Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Meni istekla ugovorna obaveza pa gledah šta imam od opcija. nudi mi tu Zvrk arifu ali kad izaberen kaže: ne može. Naravno bez objašnjenja. Pretpsotavljam da je ogrničenej što je to za decu i što mora verovatno da se uzme onaj satić. Ali sa satićem do je jeftinije od bilo koje ove "normalne" tarife. A meni se ta Zvrk totalno uklapa jer telefon koristim toliko da mi je potrošnja uvek sve nule - nikad ne izađem iz onih resursa koji idu u paketu.

Pozdrav ljudi, da li moze i u mtsu da se zaokružuje račun, tj da se preplaćuje? Uzeo sam onu promociju od 15 meseci po dinar. Pa mi je lakše da plaćam po 1350 mesečno nego posle po 3600. Koliko sam razumeo momka iz korisničkog servisa da mora posle svake veće uplate da se zove call centar da se odobri prenos novca u drugi mesec da ne bi nestao.
I savet za sve nove korisnike, meni su na kvarno uključili net boost I u app se pojavio Snapchat kao aktivan, ali oni tamo kažu da nije. Videćemo kad bude stigao račun. Osećam da ću morati da se svađam.

Otprilike je tako, MTS je poznat po tome što jede višak novca kod prekomernih uplata, pa uglavnom moraš da im eksplicitno tražiš preknjižavanje ili prebacivanje na akontaciju. Zašto je tako, samo oni znaju. U određenim okolnostima, poput korekcije računa, umeju to i sami da urade, ali čak ni tad nema garancije.

Not BOOST je klasičan problem, kao i raniji Net Limit. S jedne strane nije varka, i zvanično se automatski aktivira prilikom potpisivanja ili obnove ugovora (citiram linkovanu stranicu). Opcija je da se istog dana odmah deaktivira i neće biti naplate. Ne znam gde i kako si ti potpisao ugovor, ali u mojoj lokalnoj poslovnici su korektni i pitaju svakoga treba li mu to.

Šta li od podaaka traže za Zvrk tarifu? Razmišljam da izmislim dete.
Nista, odes u Mts odaberes satic i to je to. Ja sam davno za sestrica. A kolega jesenas za bratanaca.
Ali all malo trosis za tebe je vise Globatel, imas za 560 dinara mesecno 150 min/sms i 4gb ili za 335 dinara 50 min/sms i 1gb. Sve sto ne potrosis minute ili gb prenpsis u sledeci mesec.
Mozes jedan mesec 560 din ako ti ostane 75min i 2gb uzmes sledeci mesec manji 335 din i imaces 75min/sms 2gb + 50min/sms 1gb.
Mozes da kombinujes kako zelis.

Koliko je ostalima brzina na Soko Lite? Meni je oko 200, ali ne mora da znaci da je ograniceno, mozda je toliko na mojoj lokaciji. Od pocetka 5G mreze je 180-200...
Meni značajno smanjena, sa 1000 na 150-160...
A pošto sam u petom mesecu od 15 po 1 din, a i koristim jedan za sve za +350 din, razmišljam da kao kolega koji je sada nedavno pisao pozovem kol centar i tražim da predjem na peticu xl bez promene uslova. A ako kojim slučajem ne bude moglo, da tražim raskid zbog limitiranja 4g usluge što nije bilo u ugovoru pa da vidim šta dalje.

Pozdrav ljudi, da li moze i u mtsu da se zaokružuje račun, tj da se preplaćuje? Uzeo sam onu promociju od 15 meseci po dinar. Pa mi je lakše da plaćam po 1350 mesečno nego posle po 3600. Koliko sam razumeo momka iz korisničkog servisa da mora posle svake veće uplate da se zove call centar da se odobri prenos novca u drugi mesec da ne bi nestao.
I savet za sve nove korisnike, meni su na kvarno uključili net boost I u app se pojavio Snapchat kao aktivan, ali oni tamo kažu da nije. Videćemo kad bude stigao račun. Osećam da ću morati da se svađam.
Posebna koverta i odvajas mesecno koliko hoces, kao da si platio racun, pa kad dođe vreme za placanje uzimas odatle

Uvek mora da se kontaktira njihova podrška i traži da preknjiže višak uplate na sledeći račun. Cirkus koliko ih treba podsećati za te stvari.

Uvek mora da se kontaktira njihova podrška i traži da preknjiže višak uplate na sledeći račun. Cirkus koliko ih treba podsećati za te stvari.
Ćesto plaćam tako to uzmem u ebankingu neku staru uplatu, ponovim, i samo unesem zaokruženi iznos. Tako se ceo iznos pojavljuje kao preplata po tom starom računu i moraju da preknjižavaju. Uvek rasknjiže kako treba.

Meni značajno smanjena, sa 1000 na 150-160...
A pošto sam u petom mesecu od 15 po 1 din, a i koristim jedan za sve za +350 din, razmišljam da kao kolega koji je sada nedavno pisao pozovem kol centar i tražim da predjem na peticu xl bez promene uslova. A ako kojim slučajem ne bude moglo, da tražim raskid zbog limitiranja 4g usluge što nije bilo u ugovoru pa da vidim šta dalje.
Meni je brzina isto 200 , a sa A1 ide na 700 - 800
Poslat prigovor preko korisničkog servisa i brze bolje mi odgovorili da je sve u redu sa njihove strane , a ja da ubacim karticu u drugi telefon
Verovatno cu im sutra poslati mail , a i Ratelu .
Ne treba mi tolika brzina , ali ni to da me prave ludim za moje pare

Da li je uz 5ica L MOVE ograničen samo na 1 TV i 1 mobilni? Sestra je ranije imala Iris i mislim da je imala veći limit, ali moguće da grešim.

Ćesto plaćam tako to uzmem u ebankingu neku staru uplatu, ponovim, i samo unesem zaokruženi iznos. Tako se ceo iznos pojavljuje kao preplata po tom starom računu i moraju da preknjižavaju. Uvek rasknjiže kako treba.
Ako sam te dobro razumeo druže, ja mogu uvek na ovaj januarski na primer račun, tj poziv na broj, da uplaćujem i to će svakako biti proknjizemo i neće me teretiti za ostale račune pošto bih svaki put bio u sve većoj pretplati?

Ako sam te dobro razumeo druže, ja mogu uvek na ovaj januarski na primer račun, tj poziv na broj, da uplaćujem i to će svakako biti proknjizemo i neće me teretiti za ostale račune pošto bih svaki put bio u sve većoj pretplati?
Da. Tako je po zakonu i ja uglavnom sve komunalije i mesečne tročkove tako plaćam. Tako uvek razdužuju najstariji dug, kad se desi da preskočim neki račun.
Kad plaćaš račun na poziv na broj, onda razdužuju taj račun, pa ako si neki raniji preskočio, taj raniji ti ostaje kao dug i znaš već šta sve može da ispadne iz toga.

Da. Tako je po zakonu i ja uglavnom sve komunalije i mesečne tročkove tako plaćam. Tako uvek razdužuju najstariji dug, kad se desi da preskočim neki račun.
Kad plaćaš račun na poziv na broj, onda razdužuju taj račun, pa ako si neki raniji preskočio, taj raniji ti ostaje kao dug i znaš već šta sve može da ispadne iz toga.
Hvala najlepše na savetu! Dobra je ideja to, moraću da počnem to da praktikujem. Živ bio!

Ne preporucujem da se sa mts-om radi bilo sta van default ponasanja, jer uglavnom nastane problem. Mogu da navedem bar 3-4 moja primera.

Yettel i A1 racune sam godinama placao na jedan sablon iz m bankinga a kada sam bio u mts-u par puta sam pokusao i svaki put je bio problem i cimanje da ispeglaju dug. Najbolje cekati racun pa po njemu izvrsiti uplatu.

Takođe sam i ja imao isto iskustvo sa mts-om. Samo onoliko koliko piše na računu.

Sledećeg meseca mi ističe ugovor u a1. Koja je aktuelna ponuda za migraciju u MTS?

Kako se aktivira Deezer, pošto vidim da to kao imam u paketu? Ne mogu da nađem u mts aplikaciji?

Kad otvoriš aplikaciju odmah ti piše Digitalni servisi i pored svi servisi i otvoriš Deezer, a takođe, ako ne klikneš na svi servisi, možeš ispod da vrtiš i Deezer je prvi ponuđen. Imaj u vidu da nije kao pre da je na skupljim paketima besplatan dok traje ugovorna obaveza. Samo mesec dana je besplatan.

Sada smo tastu i tašti obnovili ugovor u mts nakon što su inicirali prelazak u A1. Nakon poziva sa agentom odobren im je popust od 60% (prelazak sa Omorika M) i čak 70% (prelazak sa Omorika 25) na aktuelne cene tokom celokupnog trajanja ugovora. Oboje su prešli na paket 5S.

Kad otvoriš aplikaciju odmah ti piše Digitalni servisi i pored svi servisi i otvoriš Deezer, a takođe, ako ne klikneš na svi servisi, možeš ispod da vrtiš i Deezer je prvi ponuđen. Imaj u vidu da nije kao pre da je na skupljim paketima besplatan dok traje ugovorna obaveza. Samo mesec dana je besplatan.
Hvala, našao, ali uopšte nemam ponuđen Deezer u opcijama. A na sajtu piše da imam u okviru paketa.

• Like
Reagovanja: iOS
Sledećeg meseca mi ističe ugovor u a1. Koja je aktuelna ponuda za migraciju u MTS?
I mene zanima, s time sto sam ja u yettel, moze li se neki popust izboksovat jer ponude sa sajta su preskupe, zadnjih xx stranica sto sam procitao samo se pisalo o produzenju ugovora i tim akcijama.

I mene zanima, s time sto sam ja u yettel, moze li se neki popust izboksovat jer ponude sa sajta su preskupe, zadnjih xx stranica sto sam procitao samo se pisalo o produzenju ugovora i tim akcijama.
Za Yettel je bilo nesto malo par meseci , oni su ti skoro pa jedna firma , ne guse jedni druge.
Za A1 je 15 meseci x1 9 puna cena za nove 5ica tarife.

Da predjem na a1 prepaid i onda probam to xD istice mi za tacno mjesec dana ugovor i za net i tel

Da predjem na a1 prepaid i onda probam to xD istice mi za tacno mjesec dana ugovor i za net i tel
Mozes, ako ti nikako ne odgovara ponuda Yettela. Ali imaj na umu za 3 meseca moze da bude losija ili bolja ponuda. Ali po cetvrtom kvartalu i nastavka opste bezanije iz Mts-a sumnjam trajace ove akcije, dok se.nekad ne dogovore.

Nazad
Vrh Dno