Ovih sam uzeo 20 komada, prvo meni pa posle kolegama sa posla kada su videli koliko je ekstra stvar, placao sam 5 evra u coins sekcijiTreba mi preporuka za AndroidAuto adapter, imam u kolima bezicni carplay, ali je android auto zicni..da li imate preporuku za neki ali a je na type c?
UnionSine / Lexar varijanta ovoga je provereno ok, podrzava sve, drzim KC2500 u njemu
Gracias, amigos. Poručih Lexar E350 koji je dual-protocol.Ovo je iz nekih srecnih vremena ali sad kontam da mozes da ga uzmes za desetak dolara.
Pogledajte prilog 529806
Za ove moram da koristim adapter na type c? Da li pravi neke smetnje, pritom cini mi se da cu iskriviti port ako gurnem adapter i adapter za type c jer je skuceno jako tu gde je ulaz za AA i CarPlayOvih sam uzeo 20 komada, prvo meni pa posle kolegama sa posla kada su videli koliko je ekstra stvar, placao sam 5 evra u coins sekciji
I just found this on AliExpress:
2025 NEW 2 In 1 Wireless Carplay AI Box Android Auto Plug And Play Applicable To Convert Original Car Wired Carplay To Wireless
![]()
2025 NEUE 2 In 1 Drahtlose Carplay AI Box Android Auto Plug Und Play Anwendbar Zu Konvertieren Original Auto Wired Carplay zu Wireless - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja sam kupovao ove dve vrste za MX300Treba mi preporuka za mikroprekidače za miša.
Da li neko ima neka pozitivna iskustva?
Unapred zahvalan!
Ne, konkretno za Razer Deathadder Essential ali volim uvek da imam u rezervi, što sada nije slučaj.Jel trazis za Logitech G602??
I just found this on AliExpress:
US $0.29 | 1Pcs/5Pcs/lot New Original HUANO Silent Micro Switch 20 Millions Click Lifetime Computer Mouse Mute Micro Switches 3Pins
potrebni su mi mikroprekidači sa 3 nogice, standardni za "levi klik" i "desni klik".
Trebalo bi da je tako. Mislim da su u pitanju skeneri koji nakon čitanja vrednosti sa pošiljke odmah izbace i fakturu - možda i grešim.Da li to znaci da vise ne naplacuju otvaranje 200 din i 60 din provizije?
Platis na paketomatu PDV nije problem.Шта ће са силним пакетоматима или је пдв ипак само за пошиљке са праћењем?
Jel sad naplacuju za sve ili samo CN posiljke?Nisam primetio da je neko kalio na ovoj temi, ali čisto informativno:
Sada naplaćuju PDV za sve pošiljke. Ovde možete naći račun naše carine. (Unosite podatke bez Č/Ć/Ž/Š/Đ ako je tako u sistemu)
E sad ono što je zanimljivo. Stigao mi je paket danas, za plaćanje 369 dinara. Paket je sadržao dva ista mala proizvoda koja koštaju po 5,34$. Ili ako ćete tačno, u proceni carine piše: 544,72 dinara, tu je i cena u forintama (1760 HUF) I u evrima (4,64€). PDV od toga je 109 dinara (zaokruženo na okruglo), po njihovom (što i jeste 20% od 544,72).
Dakle, manje više je ispravno izračunato. Ono što ne piše na računu jeste da su stigla 2 paketa. Ipak, to je onda 218 dinara, ne znam zašto mi je naplaćeno 369 dinara? To je 151 dinar više, ako smatraju da su stigla dva paketa, odnosno 250 dinara ako piše da je 1 paket.
Sutra treba da mi dođe drugi paket, vrednosti 598,58 dinara (1934HUF, 5,10€), što je u skladu sa stvarno plaćenom cenom od 5,88$. Taj paket takođe sadrži 2 ista proizvoda. Po računu, treba da mi bude naplaćeno okruglo 120 dinara. E sad, videćemo da li će biti naplaćeno tačno 120, 240 (za 2 proizvoda), 120+250 (ako je to neka taksa) ili 240+151 dinar (ako je to taksa).
Javljam sutra za rezultat, ali sve u svemu, to je to, pa pratite svoje pošiljke kad se već naplaćuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari