Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Ta Motorola ne spada u compact telefone, ponoviću. @Proday je pričao o compact telefonima, a ta Motorola svakako to nije.

Ljubitelji compact telefona, kako vam leže flip telefoni (ne bitan brend)?

@ele
Kupio sam ga ja, flip 5 baš zbog toga.
Prvih godinu i po mislio sam da nema šanse da se vratim na bilo šta drugo. Planirao sam fold novi ove godine da kupim.
Ali onda je počeo da se kvari. To je toliko pipavo da sam prešao na s25.
Flip nije telefon za svakoga samo za mali broj ljudi.

Porucio S26 Ultra 512gb preko mts, novi budzet pa red da se uzme i novi model. Cisto sumnjam da cu posle dan, dva osetiti neku razliku u odnosu na s25 Ultra, ali novo je novo😃
Čestitam! Piši na pm koja je priča za 25u 😉👋

Dizajn je užasan blago rečeno, S25U je za 2 klase ljepši uređaj + titanium vs alu izrada, bukvalno korak nazad su napravili.
Ko li je to još uveo titanijum pa izbacio!? 😀
Čekajte samo Apple da predstavi fold seriju, ima da bude neviđena inovacija!

maxresdefault.jpg

Meni izgled totalno nebitan postaje, nema tu šta mnogo da se promeni, svaki proizvođač gura svoje i nema mnogo tu prostora za promene...

Još maska kad se stavi, priča o prednjoj strani koja se gleda 90% vremena je tek suvišna 🙂

Veći je problem što su ukinuli (tačnije nisu vratili) bluetooth na olovčici!

Poslednja izmena:
Ma sto bi otkazivao, svako bi menjao da mu 1.5k € nisu problem 🙂

У љубави и у рату је све дозвољено🙂.

Meni sve ovo izgleda minimalno, s26u nakon s25u je baš težak prelaz, teretana type. Ne vidim napredak. Kamere iste, privacy gimmick, softverske mešverije... Ipak smo izgleda došli do dizajn 🛑. Kinezi experimentišu sa dizajnom a obrani okreni svi koristimo ipak samo prednjicu za rad 🙂 Neki drže semafor samsungov a neki rešo appleov da se podignu next level iznad ostalih i prikažu prestiž. Eto mene je oduševio a56, 95% software je tu i tamo kao na s25u i onda onih 5% je ipak premijum device koji plaćamo 3 puta više od a serije... Worth of a thought!

Kada se čovek seti kakve su nekada bile razlike između s1,s2,s3 i s4 modela, eh..
Sada 4 godine braća izbacuju bukvalno isti model koji je još svake godine sve ružniji 🙂
Treba ili preći na Kineze ili na midrange i totalno bojkotovati ovu laznu napredak priču

Verujem da vec ima da se kupi nadogradnja za kamere za s25u da bude isti kao 26u...ono skines ona tri tockica sto su trenutno oko kamera i nataknes manje ostrvo (sa opet tri manja tockica)!...ili da pokrecemo biznis ako je ko zainteresovan.

Meni nije jasno kako ( doduse ako neko od njih ovo cita mozda im dam ideju ) nije do sad uveo da se prodaje ista sasija, a da biras 3 razlicita hardvera. Sta se cimaju tu 3 modela, jedan lepo, i imas sa exy i 100mpx, sa sd i 200mpx, bateriju 4000 i 5000mah i cao. Nema potrebe da se trose toliko. Garant ce ovo u narednim godinama uvesti, jer nema gde vise da se ustine.

S26U već vidim po oglasima za par meseci po 850e .... Situacija je takva da sve više ljudi koristi isti tel 2,3,4 pa i 5 godina (drugar zamenio prošlog meseca S10Lite za S24FE) ... Ko voli i ima viška para Ok . S26 i S26+ je besmisleno i komentarisati .

To dosta nas želi.
Recimo s27pro, potpuno sve isto kao ultra a 6.2 inča.
Pa jedini realni upgrade je što sada, posle godina zaje**vanja, imamo opciju 512GB na "kompaktnom" Samsungu (i početni storage 256GB), doduše cene storage upgrade-a su dostigle Apple.
Sa druge strane nemam nikakve nade da je novi Exynos išta drugo sem "hot garbage" bez obzira na 2nm. Za nove Snapdragone u materijalu ima nekakvih tvrdnji o unapređenjima a za Exynos ništa, pa za nas manje bitne kupce S26 i S26+ mogu biti i downgrade.

Poslednja izmena:
Bar nisu dizali cene.

1772095318837.png

Matthews Tech YT = njegovo mišljenje je da vlasnici S20U /S21U /S22U i eventualno S23U trebaju preći na S26U ultra , vlasnici S24U i S25U ni u ludilu nemaju potrebe to da rade 🤔

Kao da su S24U i S25U toliki pomak u odnosu na pređašnje pa oni ne treba da brinu, a ovi ostali treba 😂 pa 5 generacija uzastopno su minorne razlike....
Jedino me raduje ( ako je istina ) veći otvor blende na S26U i za to im hvala

Mislim da sa S23U 512GB nemam razloga, da po ovoj ceni, predjem na S26U. Mozda kroz koji mesec ili krajem godine, neki sa oglasa ili uz neku promociju, tipa drugi uredjaj 'dzabe'. 🙂

Samsung je upravo redefinisao pojam tragikomedije.
Pixel 10a je bar jeftin, i neuporedivo manje bitan telefon, pa može da mu se oprosti copy/paste starih specifikacija i nedostatak inovacija, ovo je stvarno sramota. Ne tako davno, ceo forum je jedva čekao predstavljanje nove Galaxy serije, a sada..
"Ne brini" ništa, pola njih iz ove teme će ga uzeti "na keca", a ostali malko kasnije kad mu padne cena.
Znam i ko će da ga uzme prvi 😉

Da li uzet s26ultra? Ili s25ultra 800e
Ili uzet sta drugo imam s21fe poceo se zagrijavat i baterija slaba sot 4h sa uštedom.
Ni jedan od ta dva, već HM 8 Pro.

"Ne brini" ništa, pola njih iz ove teme će ga uzeti "na keca", a ostali malko kasnije kad mu padne cena.
Znam i ko će da ga uzme prvi 😉

Ni jedan od ta dva, već HM 8 Pro.
Bas sam pisao na prosloj strani o tom telefonu,ceni..cak i poklon dobijes.
Jedino sto Samsung ima neorikosnoveno je softver..ali se polako navikavam i na kineske te.Cim se naviknem,nece me Samsung videti

Kada se čovek seti kakve su nekada bile razlike između s1,s2,s3 i s4 modela, eh..
Sada 4 godine braća izbacuju bukvalno isti model koji je još svake godine sve ružniji 🙂
Treba ili preći na Kineze ili na midrange i totalno bojkotovati ovu laznu napredak priču
Slazem se u potpunosti. Najveci problem je sto imaju bazu fanova kao Apple. Sta god da izbace prodavace se kao ludo.

Hvala na savetu. Gledam u yettelu sad ako se rezervise, može da se uzme 512 gb po ceni 256 pa rekoh da ne propustim...A opet, čini mi se nekako da mozda i nema smisla prelazak pa da se ne zaletim.

I ja sam čekao s26u da zamijenim s23u, ali sve su prilike - ništa od toga.

Nazad
Vrh Dno