Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Yettel je danas podigao cene personalizovanih promocija. Koliko juče, Totalno sve 50% bilo je 125, a od danas 135 dinara.

Zamisli baraba iz A1 posle 90 dsna besplatnog mega plana nisu produzili jos 30 dana. 😂
To kevin broj, isteklo danas 90 dsna i nista , sa skupljenim kreditom uplatio Dobar plan.
Lepa akcija 15 meseci svaka im cast. Mada ovde se javilo par kolega da im produzili jos 30 dana.
Videcemo za 30 dana sta sa brojem mozda A1 ili opet 15 meseci besplatno.

Kako 90 zar nije 180 Mega plan, ja sam dobio 6m, neki su ranije i 12m.

To 90 dana je bio bonus posle 360 dana ko je još pretrošle godine uzeo akciju na 12 meseci. Neko je dobio još 3 meseca fraj a neko ne. A neko je sad dobio i još mesec pride na ta tri meseca.

… to je produženje, na nekim brojevima, a nakon 12meseci… uglavnom, meni je na jednom broju izasla ta ponuda, negde u decembru…

Jel ima nesto aktuelno za prenos broja iz a1 u mts ili globaltel, za yettel znam da nema, da broj ostane na prepaidu posto me ovi iz mtsa smarali kad sam prenosio broj u yettel imaju 50% na 2 godine na petice i neka rendom tarifa 650 300 min 300 sms rece

covece rekoh da ostane na prepaid!

Pa za Globaltel imaš standardnu ponudu poklon 200GB za aktivaciju Freepaida. To možeš jedan mesec samo, a posle možeš da održavaš tih 200GB jeftinijim paketima koji sadrže internet, u zavisnosti od tvojih potreba.

Posle 60 dana u Globaltelu možeš da zatražiš prenos u A1 koji (još uvek) nudi 6 meseci besplatan Mega Plan, ako tad bude nudio. Velika je verovatnoća da će ti tada Globaltel dati kontraponudu da ostaneš, neograničeno min/sms i 30 GB mesečno na 6 meseci.

Mislim da je to što se prepaida tiče najbolje što može.

Jel dobio još neko personalizovanu ponudu od A1 za prelazak sa prepaid na Neo Surf sa 50% tokom 24m uz UO? Ja dobio pošto mi se jedan prepaid broj vodi na isti email kao postpaid, ali ga ja ne koristim.
Koliko znam za takav ugovor mora registrovani vlasnik broja da ima LK i da je zaposlen, ili grešim?

Не знам, не јављам се кад зову 😄

Pa za Globaltel imaš standardnu ponudu poklon 200GB za aktivaciju Freepaida. To možeš jedan mesec samo, a posle možeš da održavaš tih 200GB jeftinijim paketima koji sadrže internet, u zavisnosti od tvojih potreba.
Sve bi to bilo lepo da im najjeftiniji freepaid nije 999, što je više od mnogih postpaid ponuda!

Sve bi to bilo lepo da im najjeftiniji freepaid nije 999, što je više od mnogih postpaid ponuda!
Freepaid je regularan i mogu svi da dobiju , za 999 35GB neograniceno minute plus 1GB Roming net , a moze i sa 500 din ima razne kombinacije

Ja neznam ni jedan paket regularan da ima za 999 din , osim nas ovde

Ali to nije " Freepaid".
Inače, ako prebacim broj iz A1 u GT, bilo radi čuvanja ili ponovnog vraćanja na A1 i MP, jel se dobije nešto gratis ili treba uplatiti bilo za Freepaid ili Prepaid?

Ali to nije " Freepaid".

Kakve ima veze kako se naziva? Dovoljno je uplatiti najjeftiniji Freepaid za prvih 30 dana da bi se dobilo 200 GB, a posle obnavljati bilo koji paket koji sadrži internet, da bi se poklon od 200 GB prenosio. Najjeftinija opcija je 50 min/sms i 1 GB na 30 dana za 335 din.

Inače, ako prebacim broj iz A1 u GT, bilo radi čuvanja ili ponovnog vraćanja na A1 i MP, jel se dobije nešto gratis ili treba uplatiti bilo za Freepaid ili Prepaid?

Ne dobija se. Nakon 60 dana možeš da tražiš prenos u A1 i onda je velika šansa da će te iz Globaltela zvati i ponuditi 6 meseci neograničene min/sms i 30 GB mesečno da ostaneš.

Kakve ima veze kako se naziva? Dovoljno je uplatiti najjeftiniji Freepaid za prvih 30 dana da bi se dobilo 200 GB, a posle obnavljati bilo koji paket koji sadrži internet, da bi se poklon od 200 GB prenosio. Najjeftinija opcija je 50 min/sms i 1 GB na 30 dana za 335 din.
Koliko meseci može taj poklon da se prenosi? Da li ima neko ograničenje?

Ali to nije " Freepaid". Je l' se dobije nešto gratis ili treba uplatiti bilo za Freepaid ili Prepaid?
Ljudi uglavnom misle da je Freepaid tip SIM paketa (na primeru mts-a Moj pripejd ili Sve cool), ali je zapravo samo dodatak koji delimično može da se kombinuje (u šta spada samo nacionalni internet saobraćaj, ali ne i roming) sa pojedinačnim dodacima koji sadrže jedinice i internet ili samo internet (marketinški naziv Uzbudljivi pripejd). Za 200GB potrebno je prethodno da uplatiš Freepaid pa pozoveš call centar da ti dodele taj saobraćaj nakon aktivacije, ali kako te to pravo sleduje 3 meseca od podnošenja zahteva za prenos, kroz bonus dobrodošlice imaš lufta za to. Tako da, ako te zanima samo zadržavanje tog internet saobraćaja, uz 5GB od 340 dinara na 30 dana moći ćeš da produžavaš.

Stigao mi je odgovor iz A1. Slučajno sam u njihovoj poslovnici naleteo na jednu Hello Stranger karticu 061/A0-BC-000 i kupio je. Iskoristio sam ono što se dalo iskoristiti i poželeo da je prenesem na govorne pakete, jer sam hteo da mi to bude glavni broj. Međutim, dobio sam negativan odgovor.
Ostaje mi da sačekam još mesec dana pa da ga prenesem u drugu mrežu, pa još dva meseca da ga vratim A1. Tada ću biti na voice paketu.

Ima li neko da koristi mts prepaid?
Bilo bi mi drago, pogotovo, ako taj mts prepaid koristi neko dijete...
Naime, oko NG sam uzeo 5icu esim na probu i dopunio sa 200RSD. Sada mi je ostalo 80RSD koji ističu 23.03. i bio bih voljan da ih prebacim nekome. Bolje i to nego da ih mts uzme sebi "džabe" .
Nisu neke pare ali bolje nego da propanu...

Jel neko nakon 12+m Mega plana prebacivao broj u MTS npr., pa da nakon 2 meseca ponovo proba Mega plan, ako bude i ako ima pravo, mada bi bilo i previše?

Ja sam danas jedan broj vratio u MTS, navodno ne treba ništa da se plaća 12M za održavanje broja, pa ću videti.

Za koji dan kevi ističe 12+3 kod A1 Mega plan, nema ih još sa aberom za dodatni mesec koji su neki dobili 🤣 šalu na stranu, vreme je za neko plaćanje...

Jel neko nakon 12+m Mega plana prebacivao broj u MTS npr., pa da nakon 2 meseca ponovo proba Mega plan, ako bude i ako ima pravo, mada bi bilo i previše?

Ja sam danas jedan broj vratio u MTS, navodno ne treba ništa da se plaća 12M za održavanje broja, pa ću videti.
Naravno da moze , nema tu malo ili previse oni bi to naveli u uslovima kampanje.
Lik je drugi broj tako preneo , ono da sto duze veze Mega plan. Sad mu je glavni u Mts-u , ali ceka kraj marta da opet vrati glavni opet u A1. Imace kombinovano 23 (20+3) meseca besplatnog Mega plana.

E to me bas zanima, gledam prepaid tarife i nista mi nije jasno. Navode neku cifru za neki period itd, to mu dodje ko postpaid.
Ti si preneo i jel imas neku obavezu mesecnu ili kolko ti dopunis? Kako si preneo sta si trazio u MTS?

Nazad
Vrh Dno