Ja sam imao Mega plan godinu dana,par dana pred istek sam rotirao 2 kartice (Yettelove su obe) ovu sto mi je bila na Mega planu sam vratio u Yettel a ovu drugu iz Yettela prebacio u A1 i imam 6m besplatnog Mega plana.Jel neko nakon 12+m Mega plana prebacivao broj u MTS npr., pa da nakon 2 meseca ponovo proba Mega plan, ako bude i ako ima pravo, mada bi bilo i previše?
Ja sam danas jedan broj vratio u MTS, navodno ne treba ništa da se plaća 12M za održavanje broja, pa ću videti.
Dobija se prenosom broja iz druge mreže do 31. marta. ZB kvota nije predviđena ni za pripejd planove koji se kupuju, već isključivo kupovinom posebnih i neisplativih dodataka.Kako se dobija taj besplatni period za mega plan?
Prepaid korisnici Mesečnih planova, nacionalnih dodataka ili personalizovanih ponuda, svoje minute, poruke i internet mogu da koriste samo u nacionalnom saobraćaju.
Kada sam dobio 12 m besplatan mega plan, preneo sam nedelju dana star broj iz yettela, i odbrili su mi prelazak u A1.Dobija se prenosom broja iz druge mreže do 31. marta.
nakon toga neka od Postpaid varijanti
Koliko dana pre isteka Mega Plana treba inicirati prelazak u Globaltel da se ne bi gubio saobraćaj?
Verovatno si mislio na prepaid, pošto Globaltel nema postpaid.
Pa treba sigurno par dana dok stigne kurir i vrati se dokumentacija Globaltelu. Ako hvataš vikend onda i par dana više.
Samo pokreni prenos i sačekaj da te A1 kontaktira sa ponudom za ostanak (ako prihvatiš ponudu za ostanak, prenos se otkazuje). Supruga je nedavno prenela broj sa MP u A1 na Globaltel. Prvo joj je stigla poruka sa ponudom 6 meseci džabe, pa 18 meseci 50% za nekoliko tarifa (ne uključuje one najjače), a pošto je to ignorisala, zvali je i rekli joj da imaju i bolju ponudu, ali pošto ja nisam bio tu, a supruga se u to uopšte ne razume, ne znam koja je to bolja ponuda 🙂 Naravno, uvek postoji i šansa da te niko ne kontaktira, ali mislim da je mala.Ako iniciram prelaz, u kom trenutku mogu da odustanem, ako A1 ponudi neku dobru varijantu? Do ponedeljka mi traje Mega plan.
Ako iniciram prelaz, u kom trenutku mogu da odustanem, ako A1 ponudi neku dobru varijantu? Do ponedeljka mi traje Mega plan.
Šalju i sim karticu. Ako odustaneš, 0677 broj ostaje i možeš normalno da ga koristiš (aktivira se bonus dobrodošlice). S obzirom na to da 200GB važe i za nove brojeve, tri meseca od uključenja u mrežu imaš pravo da nakon uplaćenog Freepaid-a zoveš call centar i tražiš da ti ih dodele.Oni verovatno kurirom šalju i kartice, šta sa njima ako odustanem?
Ako sam dobro shvato - oni kurirom šalju zahtev za prenos koji ja potpisujem i nakon toga tek kreće procedura prenosa.
Ako je prenet broj nekima ne stizu. Ja sam ih preko fb dugo smarao i namestili su mi. Sada stizu kada nisam dostupan a kada sam zauzet ne stizu pa sam zato aktivirao poziv na cekanju.Da li to u A1 na pripejdu nema (nedolaze) poruke o propustenim pozivima?
Zašto si besplatno trpeo taj teror 16 meseci?Meni je pre par dana istekao promotivni period od 16 meseci besplatnog Mega plana.
Vratio sam se na Yettel prepaid gde nedeljno za 135 RSD preko aplikacije dobijam 180 minuta i ostalog saobraćaja.
Prelaskom na Yettel uši su mi se odmorile i sad sagovornika čujem kao da je pored mene.
Za svih 16 meseci, koliko sam koristio A1, loše sam čuo sagovornike, a i internet je znao ponekad da koči.
Iako imam rezervne Globaltel kartice, koje bih mogao da prebacim u A1, ne bih to učinio pa da mi daju ne znam koliko besplatnih planova.
Interesantno meni sa P20pro losije rade pozivi na mts mrezi nego na A1. Odnosno kvalitet zvuka je losiji na mtsu.Meni je pre par dana istekao promotivni period od 16 meseci besplatnog Mega plana.
Vratio sam se na Yettel prepaid gde nedeljno za 135 RSD preko aplikacije dobijam 180 minuta i ostalog saobraćaja.
Prelaskom na Yettel uši su mi se odmorile i sad sagovornika čujem kao da je pored mene.
Za svih 16 meseci, koliko sam koristio A1, loše sam čuo sagovornike, a i internet je znao ponekad da koči.
Iako imam rezervne Globaltel kartice, koje bih mogao da prebacim u A1, ne bih to učinio pa da mi daju ne znam koliko besplatnih planova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari