10a i 9a skoro je isti telefon. Nemam iskustva ali verovatno okej telefon. Sad gledam i cene i vidim da za 370€ se dobija procesor iz P9, 120hz, kamere slabije ali Google softver pegla dosta dobro tako da neretko na blind testovima pobedu odnese Pixel A serije pored svih ostalih flagship modela, baterija 5100mah što je takođe fino, softversko iskustvo isto ili skoro isto kao skuplji Pixeli... Po meni bi najveći problem bili ogromni bezeli i 128gb s obzirom da kod Kineza za 200€ dobiješ 256gbNeko mislenje o pixel 9a/10a. Zelim telefon sa malim ekranom, a imam samo 350/400eura.
Ne mora brzo. Samo je bitno da se sa istog mesta kad uradiš tap za zatvaranje foldera krene u skrolovanje.Kod mene ni na P10P ni na P7 ne mora baš toliko brzo. Pri normalnom korišćenju sam primetio.
Ne mora sa istog mesta. Baš sam to malopre primetio kad sam pokušavao sa 2 rukeNe mora brzo. Samo je bitno da se sa istog mesta kad uradiš tap za zatvaranje foldera krene u skrolovanje.
9a. 10a ne vredi ni 20e vise.Neko mislenje o pixel 9a/10a. Zelim telefon sa malim ekranom, a imam samo 350/400eura.
9a/9/9 Pro, više manje je sve isto, više se plaćaju kamere, „izrada”, i konfiguracija. Što se kamera tiče, dosta su slične kao što je već napominjano, obrada slike je takva da bi sa svakim Pikselom u zadnjih nekoliko generacija bio zadovoljan ako ti se ta obrada dopada.Neko mislenje o pixel 9a/10a. Zelim telefon sa malim ekranom, a imam samo 350/400eura.
Ja sam manji platio i više, XL sam mogao jeftinije uzeti 🤣A 10 pro vs XL? Nemam problema sa većim telefonima, razlike u ceni nema (uzeo bih i pro 256gb). Ali nisam nešto prevelike telefone furao u prethodnim godinama, s20+, pa pixel 7 (non pro).
Fora je što koristim onaj toolbox pa kad pokušam baš brzo zaključam telefon na double tap hahaČim tapneš da se zatvori folder, što brže započni skrol, moraš biti baš brz
Pri normalnom korišćenju neće biti izazvan bag
Ja ne moram uopšte toliko brzo. Dešava mi se pri normalnom korišćenju.Fora je što koristim onaj toolbox pa kad pokušam baš brzo zaključam telefon na double tap haha
Tako da, ja nisam uspeo, a i ne znači mi ništa ako moram da se potrudim da bih ponovio bag
45w naspram 30w. 50% razlike u brzini punjenjaNisam znao da ima brže punjenje XL, nešto sam mislio da su identični osim veličine baterije. Razmisliću još malo...
Koristim ja pixel watch 3, sto se tice health i fitnes funkcija ono sto sam ja primetio da ne radi je Sp02, EKG i tipa ne iscrtava putanju ukoliko setas ili trcis. EKG i mapu sam uspeo da ukljucim preko vpn-a ali se kroz par dana samo iskljuci opet, Sp02 nisam uspeo nikako. Verovatno jos nesto ne radi ali nisam primetio. Placanje ne radim preko sata jer banka ne podrzava google pay pa ne znam kako radiIma li koga da koristi Pixel Watch 4, ili neki stariji. Zanima me kakva je stvar sa health i fitness funkcijama, pretpostavljam da brda stvari ne radi u Srbiji?
Trenutno sam na Galaxy Watch-u, ali razmišljam da pređem na Pixel Watch, pre svega zbog Fitbit-a, a i svidela mi se mnogo ova novost sa poslednjeg Pixel Dropa za Express Google Pay.
Ja imam oneplus watch 3 i sve može da se aktivira, nešto ovde a tipa ecg sam u Italiji aktivirao i ostao mi je aktivan. Plaćanje radi itdIma li koga da koristi Pixel Watch 4, ili neki stariji. Zanima me kakva je stvar sa health i fitness funkcijama, pretpostavljam da brda stvari ne radi u Srbiji?
Trenutno sam na Galaxy Watch-u, ali razmišljam da pređem na Pixel Watch, pre svega zbog Fitbit-a, a i svidela mi se mnogo ova novost sa poslednjeg Pixel Dropa za Express Google Pay.
Zar 8gb ram nije dovoljno za narednih 3/4 godina?Najveća mana 9a je po meni 8GB rama i 128GB prostora, pogotovo ako bi da koristiš telefon duže vreme, i pogotovo imajući u vidu koliko će cene telefona rasti u narednih par godina.
Zavisi kako koristiš telefon i šta očekuješ od telefona. Jeste dovoljno za neke osnovne stvari i ne prevelika očekivanja da će sve da drži u ramu i otvara odmah itdZar 8gb ram nije dovoljno za narednih 3/4 godina?
Kako bre ne iscrtava mapu? Nemoguce da mu je GPS ogranicen samo na odredjene markete?Koristim ja pixel watch 3, sto se tice health i fitnes funkcija ono sto sam ja primetio da ne radi je Sp02, EKG i tipa ne iscrtava putanju ukoliko setas ili trcis.
U fitbitu ne pokaze mapu nakon aktivnosti. Tek kad ga povezem na vpn, izlogujem se, obrisem cache i ulogujem onda dodju jos par stvari kao i mapa. Evo npr od juce, mapa bi isto trebala da bude prikazana al je nemaKako bre ne iscrtava mapu? Nemoguce da mu je GPS ogranicen samo na odredjene markete?
E svašta, baš bedak. Mada opet, verujem da su fitness funkcije i preciznost daleko na strani Pixela u odnosu na Samsung.U fitbitu ne pokaze mapu nakon aktivnosti. Tek kad ga povezem na vpn, izlogujem se, obrisem cache i ulogujem onda dodju jos par stvari kao i mapa. Evo npr od juce, mapa bi isto trebala da bude prikazana al je nema
Uuupravo sam to i pomislio. Skupa maska redak fon, ode za dan, nije proslo 24h od kad sam je stavo na KP.Hahaha ljudi telefon prodaju po mesec dana a ti skupu masku za redak model telefona za dan. Bravo 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari