Bliži se dva meseca od kako sam prijavio kvar Vivax klime u Metalac prodavnici, i prošlo je duže od mesec dana kako sam ga prijavio KimTec servisu.
Došlo je izgleda vreme i da se piše svim mnogućim nadležnim službama, jer očigledno od ove garancije nema vajde.
KimTec je u januaru poslao nekog svog servisera, koji je na licu mesta odradio dijagnozu da klima ima neki prespoj i to je razlog izbijanja sklopke na prvi kontakt.
On reče da će prijaviti dijagnozu kvara KimTecu, pa će videti šta dalje, jer kako kaže nikad se klima nije pokvarila od kad on radi, pa ne zna proceduru.
Nakon toga je prošlo nekih 15 dana, kada sam pokušao da kontaktiram KimTec i vidim šta se događa. Oni nisu odgovorili na moj upit, pa sam zvao taj servis koji je radio dijagnozu, a ni oni se nisu javljali do nekog 5. poziva.
Tada su mi rekli da moraju opet da dođu jer nisu sigurni šta je tačno kvar.
Zakazali nov termin, i gospoda se nisu pojavila niti javila.
Reklamirao sam nekoliko stvari u životu, i načekao se, ali ovo je čist bezobrazluk, i prevazilazi svo strpljenje koje čovek može da ima.
Ako neko ima mejlove kojim službama da se obratim, molim da mi prosledi u poruke, da mogu ove naredne nedelje da sasvim mejl i pošaljem Metalcu, KimTecu i svim ostalim.