bio danas do BG-a pa svratio do Usca da procackam sedamnaesticu malo.
Masina od telefona, dosta, dosta je lepsi od 15u, zelena boja prelepa.
Kvalitet izrade vrhunski, kamere ono malo sto sam isprobao su odlicne. Ovih par fotki sa oppom sto sam uporedio, kad master mod upali 50mpx, bolji je, ali u svim ostalim uslovima je Xiaomi cini mi se bolji. I dalje je Master mod > Xiaomi Auto > Oppo auto, ali nije vise tolika razlika izmedju Mastera i Xiaomi auta u ovih par slucajeva.
Mogao bi Xiaomi da doda 25/50mpx u auto, ostali su bukvalno poslednji koji to jos nisu uveli.
Telefon zujalica, nije me skoro neki telefon tako odusevio. Malo uzi od OPPO-a, lepse lezi u ruci, svidja mi se i zaobljenost ivica, ma top je.
Bas imam problema da se suzdrzim da ga ne uzmem
😀 cura u radnji nema pojma o Leitzphone-u, kaze nisam cula za to, ali ako ga do sad nismo dobili, verovatno ga nece ni biti 🤷♂️
Cekam A1 da vidim kakva ce ponuda biti tamo, ako ga uopste i bude doduse, posto nemam pojma zasto ih ni jedan provajder danas nije izbacio.
Pa da vidim da li uzimati nas sa poklonom ili rizikovati sa 17u by Leica, ali nisam siguran koliko zelim kineski OS.
*Xiaomijev kineski OS
😀 sa oppovim kineskim nemam problema.
Sto se cene tice, da, ovde bi ljudi i jare i pare.
Telefon u kompletu bolji od Samsunga i Apple-a ali bi ljudi da kosta 80k, kako ne, proslo vreme.
Ko hoce masinu, dace pare. Ko hoce S22, ne, s23u, ma bre, s24u, ipak s25u, a ne ne, sad je s26u, dace iste te pare za 5 godina isti telefon 🤷♂️ ista prica i za Apple.
Jel ce biti kod operatera ova akcija? Posto na mi srbija sajtu pise: Akcija je aktuelna u Xiaomi Store maloprodajnim objektima, kao i na sajtu
mi-srbija.rs.
Trebalo bi, ali nisam siguran sta se desava sada, ne mogu da se setim da li su prosle i preprosle godine operateri isto kasnili dan-dva sa izbacivanjem na sajt.
Mozda ovo i jesu neke promene sad od kad je Xiaomi zvanicno stigao u Srbiju pa ih mozda nece ni biti kod operatera, ko ce ga znati.
Moja je teorija je da je ipak Samsung zakupio malo vise prostora, zato je i dao telefon odmah u prodaju bez preodrer-a, da se ljudi ne bi predomisljali i otkazivali kad dodje Xiaomi i par nedelja kasnije Vivo globalni.