije. Možda bila los primerak...

Javiću utiske.
Misliš da će raditi kako treba ako je ista kupljena u prodavnici za 4 puta više novca? Uvek mi ostaje da kupim Hansgrohe, ako ova jeftina ne bude zadovoljila.

Ja imam temu slavinu sto ima i onu trecu cev za filter vodu. Odlično se pokazala vec godinu dana radi. Garantujem da nije losija od voden I slicnih za 3-5x više...

Koliko ste čekali na porudžbinu iz lokalnog skladišta? Meni stoji 3. do 9. mart, dakle najkasnije sledeći ponedeljak, verujem da će stići do petka?

Obrnuh 2 qqqq, sa pauzom od par dana izmedju. Evo sad taman da krenem treci krug kad ono sorry not available for you.

Obrnuh 2 qqqq, sa pauzom od par dana izmedju. Evo sad taman da krenem treci krug kad ono sorry not available for you.
Ja sam obrnuo cetri puta i ista prica, nije dostupno ali imam na drugom nalogu.
Vidim da se mnogi zale da im ultimativna nagrada nije bila dostupna, odnosno da je nisu imali na stanju, ja sam imao srecu da sva cetri puta dobijem ono sta sam izabrao

Ja sam obrnuo cetri puta i ista prica, nije dostupno ali imam na drugom nalogu.
Vidim da se mnogi zale da im ultimativna nagrada nije bila dostupna, odnosno da je nisu imali na stanju, ja sam imao srecu da sva cetri puta dobijem ono sta sam izabrao
Meni je prvi ultimate gift bio ostecen pa su poslali ponovo. Iskreno ocekivah samo neki kupon popusta i sl. medjutim oni pitali jel hocu da posalju ponovo bez da vracam ovaj ostecen. Ja kazem hocu i eto. A vec je bio zapocet drugi krug. Mozda su mi zato stavili ban na treci.

Hoće li biti kašnjenja u isporuci zbog zbivanja na Bliskom istoku? Meni neka pošiljka čuči na aerodromu već nekoliko dana, a obično odmah poleti.

jel neko kupovao led lampe za monitore?

Ja sam uzeo jednu, dobro svetli, ali obrati pažnju na mehanizam za montažu. Za razliku od Xiaomi koju imam na drugom računaru, ova sa TEMU-a se kači na magnet koji se lepi na monitor. Tanak monitor - neće držati dobro i prevrtaće se napred. Morao sam da pojačavam sa 3M trakom. Osim toga, nije nešto bitno lošija od ove Xiaomi. Takođe ima bežični kontroler i tastere za preset topline i jačine svetla. Izašla me nešto smešno uz discount card.

Stojalo je i meni od 20og februara pa se promenio status u CN danas, opustite se.

Nema pravila, verovatno zavisi odakle ide.
Meni se jedan paket bukvalno teleportovao, stiže za nepunih nedelju dana. Zato se neki razvlače kao pešice da ih nose 😛

Neke predmete pratim duze vreme, i definitivno su cene poskupele za minimum 100% na temu, za kratko vreme.
Sve je manje i manje isplatljivosti, sto se i ocekuje... Zasad jedino sto po meni pije vodu je CC i QQQQ, ostalo je neisplatljivo.

Stiglo mi je par proizvoda.
IMG_20260304_091701.jpg
Pametni satici za decu. Za ove novce odlicni. Ok kvalitet izrade. Nema sim, bluetooth je povezivanje, HryFine app...Pozivi,poruke...Neko normalno koriscenje baterija 3-4 dana. Idealni za klince od 7-10 godina.

SMSL-SU1
Vrhunski DAC. Pisano dosta o njemu na forumu. A evo i mojih utisaka o njemu.
Post in thread 'Da li meni uopste treba DAC? (DAC FAQ tema)' https://forum.benchmark.rs/threads/da-li-meni-uopste-treba-dac-dac-faq-tema.487944/post-7679055
Trenutno ga nema na stanju.
Screenshot_20260304_094744_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
Screenshot_20260304_094829_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg

Xiaomi Mi Box S (3rd gen)
Ovde treba biti obazriv od kojih se prodavaca kupuje. Jer neki prodaju 3rd gen a salju 2nd gen, cak slali i neke Tanixe. Moj je kupljen od Xiaomi Global Direct.
Screenshot_20260304_095217_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
Screenshot_20260304_095228_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg

Takodje treba obratiti paznju jer ima i kopija samih Xiaomi Mi Box S 3rd gen-a. Moj primerak je originalan.
Pisano je vec u temi a evo i mojih utisaka.
Post in thread 'Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja' https://forum.benchmark.rs/threads/xiaomi-mi-box-s-iskustva-problemi-rešenja.462108/post-7681965
Posto vec posedujem ovaj box prve genracije koji me odlicno sluzi vec nekoliko godina od mene apsolutna preporuka i za Xiaomi Mi Box S 3rd gen.

Ja sam i tamo pisao, a evo i ovde ukratko, nisam zadovoljan tim boxom, originalni je ali ima neki software bug, ne mogu uopste da podesim kvalitet slike a default je losiji nego na drugom koji imam - modovanom Move boxu. Verzija softwarea je stara ali nece da se updateuje , pise da nema novije verzije. Ne bih ga ponovo uzeo da sam znao da moze ovako nesto da se zalomi.

Uzela na preporuku nekoga sa android box teme X88 Pro 13.
Igrala se s njim desetak minuta.
Sutra bože zdravlje kreće nazad za Kinu. Krščina živa.

Jedina dobra stvar je što ga Temu ceni na sumanutih 5 i nešto hiljada, tako da ću uz neki kupon i ovaj kredit kad legne da okušam sreću sa Mi boxom. Koliko god da je loš, nije ovoliko.

Stigao A56 od 99din. Sve ok, nije fake.

Prilozi

• Screenshot_20260304_181400_AnTuTu Benchmark.jpg
    Screenshot_20260304_181400_AnTuTu Benchmark.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 84
  • Screenshot_20260304_184427_Device Info HW.jpg
    Screenshot_20260304_184427_Device Info HW.jpg
    82.7 KB · Pregleda: 88
Stigao A56 od 99din. Sve ok, nije fake.
Jel prvi put dobijas? 😀

Elem, imam jedan novi telefon na koji je mozda ranije bio instaliran i logovan temu (ako to nesta utice)
Ako se napravi potpuno novi nalog na tom novom telefonu, jel ima sanse za flashsale dobitak?

Zatražio sam, i dobio, refundaciju za neisporučen paket preko Transfere, nisam proverio pre toga, ali sada nemam mogućnost za novi qqqq ( samo sam jednom koristio), a nemam čak ni na drugom telefonu, verovatno zbog istog wifi- ja.
Druga stvar što sam tražio uplatu na gpay, a dobio kredit. Svakako ću sutra tražiti i refund za još jedan proizvod koji ću da vratim.

Šta tačno znači ova ponuda sa screenshot-a i kakva je njena mehanika?

Prilozi

• Ponuda.jpg
    Ponuda.jpg
    53.8 KB · Pregleda: 104
Jel prvi put dobijas? 😀

Elem, imam jedan novi telefon na koji je mozda ranije bio instaliran i logovan temu (ako to nesta utice)
Ako se napravi potpuno novi nalog na tom novom telefonu, jel ima sanse za flashsale dobitak?
Ne znam da li je iko dobio 2 puta. 🤣 Baš da otvaram drugu nalog zbog nagradne igre, ne mogu.

Nazad
Vrh Dno