Čestitam! Piši na pm koja je priča za 25u 😉👋Porucio S26 Ultra 512gb preko mts, novi budzet pa red da se uzme i novi model. Cisto sumnjam da cu posle dan, dva osetiti neku razliku u odnosu na s25 Ultra, ali novo je novo😃
Ko li je to još uveo titanijum pa izbacio!? 😀Dizajn je užasan blago rečeno, S25U je za 2 klase ljepši uređaj + titanium vs alu izrada, bukvalno korak nazad su napravili.
Da li je to dozvoljeno po zakonu da rade da li jih je tko tužio zatoZeznuce vec oni nekim updateom S25U i prethodne modele, nemate sta da brinete. Eto i to sam vam resio 😀
Pa jedini realni upgrade je što sada, posle godina zaje**vanja, imamo opciju 512GB na "kompaktnom" Samsungu (i početni storage 256GB), doduše cene storage upgrade-a su dostigle Apple.To dosta nas želi.
Recimo s27pro, potpuno sve isto kao ultra a 6.2 inča.
Matthews Tech YT = njegovo mišljenje je da vlasnici S20U /S21U /S22U i eventualno S23U trebaju preći na S26U ultra , vlasnici S24U i S25U ni u ludilu nemaju potrebe to da rade 🤔
Uvek bih pre birao aluminijum. Kad se setim Honor 7 telefona pa cela leđa u metalu, e to je premium osećaj, a ne 6.9" ekran na 200g telefona....+ titanium vs alu izrada, bukvalno korak nazad su napravili.
Mozda u tvojim novima.Motorolin softver je jedan od najgorih. Ne može čistiti ni cipele OneUI
"Ne brini" ništa, pola njih iz ove teme će ga uzeti "na keca", a ostali malko kasnije kad mu padne cena.Samsung je upravo redefinisao pojam tragikomedije.
Pixel 10a je bar jeftin, i neuporedivo manje bitan telefon, pa može da mu se oprosti copy/paste starih specifikacija i nedostatak inovacija, ovo je stvarno sramota. Ne tako davno, ceo forum je jedva čekao predstavljanje nove Galaxy serije, a sada..
Ni jedan od ta dva, već HM 8 Pro.Da li uzet s26ultra? Ili s25ultra 800e
Ili uzet sta drugo imam s21fe poceo se zagrijavat i baterija slaba sot 4h sa uštedom.
Bas sam pisao na prosloj strani o tom telefonu,ceni..cak i poklon dobijes."Ne brini" ništa, pola njih iz ove teme će ga uzeti "na keca", a ostali malko kasnije kad mu padne cena.
Znam i ko će da ga uzme prvi 😉
Ni jedan od ta dva, već HM 8 Pro.
Slazem se u potpunosti. Najveci problem je sto imaju bazu fanova kao Apple. Sta god da izbace prodavace se kao ludo.Kada se čovek seti kakve su nekada bile razlike između s1,s2,s3 i s4 modela, eh..
Sada 4 godine braća izbacuju bukvalno isti model koji je još svake godine sve ružniji 🙂
Treba ili preći na Kineze ili na midrange i totalno bojkotovati ovu laznu napredak priču
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari