15 Pro se greje/grejao zbog lose optimizacije procesora, ne zbog titanijuma, unutrasnji skelet koji je odvodio toplotu je svakako od aluminijuma, samo spoljasni deo/okvir je napravljen od titanijuma. U pocetku je bio bas vreo, kasnije su to ispravili software update-ovima, u nekima su cak i smanjili takt procesora. 16 Pro je isti sto se tice izrade kao 15 Pro pa nije imao problema sa grejanjem(toliko) koliko ja znam. A sada na 17 Pro famozni vapor chamber nije implementiran u jednodelni skelet od aluminijuma kao kod drugih proizvodjaca vec je nakacen na deo na koji je zalepljena baterija, i kontakt sa ostalim delom kucista ima preko te baterije koja je u aluminijumskom kucistu, i to odvodi toplotu po sredini telefona jer je sada procesor tako pozicioniran zbog nove manje maticne ploce, sto znaci da toplota i ne dolazi/odlazi skoro do aluminijumskog okvira kucista. Da je aluminijum provodljiviji od titanijuma jeste, ali bas taj marketing - vratili smo se na aluminijum zbog boljeg hladjena u ovom slucaju po meni bas ne pije vodu, vise je to zbog njihovog dzepa. Vidim Samsung je uradio isto sa S26 Ultra, ali oni nisu izneli detalje sto se vracaju na aluminijum, jer zbog celog opsteg poskupljena svega svima je jasno 😝