Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Imam i ja ali stoji dzaba vw golf7 u pitanju. Jedan lik mi rekao da mora novi softver, oko 100e plus.

Treba mi preporuka za AndroidAuto adapter, imam u kolima bezicni carplay, ali je android auto zicni..da li imate preporuku za neki ali a je na type c?
Ovih sam uzeo 20 komada, prvo meni pa posle kolegama sa posla kada su videli koliko je ekstra stvar, placao sam 5 evra u coins sekciji

I just found this on AliExpress:
2025 NEW 2 In 1 Wireless Carplay AI Box Android Auto Plug And Play Applicable To Convert Original Car Wired Carplay To Wireless

Ovih sam uzeo 20 komada, prvo meni pa posle kolegama sa posla kada su videli koliko je ekstra stvar, placao sam 5 evra u coins sekciji

2025 NEW 2 In 1 Wireless Carplay AI Box Android Auto Plug And Play Applicable To Convert Original Car Wired Carplay To Wireless
Za ove moram da koristim adapter na type c? Da li pravi neke smetnje, pritom cini mi se da cu iskriviti port ako gurnem adapter i adapter za type c jer je skuceno jako tu gde je ulaz za AA i CarPlay

Dobija se adapter za type C, kod mene je direktno USB port, ja bolju spravicu nisam koristio, koristim ga vec god dana nikakav problem, kad upalim auto on se aktivira namesteno mi je da mi poveze odmah navigaciju i YT music, iskreno prezadovoljan sam, navikacija preko cele multimedie, muzikica u pozadini, kad je neko bitno upozorenje smanji mi malo muziku ne iskljuci je.
E sad ja sam uzeo i ovu budzulesku, ucinila mi se zanimljiva, zbog videa, filmova preko Netfliksa, probao, video da radi, ali meni nije to potrebno u kolima. Platio 21.48 evra

OTTOCAST Play2 Video Pro Carplay Ai Box Wireless Android Auto Adapter Built in Youtube Netflix For VW Benz Ford 99% of Cars

Treba mi preporuka za mikroprekidače za miša.
Da li neko ima neka pozitivna iskustva?

Unapred zahvalan!

Treba mi preporuka za mikroprekidače za miša.
Da li neko ima neka pozitivna iskustva?

Unapred zahvalan!
Ja sam kupovao ove dve vrste za MX300
Menjao sam na dva miša, ovi drugi su malo tiši.

Jel trazis za Logitech G602??
Ne, konkretno za Razer Deathadder Essential ali volim uvek da imam u rezervi, što sada nije slučaj.
Takođe, izvinjavam se ako sam ostao nedorečen, potrebni su mi mikroprekidači sa 3 nogice, standardni za "levi klik" i "desni klik".

Nisam primetio da je neko kalio na ovoj temi, ali čisto informativno:
Sada naplaćuju PDV za sve pošiljke. Ovde možete naći račun naše carine. (Unosite podatke bez Č/Ć/Ž/Š/Đ ako je tako u sistemu)

E sad ono što je zanimljivo. Stigao mi je paket danas, za plaćanje 369 dinara. Paket je sadržao dva ista mala proizvoda koja koštaju po 5,34$. Ili ako ćete tačno, u proceni carine piše: 544,72 dinara, tu je i cena u forintama (1760 HUF) I u evrima (4,64€). PDV od toga je 109 dinara (zaokruženo na okruglo), po njihovom (što i jeste 20% od 544,72).

Dakle, manje više je ispravno izračunato. Ono što ne piše na računu jeste da su stigla 2 paketa. Ipak, to je onda 218 dinara, ne znam zašto mi je naplaćeno 369 dinara? To je 151 dinar više, ako smatraju da su stigla dva paketa, odnosno 250 dinara ako piše da je 1 paket.

Sutra treba da mi dođe drugi paket, vrednosti 598,58 dinara (1934HUF, 5,10€), što je u skladu sa stvarno plaćenom cenom od 5,88$. Taj paket takođe sadrži 2 ista proizvoda. Po računu, treba da mi bude naplaćeno okruglo 120 dinara. E sad, videćemo da li će biti naplaćeno tačno 120, 240 (za 2 proizvoda), 120+250 (ako je to neka taksa) ili 240+151 dinar (ako je to taksa).

Javljam sutra za rezultat, ali sve u svemu, to je to, pa pratite svoje pošiljke kad se već naplaćuju.

Ja sam za kablic od 11 centi preko kupona platio postaru 10 dinara otkup, coveku bilo sramota da mi trazi

Da li to znaci da vise ne naplacuju otvaranje 200 din i 60 din provizije?

Шта ће са силним пакетоматима или је пдв ипак само за пошиљке са праћењем?

Nisam primetio da je neko kalio na ovoj temi, ali čisto informativno:
Sada naplaćuju PDV za sve pošiljke. Ovde možete naći račun naše carine. (Unosite podatke bez Č/Ć/Ž/Š/Đ ako je tako u sistemu)

E sad ono što je zanimljivo. Stigao mi je paket danas, za plaćanje 369 dinara. Paket je sadržao dva ista mala proizvoda koja koštaju po 5,34$. Ili ako ćete tačno, u proceni carine piše: 544,72 dinara, tu je i cena u forintama (1760 HUF) I u evrima (4,64€). PDV od toga je 109 dinara (zaokruženo na okruglo), po njihovom (što i jeste 20% od 544,72).

Dakle, manje više je ispravno izračunato. Ono što ne piše na računu jeste da su stigla 2 paketa. Ipak, to je onda 218 dinara, ne znam zašto mi je naplaćeno 369 dinara? To je 151 dinar više, ako smatraju da su stigla dva paketa, odnosno 250 dinara ako piše da je 1 paket.

Sutra treba da mi dođe drugi paket, vrednosti 598,58 dinara (1934HUF, 5,10€), što je u skladu sa stvarno plaćenom cenom od 5,88$. Taj paket takođe sadrži 2 ista proizvoda. Po računu, treba da mi bude naplaćeno okruglo 120 dinara. E sad, videćemo da li će biti naplaćeno tačno 120, 240 (za 2 proizvoda), 120+250 (ako je to neka taksa) ili 240+151 dinar (ako je to taksa).

Javljam sutra za rezultat, ali sve u svemu, to je to, pa pratite svoje pošiljke kad se već naplaćuju.
Jel sad naplacuju za sve ili samo CN posiljke?

Ja nikada nisam platio LA HU, ni dinar.

Juče mi stigla LA...HU maska za telefon, plaćeno Aliji 0.78€ a poštaru 278din - pokazao mi čovek nalog za naplatu
Padoše u vodu naše džabalesku kupovine kroz koinse.
Baš me interesuje koliko bi naplatili nešto plaćeno 50eur

do 49.99 evra 20 posto + 260 din
Preko 50 evra 32 posto + 200 din + 1% provizije od ovih 32 posto

To se ne kupuje da ide sa pracenjem, narocito ako potpadas pod GPC Nis jer je sansa da ce da ti naplate minimum 260 dinara vec duze vreme 100%

Nisam ja birao - bila je opcija free shipping
Prošle nedelje, isti prodavac, LA-HU stigla druga maska bez troškova
Nisam iz Niša, Bg

Free shipping ne znaci free troskovi kad ti se zalomi, a i pise ti uglavnom AliExpress Standard shipping sto uvek ima pracenje a negde cak i pise Tracking Available. Cak i kad ne pise ovo drugo, ovo prvo znaci da ako je iole normalna radnja, bice pracenja.

BG jako retko naplati ali pitanje je vremena kad ce da krenu da deru kao i ostali.

UC***HU juče podigao na paketomatu, putovalo preko 2 meseca. Naravno da ništa nije plaćeno.

2 kom 10000mAh uz kupone ispadnu 17.85$, a jedan 9.96$ - ovo je ok ako neko bas hoce ovaj i nece da lovi Xiaomi kod nas na akcijama

Ovaj moj od 10000mAh se za sad dobro pokazao, radi fino i nije glomazan, cak se ni ne greje previse

Toocki Magenetic PowerBank 10000mAh 15W Wireless Charging for Magsafe PD 20W Extenal Battery for iPhone 17 16 15 14 13 Pro Max

Nazad
Vrh Dno